Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Waaagh! »

P-astia doi i-as tine la cutie pentru cand o sa fac expeditii oldskvvl in regiunile polare. Sigur le arde bine grasimea in lampa.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Image
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

phpBB [video]
Image
zme-ul

Post by zme-ul »

stai .. explica, nu inteleg contextul
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Hmm nu-i ok ce se intampla mai la nord.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

si cum ziceam acum vre-o luna de zile ... rusii de abia asteptau sa ajunga in Ukraina
daca si acum EU o sa scarpine in cur, practic Rusia primeste unda verde sa invadeze complet Ukraina, si de ce nu .. restul

pe plan local, musiu tonta practic si-a semnat singur alegerea ca noul presedinte
bravos romania :?

ziceam si eu ca anul asta ma duc la vot ...
nush, mi s-a facut lehamite de jegul asta de tara; Noua Zeelanda, Australia primesc chiriasi? si maine m-as duce draq
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Same here, doar ca mai degraba undeva prin Scandinavia. Prefer sa dardai decat sa transpir, plus ca de-acolo vine metalul mortii.
I'm livin' in a love shadow
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

In Scandinavia votezi intre bine si foarte bine, in Rromania intre rau si foarte rau simplu de ales.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Over 1,000 Russian Soldiers Join Fight, NATO Says

In sfarsit au facut publice imaginile din satelit.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Daca ar trimite si NATO soldati acolo cred ca s-ar rezolva in 5 minute problema. Ori declanseaza Putin inca un razboi planetar, pe care il pierde, ori se intoarce acasa si-si vede de culturile de vodka.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

NATO o sa trimita un cacat, au asteptat prea mult, la fel si EU
actiunea sovieticilor trebuia inabusita inca din primele zile, cu un raspuns ferm din partea Europei - dar nu, Europa (si aici ma refer in principal la Germania si Franta) sunt mult mai preocupate de buzunar decat de securitatea si integritatea tarilor din jurul lor
pentru asta ii scuip in ochi, ca si pe idiotul de Basescu de aseara, ce s-a trezit el sa redefineasca ce-i aia o invazie

mi-e practic imposibil sa cred ca dupa Al 2-lea Razboi Mondial, NATO&Co inca se scarpina in cur si asteapta ca totul sa fie in flacari ca sa miste si ei ceva ...
mamelucilor, traim in epoca in care avea atatea arme nucleare sa ne stergem singuri de pe fara Universului in 2 timpi si trei miscari - nici nu e nevoie de vre-o interventie divina gen "Apocalipsa"
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Nu esti in Rambo aici sau in filme cu cichichan. Calmeaza-te.
zme-ul

Post by zme-ul »

vrei Rambo? rup o scandura din gard si fac ca elicopteru :D

ps: nu ma adresam direct lui waaagh, eram in semi-rage mode :P
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Ucraina sa faca bine sa isi rezolve problemele si sa nu se mai milogeasca pe la UE si NATO dupa sprijin ca nu sunt membri. Nu are nimeni nici o obligatie "prin tratat" sa ii apere. Eventual doar de mila daca va fi cazul si va fi macel.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Singurul protestatar rus impotriva invadarii Ucrainei a fost arestat in centrul Moscovei

http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... scovei.htm

Asta si apropo ca aveam o discutie mai demult pe aici despre poporul rus. Ca e vinovat si ca de ce nu face ceva.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Lol at Claudiu.

Pai isi rezolvau problemele, dar in caz ca nu esti la curent cu noutatile, contigente ale armatei ruse trec in timpul lor liber granita si ii ajuta pe freedomfighterii care darama avioane civile, ca de la tovaras la tovaras. Are si zmeul un dram de dreptate in furia lui spumeganda, ca pana acum singurul pe care l-am vazut care sa fie cu creierul la locul lui cand vorbeste tot base e. Ucraina are nevoie de sprijin (armament, experti, informatii). Lumea civilizata n-are absolut nici o obligatie sa-l ofere, alta in afara de cea a bunului simt. Asta daca nu ti se pare o nesimtire sa intri uite asa cu tancurile pe teritoriul altui stat.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

ola small dickie » 29 Aug 2014, 11:20 wrote:Singurul protestatar rus impotriva invadarii Ucrainei a fost arestat in centrul Moscovei

http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... scovei.htm

Asta si apropo ca aveam o discutie mai demult pe aici despre poporul rus. Ca e vinovat si ca de ce nu face ceva.
sa-i fi vazut pe parintii celor prinsi la "cules cipuerci" prin Ucraina, inca il iubeau pe Putin
o tanti de acolo nu stia cum sa faca sa ajunga in Ucraina sa-si gaseasca plodul

apropos de baselu si "dreptatea" lui .. ce-ar trebui sa faca EU&Co dupa mintea lui? sa trimita si ei niste soldati in permisie prin Ucraina? :roll:
Last edited by zme-ul on 29 Aug 2014, 12:49, edited 1 time in total.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Daca ne stergem de pe fata Universului, vorba lu' zmeu, poate ar fi mai bine, oarecum pentru Univers. Germania/Franta/Anglia ar fi trebuit sa fie mai prompte dar na se temeau ca ingheata daca le taie rusnacii gazul.
Post Reply

Return to “Cafenea”