Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Nu cred ca o sa numeasca pe nimeni. Doar face plisc. Nici un politician roman care a amenintat cu vreo dare in gat serioasa n-a dus-o vreodata la capat, ca na, trebuie sa mai existi in breasla si dupa ziua de maine si nu e bine sa ai prea multi dusmani. Ganditi-va ca toti omuletii care azi isi scuipa cu venin in ochi unii altora au mai batut palma in minim 3 randuri si si-au mai dat urat la gioale de cel putin atatea ori. Btw, nu stiu cata lume isi aminteste, dar parapanta sufletului care azi e mare femeie de dreapta si-a inceput cariera in psd.
NO COVER. ALL MAN.
cu Iohanis e mai greu, securistii nu cred ca avea nevoie de un primar; s-a intamplat sa fie chemat de astia la buc chipurile sa fie prim-ministru .. dar au dat major fail
pe cand restul, madam Udrea, Macovei, Ponta au trecut prin biroul lui baselu pt a fi investiti in aparatul de stat
(de aici problema ca nu-i poate numi fara sa-si lezeze imaginea rau de tot)
de tonta ... nici nu ma indoiesc ca af fi securist, chiar de origine sovietica
pe cand restul, madam Udrea, Macovei, Ponta au trecut prin biroul lui baselu pt a fi investiti in aparatul de stat

de tonta ... nici nu ma indoiesc ca af fi securist, chiar de origine sovietica

Tind sa cred acelasi lucru, dar mai mult din cauza celui de-al doilea motiv. E curios, insa, de ce Basescu nu ar astepta pana ce candidaturile devin permanente (sfarsitul lui septembrie), astfel incat Iohannis sa nu se mai poata retrage din cursa. Probabil ii da optiunea asta acum pentru ca ar fi mai mare bataia de cap apoi.zme-ul » Wed Sep 10, 2014 9:53 pm wrote: eu tind sa cred ca-l va numi pe Iohanis, si de ce no1: e unul din canditatii ce nu au avut legaturi cu politica guvernamentala pana acum, printre altii - fie ca e o minciuna, sau nu
si de ce no2, pt ca electoratul lui Iohanis e fix suprapus peste cel al lui madam Udrea - o teoretica inlaturare a lui Iohanis e benefica doar PMPului
Basescu nu cred ca-si face iluzii ca Ponta o sa rateze presedintia. Scopul lui e sa domine dreapta politica dupa alegeri, pe fondul eventualei indepartari a lui Iohannis din fruntea PNL.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Dude, cariera politica a lui ponta mai are cateva luni. Probabil o sa se intoarca in magistratura or something.
Asa sper si eu. Sau sa se intoarca in ----------.
Last edited by marvas on 11 Sep 2014, 11:24, edited 1 time in total.
Reason: daca nu iti place de el, nu te cobori la nivelul lui
Reason: daca nu iti place de el, nu te cobori la nivelul lui
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
N-o sa-l lase orgoliul sa se iasa din politica. Tin minte si acum cat de umflat in pene era dupa ce a fost numit prim-ministru, cand LA DOAR O SAPTAMANA DE LA NUMIRE raspundea reporterilor cu "stiti cine sunt eu? Eu sunt primul-ministru al Romaniei!" la modul serios, fara ironie sau sarcasm. Asa ca nu cred ca va renunta usor la visul lui de a se vedea cat mai sus, indiferent de cat de ridicol ar deveni.
SĂ IL SALVĂM PE ERUDITUL GHEORGHE MENCINICOPSCHI ŞI SĂ NU-L LĂSĂM PRADĂ HIENELOR CU CHIP DE OM !
SĂ NU PRIVIM IN URMA CU MÂNIE SI SA NU NE LĂSĂM MANIPULAŢI DE CEI CĂRORA LE PLAC SĂ DENIGREZE PE NUTRITIONISTUL NOSTRU DRAG ! OMUL SI PROFESORUL GHEORGHE MENCINICOPSCHI A AJUTAT FOARTE MULTE PERSOANE CU VORBA SI CU FAPTA ! MERITĂ SĂ FIE AJUTAT LA RÂNDUL DÂNSULUI !

