Eu cred ca n-ai inteles ce-am vrut sa zic. PSD, PNL, PD-L, PD, PMP, UDMR, PP-DD s.a.m.d. sunt toate niste factiuni ale aceluiasi partid unic. Ok, n-a furat nimeni cum a furat PSD-ul in anii de dupa '89, dar toti au avut acelasi obiectiv: get power, get money. Atat. Nu are absolut nimeni alta agenda politica in afara de asta. Deci care e diferenta, de fapt?ola small dickie » Thu Jul 31, 2014 9:36 am wrote: Pe mine ma infioara si ma buimaceste ca lumea nu face o diferenta intre pesede si restul partidelor. Adica totul e pe tapet, e foarte clar, oameni, vorbe si fapte din familia pesede cunoscute, la vedere in toti acesti ani. Nu vorbesc de presupuneri, scenarii, vrajeli. Ce se stie. Totusi si cu toate astea sunt oameni, destui, (daca aici pe forum avem un mcwiliams si mitzah care gandesc asa, ce pretentii sa mai am de la satenii din varfu dealului) care nu vad. Oh well...
"O gasca ce avea acelasi scop ca PSD-ul, cu singura diferenta ca nu era PSD? Check your facts." lol
Asa ca o sa votez cu unul care nu are nicio legatura cu partidele mai sus mentionate. Pacat ca, statistic vorbind, noi nu vom avea nicio relevanta. E infinit mai usor ca un partid sa indemne la vot milioanele de sateni.