Tampenii de pe forum
Re: Tampenii de pe forum
Are zombie ceva mustata de dreptate acolo, uitati-va de exemplu la Canie.
Cand generalizezi grosolan bazandu-te pe stereotipuri fumate, e imposibil sa nu existe si cazuri care se incadreaza in viziunea ta despre un grup de oameni. Asta nu inseamna ca ai dreptate si afirmatia este corecta pentru a descrie intreg grupul respectiv.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu am glumit, am raspuns afirmatiei postate dinainte conform careia "nu ma asteptam de la un artist precum Tudor Gheorghe sa se lase manipulat asa". Faptul ca X si Y e artist il face mai greu de manipulat? Nu, il face doar mai priceput intr-ale artelor. A, ca un artist poate sa analizeze obiectiv si sa nu se lase manevrat de catre altii, asta da, nu am exclus posibilitatea asta. Dar sa te astepti ca orice artist de succes sa discearna doar pentru ca e artist de succes e dubios.ne0lith » Fri Aug 15, 2014 4:56 pm wrote:Totusi, ce-ai zis acolo e o tampenie oricum ai da-o si ar fi fost la fel din partea oricui ar fi venit. E o afirmatie ignoranta, macar daca ziceai ceva de genul "lol, glumeam" (desi tot scartaia) pentru linistea mea sufleteasca...DarthZombie » Fri Aug 15, 2014 4:36 pm wrote:Nu mai bine redenumim topicul "ce nu-i mai convine azi lui ola" ? Ca ce se intampla aici e e-masturbare trista rau.
Profesia individului era relevanta doar daca era un analist politic (d-ala pe bune, nu absolventi ai facultatii de parerologie), un istoric, un jurnalist sau altele care implica analiza si logica. In cazul ala da, era trist si surprinzator sa vezi cum respectivul se lasa manipulat atat de usor. Dar in schimb daca spui "sunt surprins ca acest fizician nu e in stare sa cante la pian", atunci ce intrebi "ce treaba are faptul ca e fizician cu cantatul la pian?". Exact asta am facut si eu. Dar na, unii scot vorbe pe care nu le-am spus si apoi se supara pe mine pentru ce concluzii isi imagineaza ca trag ei.
N-a zis nimeni nimic de genul "nu ma asteptam de la un artist precum Tudor Gheorghe sa se lase manipulat asa" si nici ca statutul de artist te califica in vreun fel pentru a-ti da cu parerea despre politica. Nu stiu unde ai vazut tu atitudinea asta de fan dezamagit al lui Tudor Gheorghe, de fapt nu s-a vorbit absolut deloc despre cum e el ca artist. Topicul e oricand la vedere daca vrei sa verifici.
Ce s-a spus a fost ca el, persoana Tudor Gheorghe, care a avut tatal condamnat politic de comunisti ar trebui sa inteleaga diferenta dintre cazul respectiv si situatia lui Dan Voiculescu. Si in ceea ce priveste restul artistilor care sustin Antena 3, mentionati intr-o lista, perspectiva n-a fost deloc cum o prezinti tu. Nu si-a exprimat nimeni dezamagirea sau surpriza ca X are nu stiu ce parere si nici nu s-a sustinut ca un artist de succes e de asteptat sa aiba discernamant. Fix pe dos, lista a fost mentionata cu tenta negativa, ceva de genul "Ia uite si la prostii astia!", fara a da doi bani pe cariera lor. Adica fix cum zici si tu ca ar trebui sa fie. Chestille pe care le contrazici tu nu le-a sustinut nimeni, nu stiu de ce le-ai interpretat asa.
Tocmai de-asta a picat ca nuca in perete generalizarea aia despre artisti, pe langa faptul ca ii includea pe toti si a fost exprimata ca un adevar absolut, nici n-avea vreo relevanta intr-o discutie in care nimeni n-a spus ceea sustii tu aici.
LE: Oh wait, desi m-am uitat de vreo 3 ori pe topicul de politica abia acum am observat ca Waaagh! a spus intr-un rand care mi-a scapat ca de la persoanele resective te-ai astepta la o minima luciditate. Ce sa zic, nu sunt de acord cu replica lui, insa tot a fost doar o singura persoana care a mentionat chestia asta intr-un singur post, nicidecum nu poate fi vorba de o atitudine generala vehementa precum o prezinti tu. Nu o sa sterg restul postului sa nu fiu scartar, chiar n-am observat postul lui Waaagh!, my bad. Oricum ce mi s-a parut cel mai aiurea a fost exprimarea care a sunat ceva de genul "Artistii e prosti".
