Să ne înțelegem, principalul și din punctul meu de vedere unicul scop al jocului era să fim forțați să ne uităm la filme la care nu ne-am uita în mod normal (sau de care nu ne-am făcut timp, etc.) și să putem face propuneri, no questions asked. Am specificat la început că regula cu văzutul filmelor e absolută, evident, merg pe ideea de fair play și bun simț, că cei care participă o vor respecta. Deci nu va fi ca thread-ul de ”Ce filme am mai văzut” chiar dacă dispare de tot competiția.
Acestea fiind spuse, orice modalități de a mai pipera jocul sunt binevenite și nu văd o problemă cu notele. Iar ca la orice situație cu note și/sau votat, criteriile pe care se votează sunt libere, dacă cineva votează împotriva alegerilor evidente, foarte bine, nu e o competiție pe bune iar rezultatele nu înseamnă nimic, deci nu văd de ce s-ar omorî cineva cu asta.

În plus, din însăși natura jocului e evident că alegerile populare nu vor fi primite la fel de bine ca un film excelent de care nu prea se știa.
Nu cred că vom ajunge să ne plictisim prea rapid sau să ignorăm alegerile unora, cu 10 participanți durează peste 2 luni ca toată lumea să facă o alegere...