3. Star Wars: The Old Republic (2011)
La dreq cat am urat jocul asta. Simpla lui existenta a eliminat sansele de sequels pentru kotoare. In mod normal, nu ar fi o problema sa faci ceva single-player independent de un MMO. Dar TOR are cateva romane atasate, iar unul dintre ele (
Revan) il conecteaza cu povestea din KOTOR 1 si 2. Inca mai sunt sarat ca Lucasii au aprobat ideea, dar urmaresc periodic cinematicele si imi mai trece. Introducerea e (cronologic) primul cinematic din 5, ce au servit pentru a genera interes sau pentru a anunta expansion-uri majore. Magicienii de la Blur Studio au colaborat la mai multe proiecte de-a lungul timpului, dar clipurile din TOR mi-au ramas in memorie mai mult decat orice altceva au facut (altele notabile sunt cinematicele din Elder Scrolls Online). Daca aveti chef si timp, las aici
link la compilatia cu toate. Au un design excelent, si imho fac de rusine tot ce a realizat Disney cu franciza pana acum.
For the nerds who care about names and such: pe maestrul zabrak il cheama
Kao Cen Darach. Padawan-ul e o tanara
Satele Shan, descendenta a lui Revan si Bastila, ce va ajunge la un moment dat Mare Maestru al Ordinului. Maestrul Sith se numeste
Vindican, iar ucenicul lui e un tanar
Malgus. Smuggler-ul badass e
Nico Okarr. Iar soldatul Republicii (cel cu minigun-ul) e
Jace Malcom, ce se va distinge in Marele Razboi Galactic, si va atinge mai tarziu gradul de Comandant Suprem al armatei.