Mda, calitatea HN a scazut destul de mult. Nu mai au traducatori si corectori de calitate. De n ori mi s-a urcat sangele la cap si am vrut sa-mi fac cont sa le bat obrazul cand am vazut abominatiile traductologice pe care le scot. Renunt mereu cand ma gandesc la termenii si conditiile alea.
Doar ce am venit de la mega mare constanta.. Coada afara la intrare. Doar sapunurile scumpe mai erau. Malai deloc. Una la casa avea baxu de malai in carut. Oua deloc. Am prins ultimul set de pungi de gunoi. Casolete leguma supa deloc. Mari minusuri si la conserve de ton si lapte, n am mai luat marcile mele ca nu mai erau.
In other news, up-and-coming superstar ola small dickie just signed off his image rights to hotnews, in perpetuity, after creating an account on their website. More on that, after the coronavirus outbreak.
Inca nu sunt sigur daca este un upgrade sau un downgrade faptul ca PSD a trecut de la ulei, faina, malai, zahar, galeti la spirt si sapun. Da' sunt sigur ca e mai usor sa gasesti sapun decat faina zilele astea!
Cand avem o zi proasta ne putem gandi la nelu lupu, gaboru din bucuresti care a infectat 30 de oameni si de care s a aflat si ca fusese cu amanta in israel. Good job Nelu!
Dr. Mihai Craiu: "80% din cei care au luat boala, au luat-o fără să intre in contact direct cu o sursă evidentă de boală. Adică pacienții infectați pot avea forme atât de ușoare încât ar putea să nu pară un pericol pentru cei din jur."
Eu nici acum n-am inteles de ce cumpara lumea hartie igienica in cantitati industriale? Si de ce in general cumpara orice mult, foarte mult, cat de mult..
„Dacă mă întrebați de ce toată lumea cumpără atât de multă hârtie igienică, nu vă pot explica”, a declarat Tom Sellars, CEO-ul unei firme de hârtie igienică din Wisconsin.
Acum sunt un pic mai lamurit