Mai multa transpiratie -> mai multi feromoni -> femeile pe tine sar, si sunt de calitate ridicata alea care raspund usor la acest stimul.Mărar » Thu Aug 14, 2014 3:36 pm wrote:
Cu cel mai subtire tricou alb pe care il am, cu cei mai scurti pantaloni pe care ii am, pot sa ies afara si la opt seara, tot transpir ca ultimul porc pana sa ajung la coltul strazii.
Awesome Fails
Re: Awesome Fails
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
E-e-e-ewwww, gurls are icky!
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mai stii cine era afectat de feromoni? Frumusetea asta:
Spoiler for frumusete naturala:
Lumina e singurul lucru care-mi place vara. Dacă ar fi după mine aș face iarna să fie întuneric până la 10 dimineața doar ca să fie mai multă lumină naturală în restul zilei.
Also, până acum susținătorii acestui anotimp sunt cei care stau la mare... just saying.
Also, până acum susținătorii acestui anotimp sunt cei care stau la mare... just saying.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Te-ai nenorocit, ti-ai pus brigata constangeles pe cap cu concluzia ta. Fugi cat inca mai poti!
Am fost coleg de banca pe avion cu Petre Roman Nu stiu exact ce-i cu el dar am vazut ca lumea in jur nu-l vorbea de bine, deci am postat by default la fails.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu sunt invidios pe colectia sa de pulovere. Cand o sa ma fac mare si o sa am bani cu vagonul, ii voi sparge ca sa-mi fac cel mai dotat dulap de pulovere pe care-l pot face. Si tot nu se va ridica la nivelul a ce are Petre Roman
- ola small dickie
- Big Daddy
DarthZombie » Thu Aug 14, 2014 6:17 pm wrote:Te-ai nenorocit, ti-ai pus brigata constangeles pe cap cu concluzia ta. Fugi cat inca mai poti!
DarthZombie » Fri Aug 15, 2014 12:36 am wrote:Eu sunt invidios pe colectia sa de pulovere. Cand o sa ma fac mare si o sa am bani cu vagonul, ii voi sparge ca sa-mi fac cel mai dotat dulap de pulovere pe care-l pot face. Si tot nu se va ridica la nivelul a ce are Petre Roman
zombie si-a facut prietena? because he's on fucking fire!
15 august, zi de sarbatoare nationala, liber pentru toata lumea. Plaja, femei, nebunii. Dickie sta pe forum. k
HAI SA NE VEDEM MAI BINE DE PROPRIUL DESTIN IN LOC SA RADEM DE AL ALTORA
HAI SA NE VEDEM MAI BINE DE PROPRIUL DESTIN IN LOC SA RADEM DE AL ALTORA
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
ma recuperez de aseara mancamiai destinul
- brutalistu
- Hammer Haunt
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu vezi ca azi e una din acele zile cand ii merge perfect? Tocmai a gasit niste fier vechi.
-
- Headless Kamikaze
Tinand cont de locul unde a postat ma face sa cred ca a fost prins in timp ce "gasea" niste fier vechi ).
Macar fila era olecuta dezghetat la minte. Parerea mea. Pour les connaisseurs.