Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
sekaba
Pig Cop

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by sekaba »

E platit la ora :)
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Onorariul avocatial se poate stabili in mai multe feluri. Poate are si onorariu de succes, poate ptr timpul cat e la sala e platit cu ora, poate are un onorariu minim + pe ora.
De unde stii ca e platit cu ora ? chiar sunt curios ptr ca eu am auzit doar zvonuri :D
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Ziceam si eu, plm.
zme-ul

Post by zme-ul »

CNNu bate campii la modul cel mai extrem
video: http://www.mrctv.org/videos/cnn-contrib ... y-leverage
CNN
CNN Newsroom
August 4, 2014
9:35 a.m. Eastern

CAROL COSTELLO, host: So Marc, why complain about civilian casualties if the United States is handing Israel the money to launch the air strikes after the fact?

MARC LAMONT HILL, CNN political commentator: That's a great question. That's a question that many of us have been asking for many, many years. I'm pleased to see the United States finally joining the international community in condemning Israel for this reckless assault on innocent lives, but it is hard to condemn Israel when you fund them with so much of the money and so many of the weapons. Now the United States would reasonably say that the Iron Dome funding was necessary on Friday, $225 million, because they want Israel to the defend itself from rocket fire. You have to have some sort of caveat, some sort of demand, some sort of imposition of peace. You can’t simply say we are going to keep funding an Iron Dome when there is such a disproportionate attack on the people of Gaza.

[...]

COSTELLO: And certainly Ross, Benjamin Netanyahu knows that because he told the Obama administration to quote never to second-guess him again, and not to force to make any sort of truce with Hamas. And then he said, oh, yeah, thanks for the money. It seems like Mr. Netanyahu is actually holding all the cards and the Obama administration is on the sidelines.

ROSS DOUTHAT, New York Times: Alright. Part of the reality here too is that Israel is – I mean look, there's a very good argument that the U.S. should not be sending military aid to Israel anymore and it’s an argument that some Israelis make. It’s an argument that some supporters of Israel, supporters much more hawkish than myself frankly, make domestically because Israel is a very wealthy country and is capable in the long run of defending itself without U.S. aid. So there is certainly an argument to be made that we shouldn't be funding them militarily overall. The question is, once you are funding a country militarily, and once they are engaged in a war that overall you think that they have the right to engage in and that you think is potentially a just war, does it make sense to start threatening to cut off aid for the Iron Dome system, whose only purpose is protecting civilians in the middle of a conflict? And I think that is a more debatable proposition. Again, stepping back, yes, there's a case that the U.S. shouldn't be funding Israel militarily because Israel doesn't actually need the money in the long run.

COSTELLO: Gotcha.

MARC LAMONT HILL: I think, though, the challenge is, because if you look at the Iron Dome in isolation, then yes, Ross, I agree with you 100% because the Iron Dome is exclusively a defensive mechanism, but what the Iron Dome does is it also takes away all of Hamas's military leverage which is very different than say, 10 years ago or 15 years ago in other wars like Lebanon, et cetera. As a result, it not only serves a defensive purpose but de facto serves an offensive purpose. It allows Israel to essentially assault and siege Gaza without any retribution or response on the other side. So again, to some extent, they are not just funding defense, they are funding an offensive war and ultimately an occupation. That for me, is the problem.
individu e nemultumit ca israelinienii nu mor in aceasi rata ca si HAMAS ... what the fuck! :o
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pai cam ala e nivelul tipic de intelegere al unui american asupra oricarui aspect al existentei.

Edit: also, intrebare pentru cine stie drept. Ce ma impiedica pe mine, ca avocat, sa:

1. iau cartea de telefoane.

2. redactez cereri de chemare ca martori pentru toti cetatenii inscrisi acolo.

3. duc sacii cu cereri la judecator.

