Imi e teama ca parte din votantii PSD vor alege tot varianta populista, si misoginismul poate si el muta procente din rural catre CG. Va fi nevoie de o mobilizare serioasa daca Lasconi intra in T2.
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
PSD e un partid mare care are capacitatea de a mobiliza votanti intr-o directie sau alta prin masivul aparat de partid si probabil ca va fi mobilizat impotriva lui Georgescu care e de fapt un Simion pe steroizi. PSD stie ca nu poate funcționa cu un presedinte extremist ca Georgescu si vor prefera un presedinte pro euroatlantic in persoana lui Lasconi.
Asta cred eu. Vom vedea...
G4Media sunt MVP pentru felul in care l-au matrasait pe Ciolacu saptamana trecuta.
Lasconi e candidat slab, dar macar e pe frecventa potrivita. Tot umbla cu crucea aia la gat de simt ca vrea sa imi bage religia pe gat si mai face si dezacorduri in vorbire, ma rog. In turul 2 trebuie sa fie foarte agresiva pentru a evita un dezastru. Georgescu asta nu am inteles de unde a iesit, l-am ascultat acum putin iar individul e foarte periculos, are discurs tipic proletar, vorbeste lent, cu pauze lungi, cu citate, cu fabule, ezoterice, Isus, cu pretentia de sublim si de a fi ascultat pana la capat, cand el zice de fapt aberatii. Nu am crezut ca voi mai vedea asa ceva pe scena politica.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cred ca sunt mai multe sanse ca debilu asta sa piarda cu lasconi decat ar fi fost cu ciolacu
- ola small dickie
- Big Daddy
Tocmai s-a vazut pentru prima oara in istorie ca pana si poporul PSD s-a saturat si nu mai poate fi urnit ca pe vremuri sa voteze PSD.MC wrote: 25 Nov 2024, 10:29 PSD e un partid mare care are capacitatea de a mobiliza votanti intr-o directie sau alta prin masivul aparat de partid si probabil ca va fi mobilizat impotriva lui Georgescu care e de fapt un Simion pe steroizi. PSD stie ca nu poate funcționa cu un presedinte extremist ca Georgescu si vor prefera un presedinte pro euroatlantic in persoana lui Lasconi.
Asa ca situatia e foarte periculoasa, este foarte bine ca a iesit Lasconi pe 2, dar cred ca lupta va fi foarte dificila in turul 2.
Exista o lehamite acuta si generalizata fata de PSD si PNL (Iohannis i am looking at you), plus dezamagiri legate de USR (ce ar fi putut fi acest partid si n-a fost). Iar toate aceasta dezamagire si lehamite a adus si va aduce multe voturi unui debil ca calin georgescu.
E nevoie de o mobilizare masiva pro lasconi la vot in turul 2.
Pentru cei care vor sa-l auda pe personaj si n-au chef sa caute.
Adevarul e ca pentru oricine mai putin dotat intelectual poate deveni seducator discursul „legionar” al lui Georgescu.
Adevarul e ca pentru oricine mai putin dotat intelectual poate deveni seducator discursul „legionar” al lui Georgescu.
phpBB [media]
Am un coleg la muncă, om cu facultate, trecut de 45 care a zis că el a votat Georgescu pentru că i-a zis fiul lui (care are 18 ani și e prima oară pentru el când votează). Make of that you will.MC wrote: 25 Nov 2024, 13:56 Adevarul e ca pentru oricine mai putin dotat intelectual poate deveni seducator discursul „legionar” al lui Georgescu.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Dreq stie prin ce bullying o fi trecut si ala micu de se baga in de-astea. Zi-i lui tac'su sa verifice.
Il puteti urmari si aici de recent cum a fost roasted. Am ascultat pana acum doar inceputul si Tatulici e deja foarte savuros, mai ales vazandu-l un batran asa cum e care nu mai are chef de bullshit, dapai tromboane ezoterice. Aceleasi intreruperi si intrebari pe care as vrea sa i le adresez si eu la niste chestii absolut absurde, dar bineinteles Tatulici o face intr-un mod spontan, elevat si documentat. La individul asta asa trebuie facut, taiata macaroana din start sa coboare inapoi pe aceeasi planeta si realitate daca insista si tot fabuleaza mistic.
