Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
The Guardian: EU report says Victor Ponta government has 'threatened judges, illegally removed officials and tampered with democratic system'
Pretty aggressive.
Pretty aggressive.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Noua Zeelanda, Australia .. nimic ?!
Da, destul de agresiv pentru un articol si raport de acum doi ani.
I'm livin' in a love shadow
Your point? Nu are relevanta data si nu pentru asta l-am pus (desi e inca de actualitate). E vorba de modul in care Ponta e perceput de tarile din vest.
LE: gg fra
LE: gg fra
Last edited by Mitzah on 4 Sep 2014, 17:45, edited 1 time in total.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Da, stiam cum e perceput de acum doi ani, de cand a aparut raportul ala.
I'm livin' in a love shadow
De fapt e un tembel care a scris un articol de tembeli care a umblat pe facebook zilele astea, in care lasa impresia ca acum cateva zile au zis aia de la UE treburile alea, cu bataie spre alegeri.
http://capitalismpepaine.com/2014/09/03 ... tor-ponta/
http://capitalismpepaine.com/2014/09/03 ... tor-ponta/
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
daca cineva are nevoie de vre-un raport european ca sa-l convinga a nu-l vota pe tonta, are probleme
ps: l-am auzit pe baselu vorbind la BBC ... :facepalm:
tatucu .. daca ai probleme cu engleza, las-o draq pe seama altcuiva; pana si ala al Ucrainei vorbea engleza mai clar
ps: l-am auzit pe baselu vorbind la BBC ... :facepalm:
tatucu .. daca ai probleme cu engleza, las-o draq pe seama altcuiva; pana si ala al Ucrainei vorbea engleza mai clar

Aproape toti sefii de stat din tari care n-au valente cu engleza vorbesc cam la fel de prost
. Eu unul am incetat sa mai sper 

nu e prima data cand insista sa vorbeasca el engleza, si draq! a fost capitan de vas .. te doare mintea
cand se duce si vb in fata NATO si/sau EU o face tot in engleza?! le trebuie alora translator din rom-engleza in engleza
lol
cand se duce si vb in fata NATO si/sau EU o face tot in engleza?! le trebuie alora translator din rom-engleza in engleza

De ce ai impresia ca daca a fost capitan de vas tre sa stie engleza bine?
In general se foloseste limba tarii pe care o reprezinti, atunci cand iei cuvantare in PE sau la nu stiu ce adunare NATO/UE, dar pe la conferinte de presa/interviuri se foloseste engleza. Nu doar presedintii/reprezentantii Romaniei fac asa, saptamana trecuta dadea ministrul de externe din Ucraina un interviu la CNN de am zis ca juca counter strike.
In general se foloseste limba tarii pe care o reprezinti, atunci cand iei cuvantare in PE sau la nu stiu ce adunare NATO/UE, dar pe la conferinte de presa/interviuri se foloseste engleza. Nu doar presedintii/reprezentantii Romaniei fac asa, saptamana trecuta dadea ministrul de externe din Ucraina un interviu la CNN de am zis ca juca counter strike.
a mers cu barca doar pe Delta? nu .. vasele internationale comunica intre ele si cu porturile straine in care ancoreaza, in englezasekaba » 5 Sep 2014, 15:19 wrote:De ce ai impresia ca daca a fost capitan de vas tre sa stie engleza bine?
nu-l bate pe zămazăr en zăfazăr e-he-e-he-e-he-e-he-e-he 

NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
ză dax cam from ză trax
rushia .. wait, what!?
cand l-am auzit era sa inghit lingura
cand l-am auzit era sa inghit lingura
Nu trebuie multa engleza pentru a te descurca cu alea. Rusii abia se descurca, de asiatici nu mai zic.zme-ul wrote:a mers cu barca doar pe Delta? nu .. vasele internationale comunica intre ele si cu porturile straine in care ancoreaza, in englezasekaba » 5 Sep 2014, 15:19 wrote:De ce ai impresia ca daca a fost capitan de vas tre sa stie engleza bine?
Cu engleza asta e relativ. Mergi in Germania si apuca-te sa vb in engleza sau in Franta, sau Austria sau chiar Ungaria. Ori le vorbesti in limba lor ori te intelegi prin semne.
Eu am observat chestia asta pe la congrese: vine marele profesor (italian, spaniol, francez), cel mai smecher expert pe felia lui, cu jdemii de articole publicate si... deschide gura. Si nu intelegi mai nimic din ce zice. Dar nu deranjeaza pe nimeni si e clar ca nu e complexat de accentul lui de cacao.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... eanu+orice
Lol.Totodată, Victor Ponta a declarat că va urma „o perioadă în care trebuie pur şi simplu să ne pregătim de debăsificarea societăţii româneşti”.
„Cred că efectele asupra societăţii româneşti lăsate de cei 10 ani de regim Traian Băsescu sunt destul de asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania”, a mai spus Ponta.
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
Holy Godwin's law, Batman!
comunist imputit pana in maduva oaselor