Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Spadasin
Headcrab

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Spadasin »

Acum se duce Badea sa-l salveze pe motan in Van Damme style. Vezi pazincii cum zboara in stanga si in drepta, aruncati de karateka. :lol:
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Trebuie sa-mi spun ca in cazul in care se alege praful de latrina3, imi pare rau pentru Raluca Tache. Una dintre cele mai bunoace stiriste din Romania. Nici nu s-a bagat prea tare in kkt, ca ea de regula prezenta stirile de noapte la care se uita toti obsedatii numai pentru prezentatoare.

In rest, care dupa cum ii e talentul. Pe mirciulica il si vad badigard la pacanelele de la mine din colt. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Pazea! Mircea Badea tocmai a anuntat ca iese in strada si cheama lumea sa i se alature! Yes! :lol:
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

pagina de facebook Antena 3 e o comoara.
Spadasin
Headcrab

Post by Spadasin »

ola small dickie » 8 Aug 2014, 18:59 wrote:Pazea! Mircea Badea tocmai a anuntat ca iese in strada si cheama lumea sa i se alature! Yes! :lol:
Si sa faca ce? Ar fi tare daca nu vine nimeni sau cel mult zece persoane. :lol:
ola small dickie
Big Daddy

Dana Grecu prezinta toate camarutele antena3. Pisu lumii! :)) stie ca nu mai au mult timp pe acolo. Din pacate acum trebuie sa ies la bere, merita sa va uitati in seara asta pe antena3. poate mai prind ceva cand ma intorc.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Gata, a terminat cu iesitul in strada. Acum Badea ameninta ca o sa faca emisiunea din fata de la Rahova. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Mitzah » Fri Aug 08, 2014 10:17 am wrote: Ce fac eu si ce fac ceilalti este sa speculam si atat.
Initial spui pe un ton hotarat, usor ironic cum ca justitia e influentata politic, pentru ca mai apoi sa recunosti ca nu faci decat sa speculezi, la fel ca orice alt reporteras cu 3 clase de pe la tv. Macar facem progrese.

Mai departe:
Mitzah » Fri Aug 08, 2014 10:17 am wrote:Daca ai un minim de bun simt, iti dai seama ca niciun lucru de la noi in tara ce are o legatura cel putin vaga cu politica/politicienii, perceput in general ca "un lucru bun", nu se intampla de la sine. Justitia nu e o exceptie, nu inca.
Zi-mi si mie care e legatura intre condamnarea lui Voiculescu si lumea politica. Dar cu dovezi, nu cu speculatii cum iti place.
Spoiler:
Nu poti
Mitzah » Fri Aug 08, 2014 10:17 am wrote:In afara, spre vest, e un pic altceva pentru ca toate persoanele implicate in politica au alt nivel de educatie si de cultura, printre altele. Daca ai avut ocazia sa vizitezi sediul parlamentului/guvernului din alte tari (Olanda e un exemplu excelent aici), stii la ce ma refer. De-asta poti sa zici ca acolo se fac lucruri relevante si utile pentru omul de rand, fara sa existe neaparat un interes pentru vreun partid sau altul (in afara de a se lauda cu asta la alegeri).
Tu nu stiai cum sa te lauzi ca ai fost in vizita prin Olanda, este?
Si ti-ai dat tu asa seama, doar cascand gura pe acolo, cum sunt politicienii din Vest :lol:

Realitatea trista e ca nu e aproape nici o diferenta intre tine si orice alta baba care se uita cu gura cascata la televizor.

Sa nu fiu inteles gresit: eu nu spun ca Justitia din Romania e o Alba ca Zapada. Cu siguranta are si uscaturile ei, unele dintre ele deja condamnate, altele pe cale sa fie. Acesti indivizi nu sunt demni de statutul de magistrat si trebuie sa plateasca pentru ce au facut. Dar ei sunt doar o mica fractiune din totalitatea magistratilor din tara asta.
Pentru fiecare magistrat corupt sunt poate alti 100 care isi fac treaba bine zi de zi si care scot in pronuntare dosare pe banda rulanta. Dar de ei nu zice nimeni nimic pentru ca nu e nimic senzational, demn de lumina reflectoarelor.

Sa zici ca Justitia in Romania e influentata politic din ce vezi in mass-media e ca si cum te-ai uita la Stirile de la ora 5 si ai zice ca in Romania, la fiecare colt de strada, la fiecare 5 minute e violata cate o baba.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Chill brolax, dai vreun examen de troll acum? Ca nu cred ca esti de-adevaratelea.
rdo » Fri Aug 08, 2014 9:04 pm wrote: Zi-mi si mie care e legatura intre condamnarea lui Voiculescu si lumea politica. Dar cu dovezi, nu cu speculatii cum iti place.
Image
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

+1 @rdo
Asta cu justitia care e influentata politic e atat de obosita si a fost spusa de atatea ori ca nici nu mai are rost sa te obosesti sa lamuresti pe cineva de contrariu.
Fiecare e liber sa creada ce vrea si dupa nivelul de intelegere, informare si educatie ( nu vreau sa sune peiorativ) pe care il are.