Urla poporul pentru gratierea savantului, ca sa produca opera stiintifica alaturi de familie si nu intre 4 pereti reci.
NO COVER. ALL MAN.
lasa-l mah la racoare, asa are timp si nu-i deranjat de nimeni .. poate scrie si el ceva, mai stii?!?!
ahahah, tonta e pe sarma
tocmai ce ma uit la A3 si PSDu zice ca nu trebuie sa spuna ei nimic, si "roaga" serviciile de informatii sa spuna cine-i "securistu" LOL!
tocmai ce ma uit la A3 si PSDu zice ca nu trebuie sa spuna ei nimic, si "roaga" serviciile de informatii sa spuna cine-i "securistu" LOL!

ia sa vezi cum sare patriarhia 10km in sus si-l prinde pe Dumnezeu de crac
in teorie arata bine, in practica .. n-ai sa vezi cateva decenii asa ceva
---
CongresulPCR PSD de la Alba Iulia / Nicolae Ceasusescu Victor Ponta a fost desemnat candidat la Presedintie. Nicolae Ceausescu Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa din alte tari
zau ... for the lulz
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-180 ... dintie.htm
in teorie arata bine, in practica .. n-ai sa vezi cateva decenii asa ceva
---
Congresul
zau ... for the lulz

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-180 ... dintie.htm
Nu am înţeles cum o să facă ea asta ca preşedinte. Bine că n-a promis că ne dă 100 de euro la fiecare, să ne luăm jocuri de pe steam (cu o derogare pentru ola să-şi ia de pe gog).Mărar » Fri Sep 12, 2014 7:28 pm wrote:http://www.hotnews.ro/stiri-politic-180 ... -scoli.htm
Well... she's got my vote.
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu stiu de ce are lumea impresia ca Macovei face si drege. S-a scaldat in aceeasi troaca cu ailalti, nu e cu nimic mai presus de astia pe care ii acuza. Iar asta scosul orelor de religie o spune de dragul de a o spune, ca ar fi linsata politic daca ar incerca sa puna in aplicare asa ceva. Chiar si daca am ignora Bor-ul nostru cel drag, dar tot ai cetateni care asociaza ortodoxia cu esenta de a fi roman [si stim cu totii, a fi roman e lucru sfant!].
Daca vrea sa faca cineva o treaba buna cu orele alea, atunci trebuie sa le transforme in curs dedicat istoriei religiilor, si la modul pe bune, nu cum am prins eu cateva mentiuni aruncate in vant despre budism si islam si in rest placa veche si clasica. Asa nu superi pe nimeni, ca na, vrei sa educi boborul intr-ale culturii generale, nu favorizezi nici un cult.
Daca vrea sa faca cineva o treaba buna cu orele alea, atunci trebuie sa le transforme in curs dedicat istoriei religiilor, si la modul pe bune, nu cum am prins eu cateva mentiuni aruncate in vant despre budism si islam si in rest placa veche si clasica. Asa nu superi pe nimeni, ca na, vrei sa educi boborul intr-ale culturii generale, nu favorizezi nici un cult.
Gata, m-ati convins, nu mai votez pe nimeni.
Mie nu-mi place politica, topicul se poate inchide.
politica, cel putin asta romaneasca, e cea mai distrativa chestie a ultumului deceniu
daca Caragiale ar trait timpurile astea, s-ar fi distrat de minune, si noi citindu-l
daca Caragiale ar trait timpurile astea, s-ar fi distrat de minune, si noi citindu-l
Last edited by zme-ul on 12 Sep 2014, 22:03, edited 1 time in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
The best move you can take in regards of Romanian politics is to not take any move at all. crekMărar » Fri Sep 12, 2014 7:53 pm wrote:Gata, m-ati convins, nu m-ai votez pe nimeni.
Scaldatul la troaca e pragul de intrare in politica. Daca inca mai astepti cavalerul in armura starlucitoare sa vina si sa atraga simpatia a peste 50% din populatie fara sa fi avut nici o legatura cu politica inainte, iti recomant povestirile fratilor Grimm, ale lui Hans Christian Andersen, sau clasicele Harap-Alb, Praslea cel Voinic si merele de aur. Cred ca o sa gasesti printre ele ceva pe placul tau.DarthZombie » 12 Sep 2014, 20:42 wrote:Nu stiu de ce are lumea impresia ca Macovei face si drege. S-a scaldat in aceeasi troaca cu ailalti, nu e cu nimic mai presus de astia pe care ii acuza.
Iar referitor la religie nu inteleg care e rostul unei materie de istorie religiilor in scoli. Ar putea fi o ora-doua in cadrul materiei de istorie in cel mai bun caz.
Sau sa nu mai fie defel, defapt o istorie a religiilor ar fi interesanta, dar nu spalarea asta pe creier care e acum.
Copiii sunt spalati pe creier de familie cu mult inainte sa ajunga la orele de religie din scoala.