LE: el a "iesit din Matrix"
L-am vazut si pe asta a lui Tatulici. Azi numai asta am facut, m-am documentat ore intregi despre personaj. Pe scurt omul de prin 1991 e bugetar prin diferite structuri si ministere. In 2021 pleaca din AUR (probabil asta e fost schema gandita impreuna cu AUR si/sau Sosoaca/SOS). Simion a vrut sa il faca presedinte de onoare al partidului si chiar l-a propus de prim-ministru dar a fost numit Câțu. Asadar asta cu independentul misterios cade.
E un om al sistemului. Si ca sa folosesc retorica lui, reprezinta acest agent Smith din Matrix care se crede mai puternic decat sistemul si vrea sa-l acapareze spre beneficiul altor puteri/sfere de influenta.
Am impresia ca Simion a fost doar de fatada ca sa atraga asupra lui toata atentia si hate-ul celorlalte partide etc, iar Georgescu care e de fapt Guru Suveranistilor a venit pe "modul stealth" si le-a luat glasul.
Also:
Un rezumat bun.
E un om al sistemului. Si ca sa folosesc retorica lui, reprezinta acest agent Smith din Matrix care se crede mai puternic decat sistemul si vrea sa-l acapareze spre beneficiul altor puteri/sfere de influenta.
Am impresia ca Simion a fost doar de fatada ca sa atraga asupra lui toata atentia si hate-ul celorlalte partide etc, iar Georgescu care e de fapt Guru Suveranistilor a venit pe "modul stealth" si le-a luat glasul.
Also:
Un rezumat bun.
phpBB [media]
- ola small dickie
- Big Daddy
Mircea Cartarescu: Elena Lasconi a intrat în cursa prezidențială aproape întâmplător și cu puține șanse. Iar acum s-a trezit cu o povară uriașă pe umeri, sub care ar sucomba și politicienii cei mai experimentați: salvarea României, nici mai mult, nici mai puțin. N-o va putea face de una singură, ci adunând în jurul ei ABSOLUT toate forțele care mai cred în democrație și-n destinul nostru european. Fiecare partid, fiecare cetățean care mai au capul pe umeri. E absolut irelevant ce credem despre ea acum. Trebuie s-o votăm în turul al doilea, pentru că alternativa e înspăimântătoare. Îi transmit simpatia mea și-i doresc să reziste presiunii colosale la care e supusă acum.
Hai că m-ai făcut să râd cu asta. Ideea era că am impresia că acest CG a fost votat preponderent de oameni tineri, gen 18-35 de ani. Și aparent unii din ei reușesc și să își convingă părinții să îl voteze. Plm, și eu mi-am convins mama să voteze USR de câțiva ani, unii oameni pur și simplu vor să aibă încredere în odraslele lor pentru că (probabil) se gândesc că știu ei ce-i mai bun pentru viitor idk. But this is just a theory..Magicake wrote: 25 Nov 2024, 21:12 Dreq stie prin ce bullying o fi trecut si ala micu de se baga in de-astea. Zi-i lui tac'su sa verifice.

- ola small dickie
- Big Daddy
https://www.fanatik.ro/nu-veti-ajunge-p ... i-20908979
s-a pisat tatulici pe georgescu. mama georgescu asta e praf, o da inainte ca sa fim cum eram pe vremea lui mihai viteazu, ca latina provine din limba romana etc
s-a pisat tatulici pe georgescu. mama georgescu asta e praf, o da inainte ca sa fim cum eram pe vremea lui mihai viteazu, ca latina provine din limba romana etc
Sa speram ca se uita si votantii lui initiali. Tipul e de a dreptul sinistru.
Foarte importante sunt si parlamentarele, sa nu ia Aur si cu Sos un procent mult prea mare.
- ola small dickie
- Big Daddy
imi imaginez ce basicata e gabriela firea ca elena lasconi o sa fie presedintele romaniei.
As vota si pe Firea cu doua maini doar sa nu iasa semidoctul asta.
Oare Veo ar fi avut șanse mai bune să ajungă în turul 2 în locul lui Ciolacu?