E clar ca ptr cineva din interiorul fenomenului (justitiei) e foarte deranjant sa auda zilnic cum justitia e controlata politic si cum judecatorii dau sentinte/decizii la comanda politica. Ca mai sunt si judecatori/procurori corupti nu trebuie contestat. Dar de aici si pana la a spune de justitia din Romania ca e controlata politic (doar ptr ca asa spune neica nimeni la TV) e cale lunga.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Ponta pe Facebook:

"Am luat act de decizia Curţii de Apel Bucureşti. Nu comentez sentinţe în cauze penale, dar vreau să asigur pe toată lumea că, atât timp cât voi fi lider politic şi cetăţean al României, sunt obligat să fac tot ce stă în puterile mele pentru ca jurnaliştii Antena 3 / Antena 1 şi toţi jurnaliştii din ţara noastră, indiferent de politica lor editorială, să-şi poată desfăşura activitatea conform dreptului constituţional la liberă exprimare şi independenţa presei."

Dupa care a pus o imagine cu logo-ul Antenei 3.
Last edited by Mitzah on 9 Aug 2014, 09:29, edited 1 time in total.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

O sa fie mare bataie de acum pe lansatorul de cacat al varanului.
Last edited by Waaagh! on 9 Aug 2014, 09:41, edited 1 time in total.
NO COVER. ALL MAN.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

O să îl prea Domnul Dan... Diaconescu.
Image
zme-ul

Post by zme-ul »

acum in trei D :D

de ieri, A3 afiseaza logoul ala sclipitor cu "post confiscat"
dar inca emit fara sa-i intrebe imeni de nimic ... ai de capu' lor

ah .. si Ponta :D prostia indiviului asta nu inceteaza sa uimeasca
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Si or sa emita in continuare, ca n-are nimeni nici o treaba cu postul (ar trebui sa aiba CNAul dar Laura Georgescu lol), numai ca idiotii stau intr-o cladire pe care a cumparat-o felix cu bani negri. Cladirea o sa-i revina statului, si ei n-au decat sa plateasca in continuare chirie (desi sper sa-i evacueze numai pentru circ si lacrimile lui dana grecu :lol: ). Au zis ca maine baga mars de protest impotriva regimului totalitar, la Cotroceni. :lol: :lol: :lol: Sunt curios cati idioti li se vor alatura.

Nivelul de prostie al lui Ponta depinde de numarul real de oameni care se uita la latrina, ca eu nu mai cred de mult in graficele alea din care rezulta ca tot roiul galactic beleste ochii la mircea badea. Daca sunt totusi suficient de multi cat sa te doara daca te tinteste poo flingerul in campanie, atunci a meritat bagarea in seama. Altfel da, e prost de-ti dau lacrimile. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Zaorish
Headcrab

Post by Zaorish »

Nu se va alege praful de nici o A3. De ce s-ar alege ? Ca o sa trebuiasca sa plateasca chirie statului ? Ca o sa se mute in alt sediu, sau intr-un spatiu comercial al vreunui infractor marunt ? Sa fim seriosi. Astea-s iarasi regiile pastorului, care e constient ca masele pot fi atrase cel mai usor in momentul actual, prin victimizare.
Cel mai trist insa mi se pare ca se minte cu chestii serioase, gen "OMG, s-a facut reincadrare in apel, nu era voie, ABUZ!" sau "OMG, s-au dat mai multi ani desi a apelat voiculescu, nu era voie, ABUZ!".Chestile astea sunt deja fineturi, dar putini oameni in tara asta au cultura juridica chiar si strictul necesar. Cand vii si minti cu atata nesimtire, e greu sa nu ai reactii de genul "justitia e muista/corupta/aservita"
Despre protestul nelegal al primatei si al sustinatorilor, numai de bine. Sper doar sa se imparta si prezervative.
ola small dickie
Big Daddy

un lache la proteste in microfonu antena3: basescu nu-i roman. basescu e tatar. e tatar!
Spadasin
Headcrab

Post by Spadasin »

Imi place ipocrizia pensionarilor. ''Iesim la plimbare pentru libertatea presei. Ce cauta astia de la B1TV si RTV aici? Sariti pe ei!!!''
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

"Bah, hotule! Ce te intereseaza, bah, pe tine de autorizatie? Ai masina fiindca furi."
Latrinisti catre un sofer care intreba de ce e strada blocata de un protest neautorizat. :lol:

Jigodiile astea au lovit o jurnalista in spate pentru ca era de la televiziunea dusmanilor. Cateva sute dintre problemele acestei tari pot fi rezolvate pe loc acolo daca pun jandarmii mana pe bate.
NO COVER. ALL MAN.
Spadasin
Headcrab

Post by Spadasin »

''Ai masina fiindca furi."

Meanwhile Gadea and co. conduc masini mai scumpe decat toate pensiile acestor fosile la un loc.
Post Reply

Return to “Cafenea”