Aveam tot felul de planuri de cum să votez și chestii, dar plm, iar m-a luat lehamitea până să le pun în practică. Am zis deja cum punctez, rezultatul final îl dă pe
ne0lith câștigător, la o diferență de 4 puncte. Coincidența face că 4 e și nota pe care i-o acord lui ne0lith, hehe.
Flashbat
- Ghost Master e o alegere bună, nu de wildcard, dar oricum, apreciez
- Far Cry 4 nu mă încântă. Cu greu apreciez intro-urile astea foarte lungi cu multă expozițiune, deja nu mai e secvență introductivă, e ditamai cinematicul care îți prezintă o grămadă de personaje și elemente.
- Darksiders 2 e ok, cam generic dar apreciez
- Lolipop e din nou o alegere bună, fainuț stilul grindhouse
- Resident Evil 4 poate mă nimerea mai bine dacă eram fan al seriei, mi se pare oricum ok ca prezentare
- FF VII e alegere de 3 puncte, chit că e remake-ul, filmulețul de introducere să ridică la standardele mele, jocul original fiind parte din cele sfinte în topul preferințelor. Reușește să actualizeze vechiul intro exact cum mi-aș fi dorit și abia aștept să apară pe PC, pentru că o să-l joc și numai pentru filmulețe dammit!
Ultimele 3 alegeri nu-mi inspiră nimic. Nu le consider neapărat neinspirate (hehe), dar nici nu fac ceva pentru mine.
ne0lith
- Half Life e o alegere foarte bună, ar trebui toată lumea să te voteze pentru asta

- Mafia era a doua mea alegere, sau a treia dacă nu se lua Syberia din prima. Excelent intro, de altfel jocul ăsta încă poate da lecții de game design, mai ales pe partea de prezentare cinematică. Citeam de curând ce se scria la început pe thread-ul de Mafia 3 și m-am mirat la unele opinii ale forumiștilor. Unora li s-a părut plictisitor să meargă cu taxiul prin oraș. Jesus fuck, ce extrapolare grotescă, asta au înțeles din joc. În fine.
- Max Payne 2 nu e neapărat excelent, adevăratul filmuleț reprezentativ e cel dinainte primei misiuni. De ce nu l-ai ales pe ăla? Era mai bun. Oricum, e apreciat.
- Rome Total War e aproape o alegere pentru care ți-ai luat cu minus. Nu știu ce a fost în capul tău, dar am zis să te iert și să o ignor.
- Fahrenheit... cam ce-a zis juve
- Borderlands 2 nu scapă fără penalizări, intro-ul reprezintă perfect ce am urât la joc. Stilul umoristic wannabe cool dat de gard în ultimul hal posibil. Personajele vezi doamne excentrice, ew.
- Pathologic mi-e indiferent, dar e jocul la care te masturbezi așa că înțeleg alegerea
- Arx Fatalis nu mi-a venit în minte dar e o alegere excelentă. Un intro atmosferic în care e frumos prezentată și construită lumea jocului. Da.
- Red Dead iar îmi e cam indiferent, dar apreciez că e western, and I like that shit
- Darkwood a fost alegerea surpriză, cum a zis și Triggerix. Speram să te faci de râs pe final.