VIDEO Senatorul PNL Daniel Fenechiu a ațipit în timp ce era invitat în platoul Antenei 3 / Zilele trecute, în timpul dezbaterilor din Comisia juridică pe legea izolării, el a băut coniac – ”din ceșcuță”, ca lumea să nu știe ce face

As a model for the massive Chinese online retailer Taobao, the 31-year-old was well paid to flaunt his good looks in slick promotional videos for clothing brands.
But one video of Mr Ghappar is different. Instead of a glitzy studio or fashionable city street, the backdrop is a bare room with grubby walls and steel mesh on the window. And in place of the posing, Mr Ghappar sits silently with an anxious expression on his face.
Over the past few years, credible estimates suggest, more than one million Uighurs and other minorities have been forced into a network of highly secure camps in Xinjiang that China has insisted are voluntary schools for anti-extremism training.
Thousands of children have been separated from their parents and, recent research shows, women have been forcibly subjected to methods of birth control.
In addition to the clear allegations of torture and abuse, Mr Ghappar's account appears to provide evidence that, despite China's insistence that most re-education camps have been closed, Uighurs are still being detained in significant numbers and held without charge.
It also contains new details about the huge psychological pressure placed on Uighur communities, including a document he photographed which calls on children as young as 13 to "repent and surrender".
watch the videoMr Ghappar's family, who have not heard from him since the messages stopped five months ago, are aware that the release of the four minute, thirty-eight second video of him in his cell might increase the pressure and punishment he faces.
Gheorghe Nichita wrote:Nu mă așteptam la așa ceva
„Te-am sunat să vorbesc cu tine de la bărbat de la bărbat. Să văd ce e în mintea ta. E mama, care are 55 de ani. Ce vrei, să vin să o atac pe mă-ta? Te-am sunat să îți zic așa: ai ceva personal cu mama? (…) Mamă, tu lucrezi… te-ai uitat prea mult la aerul mării, ești nebun la cap? (…) Tu lucrezi cu mine cu psihologie inversă? Dacă e vorba de psihologie inversă… c…e, bă, c…e! De fapt, nu mă aștept la nici un răspuns de la tine. Și dacă mă înregistrezi și dacă nu, în fine…
Îți dau un sfat așa ca… ca băiat. Cred că ar trebui să ai un respect față de oamenii mai în vârstă… și… mama, mai zici și <corect>… băga-mi-aș p…a în morții tăi! Băi, prostule, băi, tâmpitule, băga-mi-aș p…a în tine, mai ai și tupeul să zici <corect>. Ia uite cât de prost e ăsta, cu cine vorbesc io...
Mă, mânca-ți-aș p….a ta de târfă, mă auzi? Dacă vreodată o să te mai legi de persoana ei, ascultă-mă și bagă la înregistrare, băga-mi-aș p..a în mă-ta și în morții tăi! Îți rup căpățâna, băga-mi-aș p..a în morții tăi, ai auzit!? Băga-mi-aș p..a în morții tăi și în tine de fraier. Băi, dacă te mai legi de femeia aia, în p..a mea, care e față de tine o doamnă, în p..a mea, care tu habar nu ai ce înseamnă să fii un om de-a lungul timpului, care are o vârstă.
Băi, tâmpitule, ai tupeul să comentezi!? Băi, taci în morții mă-tii din gură! Dacă te văd în fața mea, te îngrop, dă-te în morții mă-tii! Taci! Ai tăcut? (…) O să intri în pământ! Ești prost!?”
Primul meu gând: 183 milioane de lei pentru http://manualul.info/ ?Agenției de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare (ARNIEC) a inițiat o licitație pentru realizarea unei biblioteci virtuale educaționale (EduLib), proiect estimat la 182,99 milioane de lei, fără TVA, și finanțat integral din fonduri europene.
Proiectul va fi gata după 18 luni de la data semnării contractului.
Ofertele vor fi deschise în partea a doua a lunii octombrie.
Ăștia vor computerul din Star Trek, nu o bibliotecă online. Cred că genul ăsta de ambiții vor duce la o imensă risipă de bani (poate în mod intenționat). Păcat, un http://manualul.info/ adus la zi ar fi chiar util.În rezolvarea temelor, elevii pot cere clarificări conceptuale de la asistentul de învățare în limbaj natural prin intermediul interfeței hibride voce-text.
Beneficiile provin din faptul că explicațiile livrate elevilor sunt extrase de algoritmii de machine learning dintr-un knowledge base, care corespunde programei școlare și obiectivelor educaționale moderne.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests