Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
Jaunty
Site Admin

Re: Awesome Fails

Post by Jaunty »

Anonimitatea pe internet mi se pare importantă. Pe server-ul meu nici nu țineam log-uri cu ip-urile voastre. Zombie nu văd să fi postat pe forum link către profilul lui de Facebook. Și chiar dacă face-o, poate renunța la el la un moment dat. Dacă nu vrea să i se posteze numele pe forum, îi respectăm dorința. Simplu, de bun simț, nu văd care-i problema.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ce nu e de inteles? Fiecare individ prefera ca ceilalti sa i se adreseze intr-un fel. Nu cred ca e absurd sa am pretentia ca un strain [cu atat mai mult ola] sa se limiteze la numele pe care-l am pe acest forum. Cand Mafio m-a rugat sa nu il numesc asa cand vorbim prin alte parti, m-am comformat fara sa ma ofuschez si sa fac valuri precum prim-valurosul acestui forum.

Daca altii vor sa fie numiti cu numele lor real pe aici, nu am nici o problema cu asta. E alegerea fiecaruia si respect asta. Stiu ca "respect" e un concept greu de inteles pentru ola, dar cu putin efort se invata si ala.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Z. care vinde acadele e acceptat?

Flaming cretin. Ban o zi.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Doar daca ma lasi sa iti spun Paharnicul Ulea, din neamul lui Laurentiu Abagiu.

Flaming cretin. Ban o zi.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Penibil. Luați pauză o zi.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

E numai vina lui marvas.
NO COVER. ALL MAN.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

ITT: chester si ola putza mica, regii glumelor proaste, au nisip in vagin ca unu a reusit sa trolleze o proasta de la Click la nivel de mare arta.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:)))

Evident ca a venit si Radu Dobrescu Octavian (ii zic pe numele real ca sa il insult) la spartu' targului doar pentru ca a vazut ca am postat si eu pe un topic si s-a gandit sa nu scape ocazia sa ma injure pe unde apuca. Stiam ca a tastat o insulta vaga si chinuita la adresa mea inca dinainte sa dau click. Ma intreb uneori ce are cu mine. Mi-aduc aminte ca mi-a dat add pe mess cand eram mai mici si eu nu i-am dat accept, in ciuda insistentelor lui Meetzer ca e baiat bun. Stiam eu ce stiam. Poate din cauza asta a ramas cu aceasta ura fata de mine ce se manifesta in mod penibil atunci cand isi mai aduce aminte de mine. Ma bucur totusi ca-si mai gaseste timp si pentru mine printre toate posturile coerente si informate pe domeniul fotbal/masini/smardoiala.

Ah si zice "ola putza mica" de parca ar fi o megajignire de proportii cataclismice pe care tocmai a inventat-o si de care e super mandru. Iti dai seama ce i-a zis-o? I-a tradus aproximativ numele in romana si l-a rupt cu asta. Pacat ca nu-si da seama nici dupa 10 ani ca username-ul lui ola e o oglinda. Tu, cel care-l citesti, ai putza mica. The joke's on you.

tl;dr ce lache.
I'm livin' in a love shadow
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

oh, no, --------- din Constanța iar fac dramă pe internete!

Image
Last edited by marvas on 12 Sep 2014, 10:02, edited 1 time in total.
Reason: daca jignim, sa jignim frumos.
Image
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Chemam Antena3 pe Level? Ar fi interesant ca Badea sau Gadea sa ne interogheze pe forum.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ii interogam noi pe ei. In timp ce-i tinem in spagat cu lumanari aprinse sub huevos.
NO COVER. ALL MAN.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Lumanari? Flamethrower mai bine :)
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Waaagh! » 11 Sep 2014, 20:03 wrote:Ii interogam noi pe ei. In timp ce-i tinem in spagat cu lumanari aprinse sub huevos.
Ha! În mod foarte ciudat am visat acum câteva nopţi că mă certam cu Badea(nu mă uit la TV, n-am treabă cu realitatea cotidină whatever). După ceva vreme a zis că-şi ia scaunul şi pleacă, la care eu i-am zis că mai ia un scaun că nu poate face şpagatul pe unul singur :( ... WTF
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Soarecu » Thu Sep 11, 2014 8:11 pm wrote:Lumanari? Flamethrower mai bine :)
Lumanari, ca ideea e sa-i faci sa sfaraie la foc mic, nu sa-i omori repede.
NO COVER. ALL MAN.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

chestr0ny » Thu Sep 11, 2014 8:18 pm wrote:Mi-aduc aminte ca mi-a dat add pe mess cand eram mai mici si eu nu i-am dat accept, in ciuda insistentelor lui Meetzer ca e baiat bun. Stiam eu ce stiam. Poate din cauza asta a ramas cu aceasta ura fata de mine ce se manifesta in mod penibil atunci cand isi mai aduce aminte de mine.
Deci eu in sinea mea te urasc pentru ca nu mi-ai dat add pe mess.
M-ai dibuit, cuae, ce pot sa zic.
chestr0ny » Thu Sep 11, 2014 8:18 pm wrote:"Ah si zice "ola putza mica" de parca ar fi o megajignire de proportii cataclismice pe care tocmai a inventat-o si de care e super mandru. Iti dai seama ce i-a zis-o? I-a tradus aproximativ numele in romana si l-a rupt cu asta. Pacat ca nu-si da seama nici dupa 10 ani ca username-ul lui ola e o oglinda. Tu, cel care-l citesti, ai putza mica. The joke's on you.
Nu trebuie sa te chinui prea tare sa faci misto de ola putza mica. Practic iti ofera el totul pe tava.

"username-ul lui ola e o oglinda. tu, cel care-l citesti, ai putza mica. the joke's on you" --- `ai de capu` meu :lol:
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu putea lipsi de la circ nici brutalistu, caruia i se impaienjeneste privirea cand aude de Constanta si posteaza gifuri sa ne arate el noua. Lel.

Doi tristani.
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Doua isolde.
NO COVER. ALL MAN.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Mom, get the camera!
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

^ :lol:
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Mindruta continua sa-mi apara pe pagina de facebook, asa ca iata niste chestii pe care nu le stiati despre adevarata victima din aceasta poveste, jurnalista.

Image
Post Reply

Return to “Colțul vesel”