Ma sincer si pe mine m-a cam dezumflat amanarea. Desi am un backlog imens parca tot as fi vrut sa il joc in primavara. Am facut si un upgrade la PC numa' sa fie bine.
Oh well...
Bogdan wrote: 16 Jan 2020, 23:44
Not gonna lie, sunt dezamagit. Acum ma gandesc daca sa il mai iau pentru Xbox One sau sa astept release-ul pentru urmatoarea generatie de console.
Soto pentru următoarea generație de console, nici nu se mai pune problema. Și eu mă gândeam la el și cum poate făceam o mânărie să îmi schimb PS4 Slim cu un PS4 Pro ca să îl pot rula frumușel, dar dacă apare așa târziu, next gen direct.
Additionally, although Cyberpunk 2077's new September 17 release date is closer to the releases of the PS5 and Xbox Series X, CDPR still has no plans to support those systems.
Nășpuț. Trenul ăsta cu next gen are indeed mai multe stații, dar dacă nu urci în care trebuie riști să te lovești de alte chestii. Nu spun că nu ar avea succes, însă aveau șanse mari pe perioada Crăciun 2020 în combinație cu Nextgen.
DANiel wrote: 17 Jan 2020, 12:38
Nășpuț. Trenul ăsta cu next gen are indeed mai multe stații, dar dacă nu urci în care trebuie riști să te lovești de alte chestii. Nu spun că nu ar avea succes, însă aveau șanse mari pe perioada Crăciun 2020 în combinație cu Nextgen.
Au invatat foarte bine din reteta Rockstar. Lanseaza acum doar pe curent gen ca oricum la cat hype este se va vinde in draci. Peste un an (+/-), cand vanzarile in mod inevitabil incep sa scada, fiind un joc axat pe single, vor anunta cu surle si trambite o versiune enhanced pentru PS5/Xbox si poate chiar pentru PC. Si uite asa inca o tura zdravana de vanzari ale aceluiasi joc.
Plus ca un numar mic de oameni o sa aiba noile console la lansare. De ce sa piarda acum timpul sa il lanseze pentru ei cand pot investi timpul asta ca sa faca mai bune versiunea pentru generatia curenta si dupa asta au suficient timp sa lucreze la o versiune enhanced pentru generatia urmatoare. SA te intinzi pe prea multe versiuni simultan e intotdeauna o idee proasta.
Meh, am vazut si eu postarea de pe FB. Daca retin corect, si Witcher 3 a avut vreo doua push-back-uri la data de lansare. Cu acelasi tip de mesaj. Sunt destul de sigur ca inca este sweatshop la CDRP, dar macar incearca.