4. fut procesul de judecata pentru urmatoarele 65 de milioane de ani, pana le respinge judecatorul pe toate?
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Waaagh! » Tue Aug 05, 2014 1:48 pm wrote:Pentru ca e absout imposibil sa fie un proces corect, nedirijat politic. E vina (si mana) lui Basescu, nu? :lol:

Nici eu nu cred ca se va da sentinta azi. Daca termina dom' Profesor Mateut cu prostiile, probabil vor pune capac la tot si vor ramane in pronuntare pentru saptamana viitoare or smth.
Lol, "proces corect, nedirijat politic". Ne prefacem ca trăim în alta țară acum?
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Se pare ca da.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mitzah a baut apa dupa Gadea.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mitzah » Tue Aug 05, 2014 8:20 pm wrote:
Waaagh! » Tue Aug 05, 2014 1:48 pm wrote:Pentru ca e absout imposibil sa fie un proces corect, nedirijat politic. E vina (si mana) lui Basescu, nu? :lol:

Nici eu nu cred ca se va da sentinta azi. Daca termina dom' Profesor Mateut cu prostiile, probabil vor pune capac la tot si vor ramane in pronuntare pentru saptamana viitoare or smth.
Lol, "proces corect, nedirijat politic". Ne prefacem ca trăim în alta țară acum?

HAHAHAHA....hahahahha....haha..ha....ha... :(

Nu, am o idee mai buna Mitzah. Hai sa ne prefacem ca oamenii astia sunt nevinovati. Si Hadrian Nastase a fost detinut politic nu? Urmeaza alta victima a tiranului. Voiculescu detinut politic! Astept o noua coperta Jurnalul National cu asta. Doamne ajuta!

Mie imi place foarte mult o parte din poporul roman. 20 de ani am tipat ca vrem dreptate, ca vrem justitie, ca vrem sa plateasca barosanii care ne sug seva si isi bat joc de noi. Cand in sfarsit incepe sa se miste ceva ii plangem de mila pe invinuiti si criticam sistemul juridic. Cand intra barosani la inchisoare (pe merit) tipam ca-s detinuti politici, procese dirijate politic! Partea aia de popor roman e o fetiscana proasta pe care nu o multumesti cu nimic si pe care nici nu trebuie sa te sinchisesti sa o multumesti. Sa-mi zica cineva unul care a intrat la parnaie in ultimii cativa ani pe nedrept. Vantu? Gigi Becali? Copos? Giovani Becali? Nastase? Duicu? Viitorul parnaias Nicusor Constantinescu? Viitorul parnaias Voiculescu? Catalin Voicu? Etc..Hai, care va place mai mult dintre astia? Care-i mai nevinovat?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Waaagh! » Tue Aug 05, 2014 6:04 pm wrote:Pai cam ala e nivelul tipic de intelegere al unui american asupra oricarui aspect al existentei.

Edit: also, intrebare pentru cine stie drept. Ce ma impiedica pe mine, ca avocat, sa:

1. iau cartea de telefoane.

2. redactez cereri de chemare ca martori pentru toti cetatenii inscrisi acolo.

3. duc sacii cu cereri la judecator.

4. fut procesul de judecata pentru urmatoarele 65 de milioane de ani, pana le respinge judecatorul pe toate?
Pai in principiu trebuie sa si arati ce anume vrei sa dovedesti prin ascultarea unuia sau mai multor martori.
Instanta nu e obligata sa iti incuviinteze toate probele propuse. Le va incuviinta doar pe cele pe care le apreciaza ca fiind concludente si temeinice.
Ori, daca tu ceri ascultarea ca martori a tuturor cetatenilor dintr-o carte de telefon e evident ca iti exerciti in mod abuziv un drept (fie el si unul procedural) si instanta nu va incuviinta o asemenea proba. Nu ii trebuie judecatorului mai mult de cateva fraze sa iti respinga un asemenea probatoriu (bineinteles, dupa ce te intreaba respectos ce anume vrei sa dovedesti prin ascultarea acelor cateva sute/mii de persoane).
Mai mult, poate sa iti aplice si o amenda procedurala.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Șoc!

Fix in seara in care a ramas instanta in pronuntare, Gadea, alaturi de avocata lui Cioaca, Sova, Badea si alte figuri de referinta, face o dezvaluire senzationala, care intoarce procesul! Studiourile latrina 3 au produs fostul angajat al DNA cutarescuplm care si-a amintit deodata cum si-a vazut o colega necalificata pe problema muncind in lacrimi la expertiza imobiliara, obligata de superiori s-o termine intr-un timp record si cu un prejudiciu umflat, amenintata ca altfel pateste nasoale. :lol: :lol: :lol:

Cum naiba or putea unii sa puna botul la asa ceva. Nici embrionii de ornitorinc nu merg prostiti atat de usor.
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Waaagh! » Tue Aug 05, 2014 9:03 pm wrote:Mitzah a baut apa dupa Gadea.
ola small dickie » Tue Aug 05, 2014 10:45 pm wrote: HAHAHAHA....hahahahha....haha..ha....ha... :(

Nu, am o idee mai buna Mitzah. Hai sa ne prefacem ca oamenii astia sunt nevinovati. Si Hadrian Nastase a fost detinut politic nu? Urmeaza alta victima a tiranului. Voiculescu detinut politic! Astept o noua coperta Jurnalul National cu asta. Doamne ajuta!

