Da, erau alte vremuri pe atunci.
wp bruv. eu mai am cel putin 2-3 luni de pregatire pana sa ma incumet la examenul final.Azad wrote: 1 Oct 2020, 13:05 In alta ordine de idei, 5x12 dips cu partea negativa super controlata, pauza 1 secunda la momentul de tensiune maxima si impingere exploziva. Inca 2-3 saptamani si trecem la dip-uri pe inele de gimnastica, bois.
Quick update, insomniile si febra musculara (de tip DOMS) au disparut dupa 3 saptamani de perseverenta, adica mers la sala de catarat 2-3 ori pe sapt.Mărar wrote: 29 Jun 2020, 07:59 Am observat ca in ultimele cateva dati cand am facut exercitii care s-au lasat cu febra, am avut parte de insomnii. Ieri am facut impreuna cu un video niste exercitii pentru abdomene, de cam 10 minute, si aseara n-am reusit sa atipesc nici macar un minut.
Posibil sa fie o coincidenta; am o caldura insuportabila in casa, si ieri am dormit cu 2 ore mai mult decat in mor normal. Ambele sunt chestii care ma deregleaza, insa... nu pot sa nu observ o oarecare corelatie intre febra musuclara si insomnii. In sensul ca daca am insomnii dupa exercitii, sunt sanse mari sa ma trezesc cu febra (sau in cazul de fata, sa ma loveasca la 5 dimineata)
Is this a thing? Imi lipseste vreun supliment?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest