Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
am bagat pauza pe divinity original sin si am inceput risen 3
(cu ceva reprize de grid autosport)

Tales of Xillia 2
Nu sunt cel mai mare fan al combat-ului seriei Tales, dar trebuie sa recunosc ca poate fi destul de distractiv.
Nu sunt cel mai mare fan al combat-ului seriei Tales, dar trebuie sa recunosc ca poate fi destul de distractiv.
-
- Headless Kamikaze
Aveam mafia 2 neterminat, iar cu ocazia reducerilor de la dlc-uri am zis sa continui de unde am ramas.
ma bag la medal of honor: allied assault, ca e tarziu si tre sa adorm devreme.
Heretic cu Wrath of Cronos. În GZDoom. N-am cuvinte. Când o să am destule, probabil le veți citi pe site. Băi, nu mă întrerupe nimeni decât la finalul unei hărți, când câteva cruciulițe roșii îmi arată unde am împușcat și unde voi împușca în viitoarea jumătate de oră, mă rătăcesc (încerc, pe cât posibil, să îl joc fără să consult harta la fiecare pas), mor când e de murit, mă enervez că nu găsesc cheia albastră, mă enervez și mai tare când îmi dau seama că am trecut pe lângă ea de cel puțin treij de ori până să mă prind că trebuia să fac dreapta unde era întuneric. De vis. Mai am de terminat episoadele din add-on, eventual câteva hărți custom (recomand cu mare căldură Hordes of Chaos și Masters of Chaos) și după aceea mă (re)apuc de Hexen. I fuckin' love Hexen. And then, le Strife. În paralel, mai încing câte-un Quake (cu soundtrack ofc) pe hărți custom. Sunt în raiul FPS-urilor momentan. Și mai am material de calitate pentru cel puțin un an.
- ola small dickie
- Big Daddy
Misto. Suna misto.
Băi, să știi că și sună mișto dacă șurubărești puțin prin setările de sunet. Mai ales muzica din Hexen.
10x pentru hartile custom de quake. L-am rejucat si eu acum cateva luni. Mi-am reconfirmat ca e cel mai bun joc cu tematica horror pe care specia umana il va putea concepe vreodata.
NO COVER. ALL MAN.
Heretic e the shit. L-am butonat de stiu toate hartile din original pe de rost. Acum, Heretic + RPG suna deosebit de periculos pentru planurile mele din viitorul apropiat.
- ola small dickie
- Big Daddy
Niceeee! Daca nici azi nu ia salaru sotia o astept cu luminile stinse, jaluzele trase, usa de la intrare intredeschisa, eu intr-un colt al livingului si melodia asta.ciolan » Wed Aug 27, 2014 10:54 am wrote:Băi, să știi că și sună mișto dacă șurubărești puțin prin setările de sunet. Mai ales muzica din Hexen.
Mai bine baga-i asta, cu fade-in in timp ce se apropie de usa.
NO COVER. ALL MAN.
Singurul lucru pe care i l-aș putea reproșa modului ăsta e că scade dificultatea jocului. Dacă ți-l instalezi, nu recomand să joci Heretic (sau Hexen, că există și pentru el) pe un nivel de dificultate mai jos de penultimulStokkolm » 27 Aug 2014, 11:16 wrote:Heretic e the shit. L-am butonat de stiu toate hartile din original pe de rost. Acum, Heretic + RPG suna deosebit de periculos pentru planurile mele din viitorul apropiat.

Cuttin' down trees all day long.