Mie imi place foarte mult o parte din poporul roman. 20 de ani am tipat ca vrem dreptate, ca vrem justitie, ca vrem sa plateasca barosanii care ne sug seva si isi bat joc de noi. Cand in sfarsit incepe sa se miste ceva ii plangem de mila pe invinuiti si criticam sistemul juridic. Cand intra barosani la inchisoare (pe merit) tipam ca-s detinuti politici, procese dirijate politic! Partea aia de popor roman e o fetiscana proasta pe care nu o multumesti cu nimic si pe care nici nu trebuie sa te sinchisesti sa o multumesti. Sa-mi zica cineva unul care a intrat la parnaie in ultimii cativa ani pe nedrept. Vantu? Gigi Becali? Copos? Giovani Becali? Nastase? Duicu? Viitorul parnaias Nicusor Constantinescu? Viitorul parnaias Voiculescu? Catalin Voicu? Etc..Hai, care va place mai mult dintre astia? Care-i mai nevinovat?
Esti de parere ca justitia nu e inca independenta => esti fan Antena 3. Am inteles, flawless logic there bros.

Voi mai iesiti din casa din cand in cand? N-am zis ca aia sunt nevinovati, evident, pentru ca e clar ca merita sa intre. Dar daca voi credeti ca "justitia functioneaza" pentru ca i-au bagat/o sa-i bage pe astia, probabil va tineti capetele-n cur. Justitia o sa functioneze atunci cand un IMM n-o sa fie nevoit sa astepte un an sa anuleze o amenda data aiurea de garda, de exemplu. Sau cand Gigel n-o sa mai poata sa-ti vanda paine dintr-o baraca de 2x2m ruginita. Cu alte cuvinte, justitia o sa functioneze atunci cand o sa aiba un impact real asupra vietilor noastre de zi cu zi, nu doar cand e nevoie de un capital de imagine.

Ca Dan Voiculescu au facut si fac o multime de baroni locali cu background politic divers, care acum castiga in continuare bani din licitatii aranjate fara sa-i supere cineva. Asa ca justitia functioneaza, deocamdata, la 5% din capacitate.

Si Ola, inteleg ca urasti enorm trustul Intact, dar serios, alte interese nu ai in afara de a-i urmari constant si de a te minuna pe forum legat de ce prostii mai scot Gadea/Badea/Dana Grecu? Jumatate din postarile tale de aici despre asta sunt. E evident pentru toata lumea ca e un trust de cacat.

EDIT: K, "din ce stii tu". Si ai atacat exemplele, nu argumentul.
Last edited by Mitzah on 6 Aug 2014, 10:56, edited 2 times in total.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Din cate stiu eu, e tot mai multa lume tot mai suparata de procurorii astia bulangii care vin si pun intrebari indecente. Politicieni mari si mici, vanzatori de seminte care se viseaza mari afaceristi et cetera.

Altfel, tine-ma la curent cu situatia juridica a fiecaruia dintre cei ~750.000 de gigei nimeni in pierzanie si a colibelor lor de papura din care fac specula cu sugative de contrabanda din Ucraina.
NO COVER. ALL MAN.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Mitzah » Wed Aug 06, 2014 9:26 am wrote:
Waaagh! » Tue Aug 05, 2014 9:03 pm wrote:Mitzah a baut apa dupa Gadea.
ola small dickie » Tue Aug 05, 2014 10:45 pm wrote: HAHAHAHA....hahahahha....haha..ha....ha... :(

Esti de parere ca justitia nu e inca independenta => esti fan Antena 3. Am inteles, flawless logic there bros.

Voi mai iesiti din casa din cand in cand? N-am zis ca aia sunt nevinovati, evident, pentru ca e clar ca merita sa intre. Dar daca voi credeti ca "justitia functioneaza" pentru ca i-au bagat/o sa-i bage pe astia, probabil va tineti capetele-n cur. Justitia o sa functioneze atunci cand un IMM n-o sa fie nevoit sa astepte un an sa anuleze o amenda data aiurea de garda, de exemplu. Sau cand Gigel n-o sa mai poata sa-ti vanda paine dintr-o baraca de 2x2m ruginita. Cu alte cuvinte, justitia o sa functioneze atunci cand o sa aiba un impact real asupra vietilor noastre de zi cu zi, nu doar cand e nevoie de un capital de imagine.

