Jocurile Voastre Originale
Re: Jocurile Voastre Originale
Cred ca l-am vazut pe Ps3 (sau PS2 chiar) ..
originalul e pe PS2. Dar e chiar distractiv, daca nu tinem cont de sistemul de Save si de camera care mai incurca din cand in cand.
O pereche de joy-con e intotdeauna binevenita ca nu stii cand te lasa
SoR 4 e foarte goarte bun ...
**am pus cateva poze asa ca le-am dat tag sa nu fie probleme
LRG - ultimul packet de la ei venit azi
Adaugam la colectia de switch
(unghi prost insa ...) mini arcade Egret II
Ca tot vorbeam de brawler's - un volum genial scos de bitmap books - recomand calduros daca va place genul (ei insa au foarte multe volume de genul asta scoase - calitate EXTRAORDINARA, extrem de bine documentate, continutul este excelent.
**am pus cateva poze asa ca le-am dat tag sa nu fie probleme
Spoiler:
LRG - ultimul packet de la ei venit azi
Adaugam la colectia de switch
(unghi prost insa ...) mini arcade Egret II
Ca tot vorbeam de brawler's - un volum genial scos de bitmap books - recomand calduros daca va place genul (ei insa au foarte multe volume de genul asta scoase - calitate EXTRAORDINARA, extrem de bine documentate, continutul este excelent.
ghidul ala arata chiar fain, au ceva de genul si pentru adventure games?
later edit: se pare ca da https://www.bitmapbooks.co.uk/products/ ... ture-games
later edit: se pare ca da https://www.bitmapbooks.co.uk/products/ ... ture-games
- ola small dickie
- Big Daddy
Azi am avut gaming swap meet / gathering si am pus mana pe astea
Consola Xbox Series X Halo (noua) - 650$
un joc 3ds si doua ds - 120$ (buy 2 get 1 free) (jocul Ed, Edd n Eddy a fost cel foarte scump, Detective Pikachu a fost gratuit)
Nintendo Power #141 - 5$
3 jocuri de PS2 (2 sigilate) si unul la 20$/buc
Greendog si Xmen Legends II au fost 8$/bucata de la meetup - Crown Trick a fost nou de la funstock.co.uk
9 jocuri de Playstation (JP) si unul pentru colectia de Neo Geo CD din Japonia
prima parte dintr-un order mai mare de jocuri pentru 3DS (noi din Canada) ~ 500$
Consola Xbox Series X Halo (noua) - 650$
un joc 3ds si doua ds - 120$ (buy 2 get 1 free) (jocul Ed, Edd n Eddy a fost cel foarte scump, Detective Pikachu a fost gratuit)
Nintendo Power #141 - 5$
3 jocuri de PS2 (2 sigilate) si unul la 20$/buc
Greendog si Xmen Legends II au fost 8$/bucata de la meetup - Crown Trick a fost nou de la funstock.co.uk
9 jocuri de Playstation (JP) si unul pentru colectia de Neo Geo CD din Japonia
prima parte dintr-un order mai mare de jocuri pentru 3DS (noi din Canada) ~ 500$
hesus xrist, rodarkone!
Nu stiam pana azi ca vreau Xmen legends pe PSP, mersi.
Nu stiam pana azi ca vreau Xmen legends pe PSP, mersi.
E excelent jocul ... si e foarte ieftin
Ultimele achizitii
Un pic de noroc porcesc.
Re:Zero -Starting Life in Another World- The Prophecy of the Throne Day One Edition pentru Nintendo Switch. Ma asteptam sa fie versiunea standard, dar nu ma plang de bonus pin badges si big(er) box.
Re:Zero -Starting Life in Another World- The Prophecy of the Throne Day One Edition pentru Nintendo Switch. Ma asteptam sa fie versiunea standard, dar nu ma plang de bonus pin badges si big(er) box.
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
fixed. sper.
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
n-am mai postat cu achizitii - dar astea le-am luat ieri
comandat de vreo luna de pe amazon.co.uk - imi place jucaria, insa un pic cam ciudata interfata - insa faptul ca poti juca cu mouse care vine in pachet (alaturi de controler) .. big plus
Gamestop - am avut noroc sa-l gasesc sigilat la gamestop (ei daca au o singura copie de obicei o desfac si o pun pe raft, de data asta aveau 2 - un joc de ATLUS pe care l-am inceput si pare promitator, abea l-am inceput si am jucat cam 30min .. momentan imi place
tot de la gamestop - 15$ .. n-am putut sa spun "nu" impulse buy
comandat de vreo luna de pe amazon.co.uk - imi place jucaria, insa un pic cam ciudata interfata - insa faptul ca poti juca cu mouse care vine in pachet (alaturi de controler) .. big plus
Gamestop - am avut noroc sa-l gasesc sigilat la gamestop (ei daca au o singura copie de obicei o desfac si o pun pe raft, de data asta aveau 2 - un joc de ATLUS pe care l-am inceput si pare promitator, abea l-am inceput si am jucat cam 30min .. momentan imi place
tot de la gamestop - 15$ .. n-am putut sa spun "nu" impulse buy