Jocul in care incepi in chiloti si termini cu 99 de ocale de fier pe tine

Jocul in care incepi in chiloti si termini cu 99 de ocale de fier pe tine
Nope, region in which your payment option was issued and your store region needs to match
Da dar aici deja te duci în direcția poveștii si a altor elemente. Eu băteam mai mult apropo la explorarea lumii în sine, fiindcă asta mă doare de fapt cel mai tare. Elemente ca momentul cu vulpea descris de tine sunt la baza explorării în open world-urile realizate pe formula recentă. Din acest motiv abia aștept să joc Archolos, pentru o experiența lipsită pe cât posibil de punctulețe, scoruri și colecții, îngrămădite cât mai mult posibil în feliuța de prăjitură pe care o poți consuma într-o oră, în timp ce te uiți pe instagram.Mahdi wrote: 20 Mar 2022, 14:56 Iar open world nu înseamnă în mod necesar neliniar - de fapt majoritatea acestora sunt construite pe o structură cât se poate de liniară. Sigur, în Witcher 3 poți să te plimbi pe toată harta și să te joci gwent timp de 20 de ore, dar ca să termini jocul trebuie să urmezi mereu exact aceleași puncte din intrigă.
Separ mental cumva jocuri sandbox de open world. Open world pentru mine implica o progresivitate de MMO jucat single player, unde numarul si cantitatea conteaza si totul adauga 1% spre ceva. Sandbox implica o structura relativ uniforma dar plina cu cacaturi pe care poti sa le faci si rewards care nu sunt neaparat incrementale ca putere. Elden Ring e usor pe la jumatate, dar bate mai mult spre sandbox. Degeaba faci 12 dungeonuri si culegi 12 arme melee daca tu nu le folosesti sau iti plac. Dar din alea 12, pentru cineva, a 4-a aia cu Dex ar fi foarte misto si i-ar place. Ai niste progresie si in Elden Ring, dar mi se pare un element relativ mai mic si mai putin important. Nu fac un dungeon pentru 1%, il fac pentru nici nu stiu ce item, si sa vad ce boss e la final. However, Elden Ring o ia usor pe copca cu 'open world' pe ultima treime, vorbit in review oleaca: viewtopic.php?p=122027TG wrote: 17 Mar 2022, 10:24 Nimic, jocurile open world sunt mișto. Dar pentru mine manifestarea "recentă" (post Skyrim adică) a acestui tip de joc e grețoasă și nu reușeste decât să tragă în jos. Elden Ring se încadrează, dar din fericire compensează cu vârf și îndesat prin altele.
Asta spun si eu de Elden Ring, imi e frica ca nu o sa apara DLC-uri, mi se pare lumea prea mare si contentul prea putin (specific arme/armura)
Dungeonurile legacy, castelele gen, mi s-au parut ok si cool. Foarte oldschool darksouls. Catacombele si minele, da, mi s-au parut foarte low grade.TG wrote: 30 Mar 2022, 13:26 Eu cred ca nici la jumătate nu sunt și m-am cam plictisit, singurul joc FS în care mi s-a întâmplat asta. E prea mare diferența de calitate între dungeon-urile legacy și restul jocului,
So far cea mai mare bucurie tbh a fost nu per se open worldul si approach-ul de a juca in ceva open, cat linearitatea si ocolisurile de poteci. Dark Souls clasic, desi aveai zone si te puteai muta intre ele, de obicei erau cam hardlocked de bosi. Ce am apreciat cel mai mult la Elden Ring e ca puteai sa fuck off sa faci complet altceva daca gaseai un boss al dracu sau de care nu vroiai sa-ti bati capul.
Eh, eu nu. Prefer un design cât mai tight (heh) și deja mi se par suficiente rutele alternative posibile în jocurile precente. Am apreciat foarte mult abordarea anti-progresie din Sekiro (cu toate că și acolo aveai alternative). Unde scrie că dacă te joci 2 ore acum trebuie să progresezi în joc? Din punctul ăsta de vedere Elden Ring e ridicol de accesibil comparativ. Luptele în open world sunt practic nule, în aproape 60 de ore eu nu mi-am pierdut niciodată runele cu excepția situațiilor când am dat de un boss (și atunci că m-a mâncat). Mă rog, înțeleg că l-au deschis unei audiențe mai largi și probabil nici nu mă deranja prea tare dacă nu era formatul open world.Quackers wrote: 31 Mar 2022, 19:26 Ce am apreciat cel mai mult la Elden Ring e ca puteai sa fuck off sa faci complet altceva daca gaseai un boss al dracu sau de care nu vroiai sa-ti bati capul.
N-ar mai trebui să rantuiesc, că după mi se ia cheful să mă întorc la el și e totuși păcat. Dar ce-i aiurea este că după ce treci prin 2-3 zone "clasice", restul open world-ului pare că e mai degrabă un impediment prin care nu-ți mai dorești să treci ca să ajungi la următoarea zonă mișto. Heck, poate era mai bine să-l facă 50/50, open world 70 de ore, după care ia și suferă.Quackers wrote: 31 Mar 2022, 19:26 So far cea mai mare bucurie tbh a fost nu per se open worldul si approach-ul de a juca in ceva open, cat linearitatea si ocolisurile de poteci. Dark Souls clasic, desi aveai zone si te puteai muta intre ele, de obicei erau cam hardlocked de bosi.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests