Salutare. Avem un an nou, nu am mai făcut un giveaway de mult, dar avem peste 300 de jocuri adunate de la diverși donatori care stau și adună praful. Cred că e un prilej bun să mai facem o curățenie și să le distribuim pe la cineva care le poate folosi. Unele au mai fost pe la giveaway-uri pe aici în trecut, dar cel puțin jumătate sunt noi. Nu sunt toate capodopere, dar mai toate sunt cel puțin decente, din genuri diverse, câte ceva pentru toată lumea. (Și dacă vedeți jocuri de mai multe ori, nu e o greșeală, chiar sunt dubluri)
Scrieți în topic ce jocuri vreți și o să intru când am timp (cel mai probabil la sfârșitul fiecărei zile) să vi le trimit. Pentru că sunt foarte multe și vrem să dăm cât mai multe dintre ele, dar în același timp să dăm șansa mai multor persoane să prindă jocurile dorite, vă rog să vă limitați la 5-10 jocuri pe zi și eventual treceți-le și în ordinea priorităților, astfel că dacă cineva își dorește vreunul mai mult în aceeași zi, să meargă spre cealaltă persoană.
PS: Toate jocurile sunt pentru steam, dacă nu se specifică altfel (la finalul listei sunt unele pentru gog și uplay).
PS2: S-ar putea să avem și unele surprize că cheile nu mai sunt valide sau nu mai pot fi generate (sunt destule jocuri vechi), sau au fost alte încurcături de linkuri sau copy-paste, nu vă supărați, alegeți altceva.

Humble Bundle Android 1 (o singură cheie)

Humble Bundle Android 2 (o singură cheie)

Humble Bundle Deep Silver (o singură cheie)

Non-steam