Jocuri născocite (împrumutate) de userii forumului la care participa toți userii forumului în scopul măririi postcountului (1) măririi epeen-ului (2) și lulz (3).
Multumesc Mosului pentru cadou: Stellaris. O sa dau vina pe Mos pentru orele pierdute cu jocul in detrimentul cititului, de exemplu. De jucat, abia pe la jumatatea lui ianuarie. Sunt pe telefon mobil si internet cu ratie pana atunci.
PS Hai cu mai multe pe singurul topic care conteaza pe forum
Mulțumesc moșului pentru The Wolf Among Us. Aveam în plan să joc altceva vacanța asta, dar voi amâna cu câteva zile ca să-l joc pe ăsta pentru că îl voiam de super mult timp. Sărbători fericite tuturor! ^_^
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
un Moș foarte generos mi-a trimis Blade Runner. Am înțeles că e despre povestea emotionanta a unei lame de ras care doreste sa devina alergator, abia astept sa il incerc.
marvas wrote: 25 Dec 2019, 14:54
un Moș foarte generos mi-a trimis Blade Runner. Am înțeles că e despre povestea emotionanta a unei lame de ras care doreste sa devina alergator, abia astept sa il incerc.
Winner of the Joke of the year award, ladies and gents
Am primit și eu de la Moșu' un misterios key de steam. Ce să fie oare? Vom afla peste câteva zile, când voi ajunge la pc-ul meu. Mulțumesc și sărbători fericite!
Mulțumesc încă o dată pentru The Wolf Among Us. Am fost așa entuziasmată că l-am și terminat deja. Probabil îl voi juca din nou peste câteva luni, când voi avea mai mult timp liber. I just have something for Telltale Games and also Bigby Wolf? Hell yeah.
Spoiler:
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Moşul meu a fost mai mult decât simpatic şi mi-a luat The Longest Journey şi Sanitarium.
Fist of, abia aştept să joc pentru a treia sau a patra oară The Longest Journey pentru că este unul dintre cele mai minunate jocuri pe care cineva le poate juca vreodată. Povestea este absolut impecabilă deşi, vizual, nu a îmbătrânit foarte frumos, încă îmi sare în minte de fiecare dată când mă întreabă cineva care e jocul meu preferat.
Sanitarium e la mine pe wishlist de mult timp dar uitasem complet de el pentru că era pierdut printre hentai games şi chestii free. Aştept să am vreo două zile libere so I can get drunk and spooked playing this. <3
Am dat o tura de recunoastere prin Hollow Knight si mi-a placut mult. Am reusist sa bat primul boss (False Knight, cred) din a doua incercare. Se vede din start ca are ceva special si o fie my main game in viitorul apropiat. Thanks!