Tampenii de pe forum
Re: Tampenii de pe forum
Holy shit, aia era revista cu Gothic 1 joc full
Mi-o amintesc perfect.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Wow, au trecut 10 ani minus de cand am citit articolul ala. Inca tin minte ca achizitionasem jocul [de la taraba, desigur, cine naiba sa cumpare jocuri originale pe atunci, pfft!] si ca abia asteptam sa-l iau la butonat. Si l-am butonat pe rupte, ca a fost un joc fenomenal de bun.
- ola small dickie
- Big Daddy
celorlaltora nu exista. amuzant oricum. cuvantul pe care il cauti e celorlalti.DarthZombie » Sat Aug 23, 2014 9:08 pm wrote:Eu pot cam la orice ora, deci cum convine celorlaltora
- brutalistu
- Hammer Haunt
ola șio cauta si prieteni să-i no găsește
- ola small dickie
- Big Daddy
da dar burtatristu mi-o gaseste cel mai repede
- brutalistu
- Hammer Haunt
Trebbuie s-ă rceunosc că e uș-or. Oa re sup nas, doamn-elor ș-i donilor!
(Ți-am lăsat pomană niște typo-uri să te simți împlinit și superior)
(Ți-am lăsat pomană niște typo-uri să te simți împlinit și superior)
- ola small dickie
- Big Daddy
palazu mare case right there
post of the week.
ProtectorateNova » Wed Sep 10, 2014 10:17 am wrote:@ne0lith
Eu am jucat 8 ore Dead Rising 3 fara nici un crash minune, si nu ma plictiseste jocul, daca as putea sa-l joc pe maxim
si sa suporte rezolutia mea nativa de 1680x1050 m-as bucura mult mai mult de joc.
Cei din Capcom Vancouver sunt varza nu sunt in stare sa ofere suport pentru 16:10 si suntem in anul 2014.(mai bine se ocupa de joc Capcom din Japonia)
Momentan am renuntat sa joc Dead Rising 3 pentru ca nu are suport 16:10 si se vede cu doua benzi negre de zici ca am monitor de 10 inchi iar pe low imi merge cu 15-30 fps, asa ca o sa astept un patch in care sa bage suport 16:10 si sa optimizeze bine sa pot sa-l joc pe low cu 30 fps constant.
Daca nu-ti place Dead Rising 3 eu zic sa joci Dead Rising 2 care este mult mai greu decat asta.(Dead Rising 2 sta bine la capitolul optimizare iar pe detalii maxime se vede superb si are suport si pentru 16:10)
Orice post al lui nova frost e post of the week.
Raportul dintre lungime si inaltime referitor la rezolutie.
16/10 = 1.6
1680/1050 = 1.6
Aparent la monitorul meu am tot 16:10 (1440x900).
16/10 = 1.6
1680/1050 = 1.6
Aparent la monitorul meu am tot 16:10 (1440x900).
Now I know! Imi pare si mie rau ca nu-i merge jocul pe 16:10. Acum pot sa inteleg ce greu e.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
DarthZombie » Sat Sep 13, 2014 4:34 pm wrote: Pentru ca astea sunt majoritatea din interventiile ei si pe la comisiile europene si mai stiu eu, nu ea facand efectiv ceva pentru facut situatia mai intr-un fel sau altfel.

N-am inteles unde-i buba. De ce sunt 1680x1050 si 16:10 bolduite?marvas wrote:post of the week.ProtectorateNova » Wed Sep 10, 2014 10:17 am wrote:@ne0lith
Eu am jucat 8 ore Dead Rising 3 fara nici un crash minune, si nu ma plictiseste jocul, daca as putea sa-l joc pe maxim
si sa suporte rezolutia mea nativa de 1680x1050 m-as bucura mult mai mult de joc.
Cei din Capcom Vancouver sunt varza nu sunt in stare sa ofere suport pentru 16:10 si suntem in anul 2014.(mai bine se ocupa de joc Capcom din Japonia)
Momentan am renuntat sa joc Dead Rising 3 pentru ca nu are suport 16:10 si se vede cu doua benzi negre de zici ca am monitor de 10 inchi iar pe low imi merge cu 15-30 fps, asa ca o sa astept un patch in care sa bage suport 16:10 si sa optimizeze bine sa pot sa-l joc pe low cu 30 fps constant.
Daca nu-ti place Dead Rising 3 eu zic sa joci Dead Rising 2 care este mult mai greu decat asta.(Dead Rising 2 sta bine la capitolul optimizare iar pe detalii maxime se vede superb si are suport si pentru 16:10)
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Nova considera un joc varza pentru simplu motiv ca nu suporta o anumita rezolutie. I mean, am terminat Quake 4 la 10-15 fps, am jucat Oblivion cu detaliile scazute sub nivelul minim din INI, eram multumit ca macar imi merge, am jucat pe emulator chestii inchesuite intr-un colt al ecranului. Si el vine sa se plange ca are doua benzi negre insesizabile pe ecran? Bitch please.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Lasand la o parte modul in care s-a exprimat, dar e o plangere valida. E un format destul de comun 16/10, asa ca e ciudat sa vezi un joc in 2014 care sa nu il suporte.
I'm enjoying this a bit too much.ProtectorateNova » Sat Sep 13, 2014 8:56 pm wrote: Jocul nu suporta 100% 16:10 poti sa selectezi rezolutia de 1680x1050 dar tot se vede cu benzi negre la fel ca la Assassins Creed 4.
Voi astepta un patch sa imi ofera 100% 16:10 cum oferea originalul.
Totusi nu inteleg care-i faza, 16:10 e un format real si destul de comun. Din cate vad, marvas pare sa aiba impresia ca exista doar 16:9 si ca tipul comite aceeasi greseala de nenumarate ori in posturile sale, dar nu. Ambele formate exista, iar 1680x1050 e 16:10, nu e nimic gresit aici. Asa ca nu stiu de ce ne-am lega de numerele alea.
LE: M-am gandit si eu initial ca i se pare amuzant pt ca nu e chiar asa deranjant, dar am tot vazut bolduite rezolutia si formatul de parca nu s-ar potrivi una cu alta.
LE: M-am gandit si eu initial ca i se pare amuzant pt ca nu e chiar asa deranjant, dar am tot vazut bolduite rezolutia si formatul de parca nu s-ar potrivi una cu alta.
Last edited by ne0lith on 13 Sep 2014, 23:31, edited 2 times in total.
Nu, Marvas il ia la misto ca se plange de chestia asta de parca ar fi sfarsitul lumii. Un joc 16:9 rulat pe 16:10 va aparea cu doua dungi negre, insesizabile, pe ecran.
Hai sa fim seriosi, ne-am uitat la mii de filme, la cate dintre ele ne-a deranjat ca nu erau pe tot ecranul si ca apareau dungi negre? Sa nu uitam ca am crescut cu monitoare 4:3 sau 5:4 si nu stiu cati aveam filme care sa suporte nativ aceste formate. Ajungeam sa folosim aproximativ un sfert din dimnesiunea reala a monitorului cand ne uitam la un film.
Hai sa fim seriosi, ne-am uitat la mii de filme, la cate dintre ele ne-a deranjat ca nu erau pe tot ecranul si ca apareau dungi negre? Sa nu uitam ca am crescut cu monitoare 4:3 sau 5:4 si nu stiu cati aveam filme care sa suporte nativ aceste formate. Ajungeam sa folosim aproximativ un sfert din dimnesiunea reala a monitorului cand ne uitam la un film.