Cyberpunk 2077
Re: Cyberpunk 2077
Singura asemanare cu GTA e ca e open-world si ca are masini. Dar asta se poate spune despre multe alte jocuri open-world. In rest cam totul e diferit, povestea, settingul, mecanicile de gameplay, elemente rpg, nici macar gunplay-ul nu e la fel.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Bă, nu știu, în GTA parcă era mai mișto condusul.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Condusul e zero aici. Minus niste racing de care inca nu m-am atins ca aproape am uitat de el, nu ai nici un fel de crossover de activitati cu condus. Chiar ma gandeam ca jocul pare incredibil de static uneori. Ai campuri, ai chestii care se intampla, dar niciodata nu ai crossover, sau nu trebuie sa-l alergi pe unu' pe strazi sau ceva. Care e un mare pacat, ca plimbatul si parkourul prin Night City e foarte misto.
Pai cam era.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Grand Theft Auto
Gee, I wonder why
Gee, I wonder why

Ah da, si faptul ca nu iei street cred si in general ai zero motivatie sa te bati/fugi de politie per se, nu ca te-ai urmari sau ceva. Pur si simplu sunt acolo sa se teleporteze sa-ti dea peste mana in caz ca devii trigger happy. Si e interesant ca functioneaza. Nu omor civili, nici accidental, ca ma trezesc cu popo pe mine si e inutil sa ma bat cu ei. Dar e trist ca si chase-urile alea care sunt, la picior, sunt absolut banale si boring.
Acuma nah.. sunt si ei la primul joc de genul. Au 3 jocuri fantasy la activ in care nu sunt arme de foc, masini etc.
GTA-ului i-ai trebuit 5 iteratii sa devina ce este GTA V.
GTA-ului i-ai trebuit 5 iteratii sa devina ce este GTA V.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
GTA era ok-ish inca de la Vice City sau San Andreas.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Hai sa zicem San Andreas, dar apoi au dat-o de gard cu GTA IV care a fost cum a fost la lansare si chiar ani de zile dupa.
GTA 4 a fost dezastru total pe PC, dar pe console era OK la lansare. Adica fix ca Cyberpunk, dar invers.
GTA 4 macar avea o poveste matura, cu mult peste oricare poveste livrata de vreun joc action-adventure lansat in ultimii 10 ani. Si includea faze comice mult mai amuzante.
Si aveai mai multe activitati de facut pe acolo, nu mai spun de GTA San Andreas. Puteai sa mananci la restaurante sau fast-food, sa bei, sa faci sex cu prostituate, sa te duci prin cluburi de stripteasse, sa te duci prin baruri, sa joci darts, sa vezi piese de teatru, sa joci bowling (NIKO, YOU WANT TO PLAY SOME BOWLING?
), sa navighezi pe internet la un net-cafe. Si mafiotii si antagonistii de acolo erau mult mai interesanti.
Si condusul era mult mai realistic, pai GTA 4 e chiar un simulator auto pe langa GTA V.
GTA V a incercat sa ia cate un pic din toate GTA-urile anterioare, cu trei personaje si un mod online care pentru mine e si acum de nejucabil din cauza multor probleme , dar si din cauza mediului toxic. Golful si tenisul nu mi se par asa de distractive ca bowlingul, grafic arata mai bine, buguri mai putine, antagonistii cam slabi si usor de uitat, totul pare sa aiba iz de superficialitate, cred ca doar la aspecte precum clubul de stripteasse, furat avioane/barci/tancuri si umblatul pe internet de pe telefon a evoluat.
Niko ii trimite la plimbare nu doar pe Trevor, Michael si Franklin, bate la cur orice protagonist din Assassins Creed. A fost unul dintre cele mai bine scrise personaje din istoria gamingului.
Si cred ca dupa el ar fi Tommy Vercetti.
Acum legat de Cyberpunk 2077, cum a mai spus si cineva inainte.......
.....o avea grafica de anii 2013-2018, dar mecanicile sunt demne de GTA III de la 2001 toamna. Hai poate, si la nivelul lui GTA Vice City, dar acolo puteai cumpara PROPRIETATI si sa-ti creezi un mare imperiu financiar. Si puteai sa jefuiesti magazine.
Si aveai mai multe activitati de facut pe acolo, nu mai spun de GTA San Andreas. Puteai sa mananci la restaurante sau fast-food, sa bei, sa faci sex cu prostituate, sa te duci prin cluburi de stripteasse, sa te duci prin baruri, sa joci darts, sa vezi piese de teatru, sa joci bowling (NIKO, YOU WANT TO PLAY SOME BOWLING?