Ce s-a spus a fost ca el, persoana Tudor Gheorghe, care a avut tatal condamnat politic de comunisti ar trebui sa inteleaga diferenta dintre cazul respectiv si situatia lui Dan Voiculescu. Si in ceea ce priveste restul artistilor care sustin Antena 3, mentionati intr-o lista, perspectiva n-a fost deloc cum o prezinti tu. Nu si-a exprimat nimeni dezamagirea sau surpriza ca X are nu stiu ce parere si nici nu s-a sustinut ca un artist de succes e de asteptat sa aiba discernamant. Fix pe dos, lista a fost mentionata cu tenta negativa, ceva de genul "Ia uite si la prostii astia!", fara a da doi bani pe cariera lor. Adica fix cum zici si tu ca ar trebui sa fie. Chestille pe care le contrazici tu nu le-a sustinut nimeni, nu stiu de ce le-ai interpretat asa.
Tocmai de-asta a picat ca nuca in perete generalizarea aia despre artisti, pe langa faptul ca ii includea pe toti si a fost exprimata ca un adevar absolut, nici n-avea vreo relevanta intr-o discutie in care nimeni n-a spus ceea sustii tu aici.
LE: Oh wait, desi m-am uitat de vreo 3 ori pe topicul de politica abia acum am observat ca Waaagh! a spus intr-un rand care mi-a scapat ca de la persoanele resective te-ai astepta la o minima luciditate. Ce sa zic, nu sunt de acord cu replica lui, insa tot a fost doar o singura persoana care a mentionat chestia asta intr-un singur post, nicidecum nu poate fi vorba de o atitudine generala vehementa precum o prezinti tu. Nu o sa sterg restul postului sa nu fiu scartar, chiar n-am observat postul lui Waaagh!, my bad. Oricum ce mi s-a parut cel mai aiurea a fost exprimarea care a sunat ceva de genul "Artistii e prosti".
Last edited by ne0lith on 15 Aug 2014, 22:40, edited 3 times in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Stiu bine ce s-a scris acolo. Dar zau ca va admir acrobatiile logice prin care ajungeti la concluziile ca eu as fi fan Tudor Gheorghe sau ca ii consider pe toti artistii prosti din postarea aia scurta. Daca vreti, data viitoare cand mai postez ceva o fac intr-o postare-fluviu cu cateva mii de cuvinte, ca sa nu mai imi vad intentiile si vorbele rastalmacite in halul asta.
LE: iar eu ii raspunsesem lui Waagh, dar nu i-am dat quote pentru ca a fost fix postarea de dinaintea alei mele. Si tocmai de asta ii replicasem, pentru ca nu calitatea de a fi artist l-ar fi facut mai calificat sa judece cum trebuie
LE: iar eu ii raspunsesem lui Waagh, dar nu i-am dat quote pentru ca a fost fix postarea de dinaintea alei mele. Si tocmai de asta ii replicasem, pentru ca nu calitatea de a fi artist l-ar fi facut mai calificat sa judece cum trebuie
In loc de "If you expect clear judgement from an artist, you're gonna have a bad time", care suna ca o lege universal valabila in viziunea unei persoane ghidate de stereotipuri, puteai spune ceva de genul "Doar fiindca esti un artist de succes nu inseamna ca e de asteptat sa ai discernamant in ceea ce priveste politica". Nu e o afirmatie care include pe toata lumea, nu e bazata pe stereotipuri. Si nu ia decat 1 rand sa o scrii. Dar na, poate ma leg eu prea mult de exprimare.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Aia mi-a fost mie la indemana atunci cand am tastat-o, parea destul de clara in contextul dat. Desigur, postarea citatului aici scoate contextul, lucru care mi se pare jegos din start avand in vedere ca omul posteaza aici doar ca sa arate cat de destept e el si cat de prosti sunt ceilalti.
Eu am scris chestia aia pentru ca intr-adevar ma astept de la niste actori de teatru (nu de la alex velea lol), care-mi imagiez ca au o bruma de educatie, cultura generala si o capacitate cognitiva comparabila macar cu a cefalopodelor, sa aiba o pozitie mai rezervata. Sa faci insa partizanat pe fata, spate si lateral cu un gunoi securist si cu toti prikolicii lui, impotriva institutiilor unui stat european in secolul 21, nu poate presupune, dupa capul meu, decat doua alternative:
a) esti mai prost ca narvalul.
b) iei o cantitate obscena de bani in schimbul prostituiei intelectuale.
Probabil ca in grupul celor vizati se regasesc ambele categorii.
a) esti mai prost ca narvalul.
b) iei o cantitate obscena de bani in schimbul prostituiei intelectuale.
Probabil ca in grupul celor vizati se regasesc ambele categorii.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Jegos si penibil e modul cum incerci sa te scoti tu din cacat dupa ce ai trantit o postare de 2 lei. Admir rabdarea sisifica a lui Neolith sa-ti explice. Nu inteleg de ce incerci sa o intorci, nu e ca si cum ar fi prima oara cand spui tampenii si lumea e socata. In plus, nu intelegi nici macar care-i rostul acestui topic. Te depaseste si asta. Stai jos si daca nu mai vrei sa fii citat pe aici citeste de 10 ori inainte sa apesi pe Submit presupunand ca acest filtru ar functiona in cazul tau in a nu mai emana prostii. Eu ma indoiesc dar incearca totusi. Si astfel poate nu mai apari pe aici si nu mai incepi sa plangi, e simplu really.DarthZombie » Fri Aug 15, 2014 10:04 pm wrote:Aia mi-a fost mie la indemana atunci cand am tastat-o, parea destul de clara in contextul dat. Desigur, postarea citatului aici scoate contextul, lucru care mi se pare jegos din start avand in vedere ca omul posteaza aici doar ca sa arate cat de destept e el si cat de prosti sunt ceilalti.
