+2 pentru half-life 2 - nu cred că half life a însemnat la fel de mult pentru mine precum alți jucători de aici. Mi se par jocuri bune, poate chiar foarte bune, dar nu am fost prezent la lansare ca să înțeleg cum a revoluționat industria sau ce-a făcut. N-are nici o legătură cu intro-ul, îmi place prima parte a jocului cu city 17, gman pare fix genul de om care ți-ar ține un mega discurs despre cât de important ești ca după să te arunce într-un tren la clasa economie, fără aer condiționat nimic.
+3 pentru witcher 2 - mișto
+2 pentru TOR - normal că s-au străduit să facă intro-ul grozav ca să justifice după orele pe care le vei petrece omorând zece
lupi soldați sith (sau tukata?)
+3 pentru Metro Exodus - well, îmi place mai mult alegerea mea

, dar nu strâmb din nas nici aici.
+3 pentru fable 3 - asta mi-a amintit cum fugeam prin primul joc aruncând fulgere de colo colo, rupând Excalibur din piatră, omorând vârcolaci albi și toată lumea îmi spunea chicken chaser
+1 pentru Horizon Zero Dawn - da, e ok cred
+3 pentru isaac - probabil unul din cele mai bune intro din tot draftul.
+3 pentru Hellblade - îmi place mult, însă nu știu ce să spun de practica asta de a pune credits în intro, scris peste peisaj. Like, să-și închipuie cineva intro-ul de la Silent Hill 2, ce fel era dacă când James privea în oglindă ar fi apărut acolo lângă reflexia lui credits? Anyway, Hellblade pare un joc foarte mișto, abia aștept să-l joc cândva.
+2 pentru witcher 1 - this guy too powerful! Am să scad un punct complet arbitrar nu pentru că nu-i super tare intro-ul, dar pentru că deja are un intro witcher în listă
+2 pentru ghost in the shell - e gits, ce mai rămâne de spus?
Total: 24