Si condusul era mult mai realistic, pai GTA 4 e chiar un simulator auto pe langa GTA V.
GTA V a incercat sa ia cate un pic din toate GTA-urile anterioare, cu trei personaje si un mod online care pentru mine e si acum de nejucabil din cauza multor probleme , dar si din cauza mediului toxic. Golful si tenisul nu mi se par asa de distractive ca bowlingul, grafic arata mai bine, buguri mai putine, antagonistii cam slabi si usor de uitat, totul pare sa aiba iz de superficialitate, cred ca doar la aspecte precum clubul de stripteasse, furat avioane/barci/tancuri si umblatul pe internet de pe telefon a evoluat.
Niko ii trimite la plimbare nu doar pe Trevor, Michael si Franklin, bate la cur orice protagonist din Assassins Creed. A fost unul dintre cele mai bine scrise personaje din istoria gamingului.
Si cred ca dupa el ar fi Tommy Vercetti.
Acum legat de Cyberpunk 2077, cum a mai spus si cineva inainte.......
.....o avea grafica de anii 2013-2018, dar mecanicile sunt demne de GTA III de la 2001 toamna. Hai poate, si la nivelul lui GTA Vice City, dar acolo puteai cumpara PROPRIETATI si sa-ti creezi un mare imperiu financiar. Si puteai sa jefuiesti magazine.
Last edited by Alex Khan on 17 Dec 2020, 22:53, edited 1 time in total.
Am mai inaintat putin in poveste.
Si au dat-o in Call of Duty cu dramatisme aiurea.
Si au dat-o in Call of Duty cu dramatisme aiurea.
Spoiler:
Cica-i RPG, dar nu poti sa faci nimic, ma simt ca joc ceva total SCRIPTAT. Nu poti sa faci nimic sa-ti salvezi partenerul, nu poti sa previi. Pur si simplu ii este dat sa moara acolo! Unde e libertatea de actiune? La fel de tare m-a enervat si faza din Witcher 3 unde nu puteam nimic sa fac sa-l salvez pe Vesemir, dar in joc ai o gramada de alte ocazii prin care poti sa ai libertatea de a alege.
Iar modul "stealth" ...ma scuzati, dar e un pisat total pe langa Splinter Cell Chaos Theory din 2005...... si pe langa Dishonored si Deus Ex.
Iar modul "stealth" ...ma scuzati, dar e un pisat total pe langa Splinter Cell Chaos Theory din 2005...... si pe langa Dishonored si Deus Ex.
Last edited by Alex Khan on 17 Dec 2020, 22:57, edited 2 times in total.
Vă rog folosiți spoiler tags pentru detalii din poveste. Nu toată lumea îl joacă la lansare.
REMEMBER CITADEL
De ce vorbim de getea?
Am ajuns la partea cand
Spoiler:
Ionut Pumn de Fier (de fapt se traduce "mana de argint" , dar suna mai cool) se trezeste in trupul de bunaciune al lui V.
Keanu Reeves asta, ce noroc pe el!

Keanu Reeves asta, ce noroc pe el!
https://www.playstation.com/en-ie/cyber ... 7-refunds/
SIE strives to ensure a high level of customer satisfaction, therefore we will begin to offer a full refund for all gamers who have purchased Cyberpunk 2077 via PlayStation Store. SIE will also be removing Cyberpunk 2077 from PlayStation Store until further notice.
REMEMBER CITADEL
lmao gta4 nu era ala cu niste tziganushi kosovari (sau echivalentul) plecati la ciordit in state?Alex Khan wrote: 17 Dec 2020, 22:30 GTA 4 macar avea o poveste matura, cu mult peste oricare poveste livrata de vreun joc action-adventure lansat in ultimii 10 ani. Si includea faze comice mult mai amuzante.

now that's a fucking power move. ajunsesera sa ni se urce pollacii in cap.Mahdi wrote: 18 Dec 2020, 08:23 https://www.playstation.com/en-ie/cyber ... 7-refunds/
SIE strives to ensure a high level of customer satisfaction, therefore we will begin to offer a full refund for all gamers who have purchased Cyberpunk 2077 via PlayStation Store. SIE will also be removing Cyberpunk 2077 from PlayStation Store until further notice.
NO COVER. ALL MAN.
Alex Khan wrote: 17 Dec 2020, 22:30 GTA 4 macar avea o poveste matura, cu mult peste oricare poveste livrata de vreun joc action-adventure lansat in ultimii 10 ani.

Nu prea am citit ce ați scris pentru că la un moment dat tot o să joc mizeria și dacă oricum trec doar prin main story, aș prefera să nu dau de spoilere. Sper să urmați indicația lui Mahdi.
- ola small dickie
- Big Daddy
cred ca gta4 mi s-a parut cel mai boring. nici nu mai tin minte povestea, doar ca jucam cu rusnac sau ceva est european. hai sa fim seriosi.
"povesti serioase" si GTA se potrivesc ca nuca-n perete
GTA 5 in schimb mi-a uns sufletul. mi-a dat ce voiam de la un GTA.
"povesti serioase" si GTA se potrivesc ca nuca-n perete
GTA 5 in schimb mi-a uns sufletul. mi-a dat ce voiam de la un GTA.