Esti nou? Prezinta-te!
Re: Esti nou? Prezinta-te!
Cautam ceva dintr-o revista mai veche si am descoperit arhiva digitala si apoi forumul cu totul. Mersi ca ai mutat postarea in topicul dedicat, sunt pe telefon si nu-l vazusem.
Oare cati old timers sunt pierduti din cauza denumirii "mema" pe care am ales-o.
probabil mai putini decat cei care sunt pierduti pentru ca nu le mai pasa
- ola small dickie
- Big Daddy
Woland, i remember this dude, il pomenise pe vremuri mircea badea intr o emisiune, nu mai stiu cu ce
Welcome back Woland
Daca nu ma insel aveai alt user inainte de woland. The dark one ?
Welcome back Woland
Daca nu ma insel aveai alt user inainte de woland. The dark one ?
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Woland nu era avocat?! Avea niste pareri pertinente.
Era în legătură cu un clasament al blogurilor în ro dacă țin minte.ola small dickie wrote: ↑17 Nov 2021, 19:01 Woland, i remember this dude, il pomenise pe vremuri mircea badea intr o emisiune, nu mai stiu cu ce
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Salut, am ajuns aici via Discord-ul Joc & Vorbe
Ordinarily, I wouldn't contemplate them... but these are extraordinary times.
bine ai venit! Aici avem doar cativa vecini cu care nu ne-am certat: Serbia, Marea Neagra si Joc&Vorbe
Diplomatie in actiune!
Ordinarily, I wouldn't contemplate them... but these are extraordinary times.
Deci nu cred.
De ieri de cand am regasit forumul stau si citesc topicuri.
Brought back memories.
Ce vremuri frumoase erau cu mine chiulind la meditatie la mate ca sa rup tastaturile pe forum in icafeuri.
Observ ca mai sunt cativa baieti din vremurile alea mai boeme... va salut si ma inclin.
De ieri de cand am regasit forumul stau si citesc topicuri.
Brought back memories.
Ce vremuri frumoase erau cu mine chiulind la meditatie la mate ca sa rup tastaturile pe forum in icafeuri.
Observ ca mai sunt cativa baieti din vremurile alea mai boeme... va salut si ma inclin.
- ola small dickie
- Big Daddy
Salut....imi suna cunoscut userul vishu. Era ceva de genu vishu4real pe vechiul forum? Poate confund
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Media de varsta aici e 30+ ani. In curand 40
Am ramas hodorogii.
These young whippersnappers don't know what we had to do back in the day, mmmhmmm *spits in the distance*
GET OFF MY LAWN!

zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
daola small dickie wrote: ↑22 Jan 2023, 12:27 Salut....imi suna cunoscut userul vishu. Era ceva de genu vishu4real pe vechiul forum? Poate confund