Moldovan Claudiu » 31 Jul 2014, 00:13 wrote:Mie nu imi place lumea reala ca e rea. Imi place foarte mult sa joc RPG-uri pentru ca pot sa fiu cine vreau eu.
Eu cred ca ma iei la misto cel putin asa am impresia poate ma insel dar eu cand intru pe forumul asta imi impartasesc si eu pasiunea mea moderata de jocuri in special RPG-uri cu ceilalti useri care sunt si ei pasionati la fel.
Dar cativa de aici de pe forum sunt mari intelectuali si li se par comentarile mele stupide, dar li se par asa pentru ca nu au nici o pasiunea pentru jocuri ei au trait 1000 de ani si pentru ei jocurile sunt un fleac si acum au trecut pe intelectualitate.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper sa nu fiu cenzurat pentru ca, comentariul este decent, ca pe vechiu forum se practica la greu cenzura.
Baby steps, Bioware. Ca eu nu tin minte ultimul joc Bioware in care deciziile luate de personajul principal afecteaza direct, cu ceva ramificatii, "viata" a cativa companions. Asta ca sa nu mai vorbesc de viata "realm-ului". In DA1, aveai ramificatii initiale in functie de rasa/clasa, apoi 80%... nu carare batatorita, ci autostrada cu 8 benzi si sens unic. Si, la sfarsit, de la Landsmeet incolo, niste decizii de genul alba/neagra (nu tu sinergie intre decizii, nu tu decizii adevarate... adica, cine naiba decide "stii ce? n-am nevoie de 2-3 personaje din party pentru ca ma irita personalitatea lor, asa ca drum bun si cale batuta"). Companionii au fiecare doua-trei momente asa-zise "cheie" in care te forteaza sa alegi ceva. Dar totul se repara cu gifts sau quest-uri proprii. Adica trebuie depus EFORT considerabil ca sa scapi de el sau sa-l schimbi complet. Inteleg ca oamenii/fiintele dotate cu ratiune au caractere puternice si nu pot fi jucate pe degete din cateva raspunsuri, dar... here are some archetypes - now fit them together like you're playing tetris. Si e valabil pentru mai toaaaaaaaaaaate jocurile lor. De DA2 nici nu vreau sa vorbesc. Si nu pentru ca acolo nu ai gasi ceva de care sa discuti, ci de faptul ca fiecare capitol este stanga sau dreapta - ai decis? bun. in capitolul urmator, stergem, mergem pe un singur drum si alegem din nou la sfarsit.
Problema cu a avea un fir epic "canon" inseamna ca absolut toate optiunile trebuie sa poata fi intoarse. E problema din Warhammer 40k - poti juca cu fiecare factiune si castiga cu fiecare factiune si avea cate un sfarsit pentru fiecare factiune. Dar la urmatorul joc, exista o singura versiune corecta si legatura cu vechiul este pur poetica.
Stii ce joc afecta viata personajelor in mod absolut indubitabil? Gothic. 1. In Colonie. Si in Gothic 2. Admit ca hartile erau mult mai mici si personajele erau mult mai putine, dar si mult mai bine plasate si mai bine legate de storyline, indiferent cat de secundare erau nevoile lor comparate cu obiectivul principal. Si jocurile alea nu aveau "dialogue wheel" cu good-guy/bad-guy/I-crack-me-up-guy. Si save-scuming nu te-ajuta deloc - unele decizii aveau bataie doua-trei capitole mai incolo, chiar daca deciziile principale erau telefonate (adica "esti sigur ca vrei sa alegi factiunea X? o data ce o faci, restul te vor uri de moarte").
Rămâne de văzut cât de cretin e textul, dar altfel nu e chiar rău, în ultimele 3 filmulețe de pe thread deja e mai multă varietate decât tot din DA2 la un loc.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
There is necromancy in the game, but no blood magic.
There is no healing spells - instead, one must use potions or healing grenades, which create a "healing field", which returns every life is standing.
Tactical Camera allows you to pause time in combat at any time and to give instructions to the team members. You can tell them where to go or what they do. During battle, this Tactical Camera can be called multiple times. If you lose, the way you can also simply run away and escape.
PlayStation 4 and Xbox One is Dragon Age: Inquisition run at 900p and 30FPS. PC Specs have not been revealed.
One can not swim.
Fall Damage recovers itself, but only very slowly.
Eu nu-mi fac (prea multe) griji, HD 7970-ul meu are 3gb. Ar trebui sa mai duca.
Also:
For those asking dual core - one of the min-specish dual core workstations I have does indeed run the game, and not too terribly. I haven't played all that far though, and I'm not sure if we'd officially support it, so your mileage may vary.
It's a Xeon 5150 2.66GHz, with an 8800GTX (512mb), 4GB RAM.