Ca Dan Voiculescu au facut si fac o multime de baroni locali cu background politic divers, care acum castiga in continuare bani din licitatii aranjate fara sa-i supere cineva. Asa ca justitia functioneaza, deocamdata, la 5% din capacitate.

Si Ola, inteleg ca urasti enorm trustul Intact, dar serios, alte interese nu ai in afara de a-i urmari constant si de a te minuna pe forum legat de ce prostii mai scot Gadea/Badea/Dana Grecu? Jumatate din postarile tale de aici despre asta sunt. E evident pentru toata lumea ca e un trust de cacat.

Influentele politice intr-un dosar se vad cand dosarul se plimba ani si ani de zile intre tribunale, gen stramutare, sau se schimba instanta competenta, sau se retrimite la nu stiu ce instanta inferioara spre rejudecare sau pur si simplu ramane uitat intr-un sertar. In momentul cand dosarul intra in linie dreapta, mai ales in cazul unui dosar cu expunere media atat de mare, e cam greu pentru orice politician sau grup politic sa preseze lucrurile intr-o anumita directie, riscurile sunt foarte mari. Tine minte cum vorbea judecatorul ala acum cateva luni, cand vroia sa scape de dosarul lui Voiculescu ca era prea high profile si-l baga pe el in colimator si nu mai putea sa faca manevre in alte procese. Ori dosarul asta a fost plimbat si uitat prin tribunale sau pe la procurori ani de zile, timp in care cel putin unul din inculpati si-a vazut linistit de viata si a continuat sa-si mareasca puterea economica si politica, ceea ce ma face sa inclin ca presiunea politica in dosarul asta a fost mai de graba in favoarea lui Voiculescu.
Apoi tu crezi ca, in cazul unora precum Voiculescu sau Nastase, e nevoie de presiuni politice pentru a le face vrun dosar? NU, in cazul astora presiunile sunt sa NU li se faca dosar. Asa spunea ca-i dosar politic si Fenechiu ala, care in pula mea efectiv a vopsit niste vechituri si le-a vandut la pret de noi, dar la televizor plangea ca Basescu ii face dosar politic. Pe bune Mitzah? Asa vezi tu (si altii) influenta politicului in justitie, adica Basescu? Asta e? Voiculescu ia un teren de la stat cu un pret de vreo 40 de ori (sau 70 de ori?) mai mic decat valoarea reala pe piata (aici "valoarea reala" este data de suma pentru care a girat cu terenul respectiv intr-un contract de creditare cu o banca) dar motivul pentru care l-au trimis in judecata procurorii este Basescu? Le fel o sa ziceti si de Radu Mazare, ca-l vaneaza procurorii la ordinele lui Basescu, desi pe el l-au prins cu spaga in cont nedeclarat mai mult din intamplare (il urmareau pe schwarzenegger ala, fostu lu raduleasca, intr-un dosar in care Mazare nu avea treaba).
Apoi DNA-ul asta care tot fabrica dosare, bai cum dracu le fabrica FIX alora de care stia toata tara ca fura sau au furat, a dracu coincidenta, in schimb de la tv aflu cum DNA-ul ia romanii, aparent aleatoriu, de pe strada, si-i baga la puscarie, sub comanda lui El Grande Dictatore El Comandante De Carrera Larga Traianus del Murfatlar Basescus. Adica daca ii s-a intamplat lui Nastase sau lui Voiculescu ti se poate intampla si tie, cetatean oarecare, nu?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mitzah » Wed Aug 06, 2014 9:26 am wrote:
Mai baiatule, am inteles, s-au purtat aia de la garda naspa la firma ta de mare talent. Man up and deal with it. Gata? Bun. Acum, ai tot Internetul la dispozitie ca sa verifici activitatea sistemului judiciar. Intra pe orice site unde sunt indexate dosarele de coruptie/evaziune fiscala/plm si explica-mi cum sunt toti gigeii aia victimele razboaielor politice. O sa gasesti parnaiasi sau cetateni in drum spre parnaie de toate categoriile, de la interlopi sau bostani de bostani pana la baroneti d-aia matasea scrotului de care te plangeai ca-si fac de cap nestingheriti.