- FuzzyFuzzball
- Headcrab
M-am plictisit de Witcher si am reinstalat Jagged Alliance 2 (cu 1.13 se subintelege)
Si, ce se mai intampla prin Arulco? Ce mercs ti-ai luat prima data? Ca mi-ai cam facut pofta.
In alta ordine de idei eu m-am apucat de Grimm. E un joc cel putin ciudat dar care iti smulge niste zambete(a se citi hohote in anumite momente) avand o idee relativ unica. Nu am avut timp aseara sa trec mai departe de episodul 2 dar promite destul de mult amuzament. E de incercat.
In alta ordine de idei eu m-am apucat de Grimm. E un joc cel putin ciudat dar care iti smulge niste zambete(a se citi hohote in anumite momente) avand o idee relativ unica. Nu am avut timp aseara sa trec mai departe de episodul 2 dar promite destul de mult amuzament. E de incercat.
- FuzzyFuzzball
- Headcrab
Nu am mai jucat de mult si mi se pare destul de greu acum (mai ales ca modul 1.13 e si mai dificil decat vanilla). Preferatii mei in materie de mercs sunt Buzz, Raven, Ivan, Buns si Trevor. Dar acum am inceput cu mercenarul custom, cu Janno "Brain" Allik (care e preluat din Wildfire) care nu exceleaza la nimic in mod special dar dupa cum ii sugereaza si porecla are potential din cauza inteligence-ului. Si pentru ca nu mi-au mai ramas bani am ales-o pe Fox ca solutie low-cost pentru un medic. Pana acum am curatat toata harta din Arulco numai cu mercenarul custom iar cand am ajuns in padure si m-au atacat fortele Deidranei am incercat initial sa fac toata treaba tot cu mercenarul custom dar cand m-am vazut inconjurat de inamici din toate partile a trebuit sa o iau la sanatoasa in timp ce baietii trageau dupa mercenarul meu ca dupa iepuri. Am inceput jocul de multe ori in trecut si niciodata nu am reusit sa il termin (cel mai departe am ajuns pana in penultima casuta din capitala Arulco, ultima fiind cea in care se afla palatul Deidranei, dar atunci jucam fara 1.13 instalat).Cimitri » Tue Sep 02, 2014 12:07 pm wrote:Si, ce se mai intampla prin Arulco? Ce mercs ti-ai luat prima data? Ca mi-ai cam facut pofta.
- DarthZombie
- Dremora Lord
1.13 este perfectiunea intruchipata. E atat de mult continut in mod-ul ala incat nici macar documentatie care sa acopere toate modificarile nu gasesti
. JA2 e jocul meu preferat ever, dar la Vanilla nu m-as mai intoarce ever odata cu 1.13, chiar si de ar fi sa ignor bugfix-urile cu care vine. Si cat ma enervez ca astia care au facut "remake-ul" [aka "ne batem joc, punem ce modificari ne vine noua in cap si ii spunem remake desi e altceva"] si restul "urmasilor" au avut la indemana o asemenea sursa de inspiratie si nu au luat deloc in seama lectiile pe care le puteau lua. Inteleg ca e incorect sa compari un sequel cu varianta modata a jocului anterior, dar aici vorbim de un joc vechi de 15 ani si un mod care are mai mult de 10 ani in spate, macar o privire puteau sa arunce si dev-ii...

- FuzzyFuzzball
- Headcrab
Da, 1.13 e foarte tare. Plus ca si armele de inceput suna acum a arme, inainte sunau a pistoale cu ventuze.
Nu am incercat niciodata JA2 cu 1.13. Sincer, nici nu m-am uitat ce versiune jucam. E compatibil 1.13 cu JA2-ul de pe discul Level cand a fost dat full? Ca mi-e ca-l reinstalez si eu..
- FuzzyFuzzball
- Headcrab
Si eu aveam JA 2 pe discul level dar acum il am de pe GoG si e compatibil cu ala. De pe GoG daca il iei e la versiunea 1.12. Modul 1.13 il iei de aici
http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218345/Installation
Mie nu mi-a mers cand am instalat si update-ul ala care spune sa il instalez acolo dar mi-a mers cand am instalat doar modul propriuzis. Dar am Windows XP, nu stiu daca e valabil si pentru celelalte tipuri de Windows.
http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218345/Installation
Mie nu mi-a mers cand am instalat si update-ul ala care spune sa il instalez acolo dar mi-a mers cand am instalat doar modul propriuzis. Dar am Windows XP, nu stiu daca e valabil si pentru celelalte tipuri de Windows.