Jocurile Voastre Originale
Re: Jocurile Voastre Originale
Acum joc LttP cu chestia aia de pe switch de la nintendo si chiar e fain mai ales daca tii cont de faptul ca eu nu existam cand a aparut.
June pick-ups. E-bay SUA. Totul 50$ plus 50$ shipping si taxes
Starcraft Big Box:
Starcraft 2 Collector's Edition:
Baldurs's Gate II Shadows of Amn:
Half-Life 2 Small Box:
Thief 2 The Metal Age:
Starcraft Big Box:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Halo 2 si Halo 3 Steelbook Edtion:
Spoiler:
50 de dolari pentru toate astea? Chiar si cu taxe, tot e o afacere buna.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Felicitări, e o captură!
Done
Toate mega jocuriMC wrote: 29 Jun 2024, 16:10 June pick-ups. E-bay SUA. Totul 50$ plus 50$ shipping si taxes
Starcraft Big Box:Starcraft 2 Collector's Edition:Spoiler:Jocuri PC - colectie - E-bay SUA.JPG
Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-2.JPGBaldurs's Gate II Shadows of Amn:Spoiler:Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-11.JPG
Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-12.JPGHalf-Life 2 Small Box:Spoiler:Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-3.JPG
Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-4.JPGThief 2 The Metal Age:Spoiler:Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-5.JPG
Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-6.JPGSpoiler:Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-7.JPG
Jocuri PC - colectie - E-bay SUA-8.JPG

Seria Xenoblade Chronicles. O serie pe care planuiesc de mult timp sa o joc, inca de pe vremea cand am citit un review scris de ncv pentru LEVEL la Xenoblade Chronicles pentru Wii. Acum mai trebuie sa astept sa vina putina racoare sa intru in mood-ul necesar.
am dat iama in stocul de la jocurinoi si am luat ce era ieftin si bun
Imi place si mie sa fac chestia asta lunar.marvas wrote: 16 Jul 2024, 22:22 am dat iama in stocul de la jocurinoi si am luat ce era ieftin si bun

Mi-a ajuns azi la birou. Super incantat sa il adaug la colectie
Nice sper sa joc si eu seria candva.
Sunt misto toate 3. Preferatul meu e Max Payne 2, dar cea mai mare nostalgie o am pentru primul joc din serie, la care tin minte ca mi-a cazut falca pe birou cand am jucat prima data demo-ul prin 2001.
Primul Max Payne e cel mai bun din serie. 2-ul pare că repetă frânturi din primul și apoi face apel la gimmick-uri. 3-ul nu mai e același fel de noir și ca o consecință nu se mai simte ca Max Payne. Nu-mi dați @
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Eu am incercat sa joc primul pe PS4 dar a fost o decizie proasta, daca-l gasiti in store pls sa nu-l luati, performanta e oribila.