miroase aproximativ a Tinctura de Iod, nu am baut asa ceva, asa ca am recunoscut doar dupa miros
Punctul Termic nr 5 e chiar in spatele blocului meu, ce draq se intampla?!?
In Geneva apa e buna de baut si e chiar buna. Ma rog, nu se compara cu apa de izvor luata pe munte, dar intelegi ideea. Revenind, aici apa e luata din lacul Leman [care e foarte curat, in parte si pentru ca il ingrijesc] si e destul de rece. Asa ca vara te poti racori bine-mersi band-o fara sa te temi ca iti mai creste vreun brat. Iar lucrarile le executa atat de bine incat nici nu ti-ai da seama ca au avut loc, nu tu apa ruginio-noroioasa, mirosuri dubioase sau mai stiu eu ce.McWilliams » Fri Aug 01, 2014 12:55 am wrote: Chiar sunt curios ce ar zice RaptoR sau alti colegi de forum care locuiesc in afara; daca cei de acolo folosesc apa de canal pentru... uhm, uz intern.
Si pe Bergenbier scria ca e facuta cu "apa proaspata de Blaj". Ce nu stia lumea e ca apa proaspata de Blaj e apa din Tarnava, unde Bergenbier isi arunca deseurile si tiganii + vacile se pişă si fac baie.zme-ul » Fri Aug 01, 2014 1:07 am wrote:ha!?
cele mai vandute beri: Ciuc, Tuborg si care-o mai fi se fac cu "apa de Buzau", scrie si pe cutie / sticla - ce draq
Users browsing this forum: Google [Bot], Semrush [Bot] and 5 guests