3. Haddaway - What is love (slowed/reverb)
Music Draft IV (Alegeri)
Moderator: Michilangelo
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Music Draft IV (Alegeri)
Cand sugerezi "The Lord of the Rings" pentru netflix&chill, si ea te intreaba la care episod ai ajuns.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
- ola small dickie
- Big Daddy
3. Glasvegas - Daddy's Gone
3. The Peanut Butter Conspiracy - Flight of the Psychedelic Bumble Bee
dump CHA
3. Heilung - Krigsgaldr
O trupa unica si o melodie lenta care se construieste frumos daca ai rabdare si care te induce intr-un fel de transa treptat. Varianta live suna mult mai bine decat cea inregistrata, e genul de melodie care ma face sa ma opresc din ceea ce fac si ma transporta intr-o alta lume timp de cateva minute.
O trupa unica si o melodie lenta care se construieste frumos daca ai rabdare si care te induce intr-un fel de transa treptat. Varianta live suna mult mai bine decat cea inregistrata, e genul de melodie care ma face sa ma opresc din ceea ce fac si ma transporta intr-o alta lume timp de cateva minute.
3. Mihigh - Model 2285
Artist: Mihai Babii
Release: Apotek Studio – 003.1 (DVD)
Format: DVD
Date: Mar 1, 2018
Amuzant, am avut nevoie de acest draft ca sa aflu ca piesa unreleased pe care o am in rekordbox din 2019 a fost defapt masterizata si lansata in 2018
4. Leancă - Yellow Traveller (Tribute to Mort Garson)
Artist: Vlad Leancă
Label: Juuz Records – JUUZ002
Format: Vinyl
Date: 29 Apr, 2022
Artist: Mihai Babii
Release: Apotek Studio – 003.1 (DVD)
Format: DVD
Date: Mar 1, 2018
Amuzant, am avut nevoie de acest draft ca sa aflu ca piesa unreleased pe care o am in rekordbox din 2019 a fost defapt masterizata si lansata in 2018
4. Leancă - Yellow Traveller (Tribute to Mort Garson)
Artist: Vlad Leancă
Label: Juuz Records – JUUZ002
Format: Vinyl
Date: 29 Apr, 2022
Spoiler for sample source:
Spoiler for inb4:
mai bine alegeai Mort Garson
4. Ghost - Square Hammer
Greu de ales doar o melodie de la Ghost, asa ca voi alege una din cele mai catchy pe care le ascult in perioada asta.
Greu de ales doar o melodie de la Ghost, asa ca voi alege una din cele mai catchy pe care le ascult in perioada asta.
- ola small dickie
- Big Daddy
4. Mes Quins ft. Delia - Rock Your Body
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
- joonior_bmf
Acum cativa ani, youtube a inceput sa-mi recomande La Femme. Dar desi vazusem numele ocazional pe liste, nu le-am dat atentie. Dupa o ascultare pe sarite din discografie, majoritatea pieselor sunt mediocre. Dar cele cateva bune sunt foarte catchy, si mi-au intrat in rotatia de repeat pe fundal, cand navighez&stuff.
4. La Femme - Divine creature
4. La Femme - Divine creature
4. Hania Rani - Dancing with Ghosts (2022, recording)
4. Exolight & Suncatcher - Coral Blue (2024)
Postez aici niste clujeni, probabil cei mai de seama reprezentanti ai scenei trance pe care i-a oferit acest oras. Pe unul dintre ei il cunosc din liceu, lui il placea Tiesto, mie ATB si aveam ce povesti de fiecare data cand ne vedeam. Good times.
5. TDJ - Addictive/Predictive (2022)
De TDJ am dat acum vreo 2 sau 3 ani pe youtube, e o tipa din Canada care inca nu a pasit cum se cade in lumina reflectoarelor. Dar rar mi-a fost dat sa vad pe cineva care reuseste sa inteleaga si sa reproduca stilul muzicii trance/dance a anilor 2000-2010 aducand in acelasi timp si ceva modern. Are si o serie de mixuri mai lungi cu niste videouri unde scoate in evidenta materialismul si vanitatea zilelor noastre. Big fan.
Postez aici niste clujeni, probabil cei mai de seama reprezentanti ai scenei trance pe care i-a oferit acest oras. Pe unul dintre ei il cunosc din liceu, lui il placea Tiesto, mie ATB si aveam ce povesti de fiecare data cand ne vedeam. Good times.
5. TDJ - Addictive/Predictive (2022)
De TDJ am dat acum vreo 2 sau 3 ani pe youtube, e o tipa din Canada care inca nu a pasit cum se cade in lumina reflectoarelor. Dar rar mi-a fost dat sa vad pe cineva care reuseste sa inteleaga si sa reproduca stilul muzicii trance/dance a anilor 2000-2010 aducand in acelasi timp si ceva modern. Are si o serie de mixuri mai lungi cu niste videouri unde scoate in evidenta materialismul si vanitatea zilelor noastre. Big fan.
5. Disclosure ft. Lorde - Magnets (Jon Hopkins mix) (2015)
- joonior_bmf
Nu-mi place genul mecha, dar imi plac chestiile derivate din mecha. De exemplu, termenul asta care se refera la o zona a coapselor.
5. Ken Ashcorp - Absolute territory
5. Ken Ashcorp - Absolute territory