Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Stokkolm
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Stokkolm »

Ponta e un fel de Joffrey Baratheon ceva mai prost.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Calendarul propus pentru noua suspendare a lui base:

a) 23 septembrie vot in plenul parlamentului

b) 2 noiembrie referendum (simultan cu primul tur al alegerilor)

c) domnul sculer-matritzer presedinte interimar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Numai de ne-ar invada rusii odata, sa-i mitralieze p-astia.
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Domnul sculer-matritzer ala ar avea autoritatea de a gratia pe cineva, sa zicem?
Stokkolm » Mon Sep 08, 2014 11:03 am wrote:Ponta e un fel de Joffrey Baratheon ceva mai prost.
Am ras. Noroc ca nu-i da nimeni o arbaleta.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

I-au dat ceva mai periculos, scaunul de prim ministru
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

afaik presedintele interimar se bucura de toate drepturile functiei, inclusiv gratieri, dar imi imaginez ca ar fi shitstormul mult prea mare daca s-ar apuca sobolanul cu elice se goleasca manual puscariile.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

eu nu-mi pot imagina (nu complet) de ce bat ei teare sa-l suspende pe baselu la cateva luni de la alegerile prezidentiale
ce e importat intre acum si atunci, ca baselu sa nu fie de fata?

UPDATE
Din punct de vedere constitutional, calendarul anuntat de Tariceanu nu poate fi valabil. Articolul 95, alineatul 3 din Constitutie spune ca: "Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui". Potrivit calendarului propus de presedintele Senatului, votul in plenul Parlamentului ar urma sa aiba loc pe 23 septembrie, deci cele maximum 30 de zile calendaristice in care trebuie organizat referendumul expira pana pe 2 noiembrie - daca pe 23 septembrie plenul Parlamentului ar decide suspendarea.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol:

Ce proasta-i ma-sa.
NO COVER. ALL MAN.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Eu cred ca e mai mult o manevra sa mute atentia pe baselu tiranu pana la alegeri
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sau poate-s intelesi cu licuriciul sa-l suspende pe base, ca sa candideze a treia oara. :lol: :lol: :lol:
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Mahdi » 8 Sep 2014, 00:34 wrote:http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... eanu+orice
Totodată, Victor Ponta a declarat că va urma „o perioadă în care trebuie pur şi simplu să ne pregătim de debăsificarea societăţii româneşti”.

„Cred că efectele asupra societăţii româneşti lăsate de cei 10 ani de regim Traian Băsescu sunt destul de asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania”, a mai spus Ponta.
Lol.
Well, nu s-a lasat prea mult asteptata reactia. Joseph Daul, presedintele EPP, a dat de pamant cu Viorel Ponta. Ehehehe!
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Un basist si ala nu vezi ce fata are.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Ioan Stanomir: "debasificarea" este cel mai recent concept politic imaginat de Victor Ponta. el este si imaginea Romaniei sub dominatia PSD. epurarea criticilor, a indezirabililor, a independentilor este calea de urmat. de la DNA si ANI pana la ICCJ. o societate castrata.O Romanie unita, prospera, cumintita.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Daca nu ia Ponta alegerile va spune ca Basescu a falsificat cu mana lui alea un milion sau o mie sau cate voturi ii mai trebuia lu' Ponta.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

REMEMBER CITADEL
zme-ul

Post by zme-ul »

care-i securistu' lu baselu?! facem pool? :D
ola small dickie
Big Daddy

E ponta.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pe oricine l-o raporta, sper ca Basescu sa isi mentioneze si propriul nume. Nu de alta, dar daca faci pe cavalerul justitiei, o faci pana la capat, nu doar cu ce-ti convine.
zme-ul

Post by zme-ul »

stai mah, ca baselu e securist comunist .. asta e neo-comunist :D

revenind,
eu tind sa cred ca-l va numi pe Iohanis, si de ce no1: e unul din canditatii ce nu au avut legaturi cu politica guvernamentala pana acum, printre altii - fie ca e o minciuna, sau nu
si de ce no2, pt ca electoratul lui Iohanis e fix suprapus peste cel al lui madam Udrea - o teoretica inlaturare a lui Iohanis e benefica doar PMPului

explicatie pt no1: baselu trebuie sa se justifice intr-un fel de ce numele a fost/va fi facut public doar acum; daca ar fi vorba de Ponta, de ce a fost lasat sa ajunga prim-ministru?!
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Si eu zic 80% ca e Iohannis.
Ar mai putea fi madame Macovei (10%) sau Tariceanu (10%)
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

zme-ul » Wed Sep 10, 2014 8:53 pm wrote:stai mah, ca baselu e securist comunist .. asta e neo-comunist :D

revenind,
eu tind sa cred ca-l va numi pe Iohanis, si de ce no1: e unul din canditatii ce nu au avut legaturi cu politica guvernamentala pana acum, printre altii - fie ca e o minciuna, sau nu
si de ce no2, pt ca electoratul lui Iohanis e fix suprapus peste cel al lui madam Udrea - o teoretica inlaturare a lui Iohanis e benefica doar PMPului

explicatie pt no1: baselu trebuie sa se justifice intr-un fel de ce numele a fost/va fi facut public doar acum; daca ar fi vorba de Ponta, de ce a fost lasat sa ajunga prim-ministru?!
Pai nu conteaza din ce categorie de securisti e, daca Basescu face pe desteptul si moralistul care dezvaluie lumii intregi care e securistul cel rau si nu se mentioneaza si pe sine, pai atunci e un ipocrit si jumatate. Cat despre cine e, poate sa fie oricare din candidati, sa fiu sincer, inclusiv Johannis. Dar pentru niste oameni aflati in pozitiile lor, e greu sa ai pretentia ca cineva mai in varsta de 30-35 de ani sa nu fi fost inrolat in securitate. Nu mai vorbim de cei care provin din neamuri de securisti, lucru care la Ponta zau ca nu m-ar mira.
Post Reply

Return to “Cafenea”