Astept sa-mi prezinti pe birou o statistica a situatiei gainarilor de nivelul lui gigel si baraca lui ruginita. Adica evazionisti no-name, terchea-berchea, coate-sparte, care-i numarul lor estimat si cati sunt prinsi si infunda zdupul, ca sa lamurim problema. In orice caz, daca impresia ta e ca problemele de fond din Romania sunt din cauza astora, si nu a motanilor care iata, sunt in sfarsit foarte, foarte aproape de descaltare, atunci bine. :lol:

Also +1 pentru sekaba.
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Bos, ai dat pe langa subiect si deviezi mult. Esti mult prea ironic pentru un tip incapabil sa construiasca un argument solid.
sekaba » Wed Aug 06, 2014 12:30 pm wrote: Influentele politice intr-un dosar se vad cand dosarul se plimba ani si ani de zile intre tribunale, gen stramutare, sau se schimba instanta competenta, sau se retrimite la nu stiu ce instanta inferioara spre rejudecare sau pur si simplu ramane uitat intr-un sertar. In momentul cand dosarul intra in linie dreapta, mai ales in cazul unui dosar cu expunere media atat de mare, e cam greu pentru orice politician sau grup politic sa preseze lucrurile intr-o anumita directie, riscurile sunt foarte mari. Tine minte cum vorbea judecatorul ala acum cateva luni, cand vroia sa scape de dosarul lui Voiculescu ca era prea high profile si-l baga pe el in colimator si nu mai putea sa faca manevre in alte procese. Ori dosarul asta a fost plimbat si uitat prin tribunale sau pe la procurori ani de zile, timp in care cel putin unul din inculpati si-a vazut linistit de viata si a continuat sa-si mareasca puterea economica si politica, ceea ce ma face sa inclin ca presiunea politica in dosarul asta a fost mai de graba in favoarea lui Voiculescu.
Ok, m-am chinuit un pic sa separ ideile tale pentru ca aparent nu se poate cu paragrafe. Exista initierea dosarului (care sa zicem ca e o forta neutra) si apoi presiuni politice de ambele parti. Ok si de ce a intrat pe linia asta dreapta dosarul lui? Nu a trebuit sa existe o contra-influenta mai puternica? Sau traiesti sub impresia ca, in sfarsit, a aparut vreun Jim Gordon pe acolo care s-a luptat toata viata pentru condamnarea lui Voiculescu?

Care e ideea sau explicatia pe care te bazezi tu in legatura cu Justitia si de ce crezi ca ea functioneaza abia acum?
Apoi tu crezi ca, in cazul unora precum Voiculescu sau Nastase, e nevoie de presiuni politice pentru a le face vrun dosar? NU, in cazul astora presiunile sunt sa NU li se faca dosar.
Nu, nu cred asta.
Asa spunea ca-i dosar politic si Fenechiu ala, care in pula mea efectiv a vopsit niste vechituri si le-a vandut la pret de noi, dar la televizor plangea ca Basescu ii face dosar politic. Pe bune Mitzah? Asa vezi tu (si altii) influenta politicului in justitie, adica Basescu? Asta e?
Nu. Unde am zis asta? Nu cred ca Basescu exercita singura influenta politica.
Voiculescu ia un teren de la stat cu un pret de vreo 40 de ori (sau 70 de ori?) mai mic decat valoarea reala pe piata (aici "valoarea reala" este data de suma pentru care a girat cu terenul respectiv intr-un contract de creditare cu o banca) dar motivul pentru care l-au trimis in judecata procurorii este Basescu?
Nu este "motivul", ci unul din ele. Pana la urma, a fost trimis in judecata la 5 ani de la savarsirea faptei (ca sa nu mai zic de alte dosare cu numele lui care trebuiau sa existe). Un oponent care are i-a pus PSD-ului la dispozitie un intreg trust e un oponent periculos.
Le fel o sa ziceti si de Radu Mazare, ca-l vaneaza procurorii la ordinele lui Basescu, desi pe el l-au prins cu spaga in cont nedeclarat mai mult din intamplare (il urmareau pe schwarzenegger ala, fostu lu raduleasca, intr-un dosar in care Mazare nu avea treaba).
Erau cu ochii pe el, nu l-au prins din intamplare.
Apoi DNA-ul asta care tot fabrica dosare, bai cum dracu le fabrica FIX alora de care stia toata tara ca fura sau au furat, a dracu coincidenta, in schimb de la tv aflu cum DNA-ul ia romanii, aparent aleatoriu, de pe strada, si-i baga la puscarie, sub comanda lui El Grande Dictatore El Comandante De Carrera Larga Traianus del Murfatlar Basescus. Adica daca ii s-a intamplat lui Nastase sau lui Voiculescu ti se poate intampla si tie, cetatean oarecare, nu?
Logical fallacy right there.

