In context:

Backwards compatibility confirmat doar cu PS4.
E discutabil daca aripa de Playstation a Sony mai poate fi considerata japoneza de cand si-au mutat HQ-ul in California. E foarte posibil ca toate deciziile sa se faca din America acuma.MC wrote: 19 Mar 2020, 07:53 Asta pentru ca Sony este totusi o companie japoneza. Stim cu totii ce inseamna gaming-ul in Japonia si ce istorie are in ceea ce priveste consolele.
Eu cred ca pe partea de PlayStation tot Sony Japan are ultimul cuvant.cg1700 wrote: 19 Mar 2020, 10:48E discutabil daca aripa de Playstation a Sony mai poate fi considerata japoneza de cand si-au mutat HQ-ul in California. E foarte posibil ca toate deciziile sa se faca din America acuma.MC wrote: 19 Mar 2020, 07:53 Asta pentru ca Sony este totusi o companie japoneza. Stim cu totii ce inseamna gaming-ul in Japonia si ce istorie are in ceea ce priveste consolele.
Mixed feelings cu design-ul, dar de fapt s-ar putea să pice foarte bine în mână (așa am avut și la controller-ul de xbox 360 și m-am înșelat) dar văd că aduce câteva plusuri interstante. La partea de adaptive triggers chiar mă așteptam și mi se pare game changer. Prima chestie la care mă gândesc este cum s-ar simți asta când tragi cu arcul, sau poate într-un shooter să simți cum trăgaciul opune puțină rezistență.The new controller has some big changes on the inside, too: the previously announced haptic feedback (replacing the old rumble technology in previous controllers) and the new “adaptive triggers” that can adjust the resistance of the triggers for different gameplay effects. There’s also an integrated microphone, a first for Sony’s controllers, along with a (long-overdue) USB-C port. And of course, there’s the new two-tone color scheme (similar in style to the PSVR) and an overhauled design that gives a more rounded shape to the grips and face buttons.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests