Uite de asta nu vei ajunge niciodata ministru.Triggerix wrote: 14 Apr 2021, 18:37 E un semn atunci. Si eu am exact aceeasi reactie ca VV atunci cand iti citesc postarile.

Uite de asta nu vei ajunge niciodata ministru.Triggerix wrote: 14 Apr 2021, 18:37 E un semn atunci. Si eu am exact aceeasi reactie ca VV atunci cand iti citesc postarile.
Ar trebui sa fie prima chestie elementara invatata la scoala nationala de studii politice la cursul de limbajul corpului, si chiar la ASE, la facultatea de management - ca om intr-o functie de conducere nu-ti exprimi slabiciunile in public. Nu te arati epuizat si coplesit. Incearca sa nu te lasi filmat/fotografiat cand esti intr-o ipostaza jalnica.
Te faci consilier?
Cam așa sunt toate articolele de la digi24 online pe care le-am văzut. Nu cred că există o conspirație împotriva lui din partea asta de presă, cât e pur și simplu urmărirea unui trend. Și eu tind să cred că VV are intenții bune, însă pare cam depășit de situație. Mi-am amintit cât de stupid a fost când a ieșit să dea vina pe un funcționar pentru că nu știa/nu-l interesa că angajații de la centrele de vaccinare nu și-au primit salariile două luni. O fi bun ca secretar de stat.
Si bine face!Ferrrrrrrrrdinand wrote: 14 Apr 2021, 19:36
Văd că Nicușor a reușit să stea în stealth prin tot scandalul ăla.
1. Yes, you stand corrected - https://www.reddit.com/r/Romania/commen ... edium=mwebola small dickie wrote: 14 Apr 2021, 15:55
dar daca incepuse o lupta apriga impotriva mafiei si coruptiei din sanatate si am ratat-o eu atunci i stand corrected.
DRULA ala s-a luat de momitze cu mafia sindicatului metrorex si le-a aruncat maghernitele in strada.
VLAD ce a facut?
Poate a facut si mi-a scapat mie
Nicusor are treburile lui. S-a scos destul de mult din ochiul public. FB-ul e manageriat de un PR si e non combativ/nu raspunde la nimic, de bine sau de rau. Dar treburi se fac. Sa nu uitam ca Nicusor a fost intotdeauna Bucuresti First, USR a venit din USB, si intr-un final, Nicusor il doar pe el in pula de politica majoritar, intotdeauna a vrut sa fie Primar si nimic mai mult.Alex Khan wrote: 14 Apr 2021, 20:12Si bine face!Ferrrrrrrrrdinand wrote: 14 Apr 2021, 19:36
Văd că Nicușor a reușit să stea în stealth prin tot scandalul ăla.
Nu neaparat impotriva lui, ci impotriva USR-ului. Partea conspirationista din mine vrea sa creada ca e vorba de un atac coordonat; cel mai probabil e vorba de ceva banal, precum targetul lor demografic fiind oarecum mai in varsta, votanti PNL, iar digi fug dupa clickuri, si cauta sa le valideze opiniile cititorilor.Ferrrrrrrrrdinand wrote: 14 Apr 2021, 19:36Cam așa sunt toate articolele de la digi24 online pe care le-am văzut. Nu cred că există o conspirație împotriva lui din partea asta de presă, cât e pur și simplu urmărirea unui trend.
Sa fim seriosi, te prezinta in presa fix cum vor ei sa fii prezentat, te-ai scarpinat o data la ochi, te durea capul, te strangeau ochelarii, ai stranutat, gata, o sa foloseasca poza aia pentru todeauna, si fiecare o interpreteaza fix in masura in care ii valideaza preconceptiile.Alex Khan wrote: 14 Apr 2021, 18:44 Ar trebui sa fie prima chestie elementara invatata la scoala nationala de studii politice la cursul de limbajul corpului, si chiar la ASE, la facultatea de management - ca om intr-o functie de conducere nu-ti exprimi slabiciunile in public. Nu te arati epuizat si coplesit. Incearca sa nu te lasi filmat/fotografiat cand esti intr-o ipostaza jalnica.
Sauce?McWilliams wrote: 15 Apr 2021, 11:36 Alt fapt fantasmagoric este cel în care Orban a devenit extrem de dezirabil că premier, în ochii USR Plus. La doar câteva luni de când era extrem de indezirabil și un deal breaker pentru formarea Coaliției.
citat din text, chestii rostite de o persoana cu functie de conducere in USR, nu "stim pe surse" wrote:„Eu zic că nu se poate merge mai departe cu Florin Cîțu premier. Și-a dovedit imaturitatea politică. Are de gestionat o coaliție de partide care participă la efortul de guvernare și astăzi a luat o decizie unilaterală, fără nicio consultare. Că era sau nu îndreptățită, asta e altă discuție. Vicepremierul Dan Barna a fost pus în fața faptului împlinit și asta nu este loial între parteneri”, a spus Moșteanu la Digi24, după ce Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății.
Întrebat dacă acum Orban a devenit o soluție, deși la formarea Guvernului, s-au împotrvit numirii acestuia în funcția de premier, Moșteanu a spus: „În decembrie au fost multe zile de negocieri. Nu a fost o condiție sau o linie roșie care nu se discută. Au fost niște scenarii și din toate scenariile a ieșit câștigător pentru toți partenerii din coaliție acest scenariu cu Florin Cîțu premier, un Florin Cîțu în care noi vedeam un om curajos, care chiar vrea să facă reforme”.
„Normal că reevaluez relația mea cu dl Ludovic Orban, pe dânsul l-am văzut mai mult la televizor, nu avusesem o relație de lucru, așa cum am avut în ultimele patru luni. Lucrând zilnic cu dânsul am văzut un politician cu foarte mult fler, flexibil, corect față de partenerii cu care lucrează în fiecare zi.
La 4 luni de la momentul decembrie 2020 am această revelație. Așa învățăm, creștem, cunoaștem mai bine oamenii și se schimbă părerile în timp. Pe dl Orban îl știam de la televizor, nu fusese parlamentar în mandatul anterior. În lunile astea am lucrat cu dânsul, e un partener de drum de nădejde”, a spus Moșteanu.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 3 guests