Scurta articol care sumarizeaza cam ce vreau sa spun: http://www.catavencii.ro/baietii-destep ... rocuratura

LE: Nu bos, n-am luat nicio amenda (si nici macar n-am o companie). De-asta zic ca bati campii si ca n-ai inteles nimic. Fii atent ca am si eu unul din asta ca al tau: Mamaia e o super destinatie pentru ca sunt multi oameni acolo.
Last edited by Mitzah on 6 Aug 2014, 17:20, edited 3 times in total.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Argumentul tau solid care era, ca nu functioneaza justitia pentru ca ai luat tu o amenda aiurea si ca un numar nespecificat de gigei fac lucruri reprobabile fara repercusiuni? :lol: :lol: :lol:

gtfo

iti dau eu un argument foarte solid in favoarea ideii ca justitia functioneaza: vagonul de penali cu destinatia Pârnaia.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

Waaagh! » 6 Aug 2014, 16:07 wrote:iti dau eu un argument foarte solid in favoarea ideii ca justitia functioneaza: vagonul de penali cu destinatia Pârnaia.
care-i 90% plin de babe ce si-au furat una alteia ouale din cotetu gainilor ... :P plus mardeiasi&Co ce l-au suparat pe sectorist

o sa cred ca justitia in .ro functioneaza cand:
  • vom afla adevarul, pe hartie, despre revolutie
  • tatuca ilici&Co sunt la parnaie
  • sa reapara contractele incheiate intre Statul Roman si varii firme nationale si internationare, ex: Bechtel
  • judecatorii, procurorii si restul organelor justitiei (fara aparatul ministerial) vor fi numiti/demisi/mutati pe functii strict in baza capacitatii lor, nu pe criterii de afinitate politica
  • s.a.m.d.
Last edited by zme-ul on 6 Aug 2014, 22:30, edited 1 time in total.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Poate punctul 3 o sa-l prinzi, in rest nu mi-as face sperante. Dar si sa pui semnul mai mic sau egal intre situatia actuala si estul salbatic de pana la basescu e ridicol, penibil, stupid. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

^mai adauga la lista chestii precum retrocedari date cum trebuie [adica adevaratilor proprietari, nu unor smecheri care au venit cu hartie de nu-stiu-unde.

Oameni buni, e clar ca ce se intampla acum in justitia de la noi nu ai fi vazut acum 10 ani, fara indoiala. Dar in acelasi timp aduceti-va aminte ca au fost jde stenograme plimbate prin presa [desi procesele nici macar nu incepusera] iar apoi aia vizati de ele sa scape pe motiv de lipsa de probe. Ce spuneti de alea, in cazul alora justitia a functionat sau nu? Ca darea probelor la presa incalca prezumptia de nevinovatie [indiferent de cine e judecat, daca ai pretentie de justitie facuta cum trebuie, acest principiu trebuie aplicat], iar lipsa probelor e din vina incompetentei procurorului care a instrumentat cazul.

Dar ca sa nu spuneti ca vad doar partea goala a paharului, am numai cuvinte de lauda pentru procurorul care a instrumentat dosarul transferurilor. Omul a trebuit sa sape, nene, si a facut tot ce trebuia ca sa aibe dosarul in regula pentru proces. Nici stenograme dubioase nu am vazut sa fi fost date [din cate tin eu minte cel putin]. Deci ideea e ca se poate. Dar nu pot garanta ca lucrurile ar fi stat la fel daca respectivii erau membri importanti ai PSD sau PDL, pentru ca atunci ar fi inceput fiecare sa puna presiune pe procuror fie ca sa termine dosarul mai repede, fie ca sa ii scape pe respectivii.

Pe scurt, a spune "justitia merge!" este nimic altceva decat o imbatare cu apa rece. E un inceput promitator, dar asta nu inseamna ca dintr-o data justitia de la noi e unde ar trebui sa fie. Ca nici cruciatul justitiei din mintea unora nu ar trebui sa fie scutit de puscarie, ca a facut vrute si nevrute si ala.
Post Reply

Return to “Cafenea”