- brutalistu
- Hammer Haunt
inb4 vine și balaoacheșul și aprobă ce zice "artistul" ofensat mai sus, la modul superior-detașat-plin-de-fier-vechi
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cultura generala nu te scoate din rahat daca o iei pe aratura cu gandirea logica, pentru ca nu aia e fundatia unui individ, e doar tencuiala.Waaagh! » Sat Aug 16, 2014 7:53 am wrote:Eu am scris chestia aia pentru ca intr-adevar ma astept de la niste actori de teatru (nu de la alex velea lol), care-mi imagiez ca au o bruma de educatie, cultura generala si o capacitate cognitiva comparabila macar cu a cefalopodelor,
E simpatic oricum ce concluzii se pot scoate de catre unii pe marginea unei fraze scurte scrise de catre mine. Veritabile sfortari logice ca sa ajunga la concluzia dorita. Daca ei vor sa doarma la noapte crezand ca i-am facut prosti pe toti artistii, sa o faca, e strict problema lor. Si pe logica asta, pot sa-mi bage in gura si urmatoarele lucruri:
"Hitler nu a gresit cu nimic"
"Evreii au meritat-o"
"Che Guevara e modelul perfect pentru noua generatie"
"Coreea de Nord este societatea ideala"
Acum va las sa dezbateti anti-semitismul si nazismo-comunismul de care dau dovada.
Lal, ce mai incearca zombi sa se scoata si s-o dea la intors ca nu domle, de fapt eu ma refeream la blabla. Doamne fereste sa zica cineva vreodata "ups, scuze, greseala mea, ce am vrut de fapt sa spun e...". Mai bine mor decat sa recunosc ca am gresit pe un forum obscur.
I'm livin' in a love shadow
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Noroc ca te avem pe tine, pe ola si inca o mana de indivizi care sunt gata sa ne arate cum se face corect, nu? Bai, bitii forumului asta sunt prea importanti si prea costisitori ca sa ramana manjiti cu post-uri de-ale voastre.
Ia dati un quote si la asta plus o discutie ezoterica pentru urmatoarele 2 pagini.
Ia dati un quote si la asta plus o discutie ezoterica pentru urmatoarele 2 pagini.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mie nu imi place sa fiu acuzat de lucruri pe care nu le fac/zic. Totodata nu imi place sa ma repet. Dar fie cum spui tu, l-am jignit pe zeul-soare al acestui forum, muahaha
- ola small dickie
- Big Daddy
nici eu. sincer nu prea ai cum sa te simti jignit de zombi

Haha! deci am descoperit cand face mcwiliams postari scurte si fara balarii inutile si exemple proverbiale. atunci cand e suparatMcWilliams » Sat Aug 16, 2014 8:23 pm wrote:Noroc ca te avem pe tine, pe ola si inca o mana de indivizi care sunt gata sa ne arate cum se face corect, nu? Bai, bitii forumului asta sunt prea importanti si prea costisitori ca sa ramana manjiti cu post-uri de-ale voastre.

Ha, l-am prins cu doublethink-ul sac!Moldovan Claudiu » 25 Aug 2014, 16:57 wrote:Mare lipsa de imaturitate

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Bine ca esti tu cu limba romana in fund.Fular wrote:Ha, l-am prins cu doublethink-ul sac!

NO COVER. ALL MAN.
1. Aidan, du-te la culcare.AidanOM wrote:Probabil ca in apararea mea nu exista cuvinte. Am exagerat, am exagerat incredibil de mult. Mai mult ca sigur nu am toate tiglele pe casa si sunt schizofrenic. In apararea mea, chiar am cateva probleme legate de psihic -- de multa vreme, nu incepand de astazi. Din aceasta cauza am renuntat, Chester, la facebook, twitter, cateva conturi de mail etc. Am ramas pe N2 pentru ca am o datorie morala fata de redactie si -- mai ales -- pentru ca imi place meseria asta. Dar faptul ca imi place o activitate nu inseamna ca trebuie sa imi placa de tine sau de oricine altcineva.
Daca am gresit, imi asum toata raspunderea. Loviti in mine, prieteni, nu ati inteles nimic din motivele reactiei mele. Nimic. Nu are rost sa mai explic ceva, fiindca nimic nu trece de al 4-lea zid.
2. De ce are KiMO drepturi de admin?!
NO COVER. ALL MAN.
Tbh, acum ca stim parerea redactorilor despre forum si am vazut si cum au abuzat de drepturi banand un administrator la comanda unui user nou ridicat automat la rang de administrator, as propune sa se faca ceva in privinta asta.