Music Draft IV: Runda I - juve3332 vs. sebas vs. TG

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

TG
Cyberdemon

Music Draft IV: Runda I - juve3332 vs. sebas vs. TG

Post by TG »

Postați în thread user-ul căruia îi acordați votul. Termen limită vot: 22.12 la ora 20:00.

juve3332( >Playlist)

1. Baxter Dury - Miami
2. Moby - All Visible Objects (2020)
3. The Comet is Coming - Blood of the Past (2019)
4. Hania Rani - Dancing with Ghosts (2022, recording)
5. Disclosure ft. Lorde - Magnets (Jon Hopkins mix) (2015)
6. Khruangbin & Leon Bridges - Texas Sun (2020)
7. Juno Reactor - Final Frontier (2013)
8. The Weeknd (feat. Swedish House Mafia) - Sacrifice (2022)
9. Boyz in the Oud - Cosmique Arabe (2013)
10. Aphex Twin - Actium (1992)

vs.

sebas(>Playlist)

1. Scizzie - aquatic ambience
2. Lindstrøm - I feel space
3. The Peanut Butter Conspiracy - Flight of the Psychedelic Bumble Bee
4. The HU - Black Thunder
5. Kavinsky feat. Prudence & Morgan Phalen - Zenith
6. Sky Ferreira - Everything Is Embarrassing
7. John Frusciante - Fanfare
8. Alabama Shakes - Sound and color
9. Then years after - I'd love to change the world
10. Gil Ioniță - Sala de așteptare

vs.

TG(>Playlist)

1. Manchester Orchestra - The Silence
2. Solo Ansamblis - Moteris
3. Franco Ricciardi - Primmavera
4. RÜFÜS DU SOL - Innerbloom
5. Them Crooked Vultures - No One Loves Me and Neither Do I
6. Tricky - The Only Way
7. Royksopp – Here She Comes Again
8. My Brightest Diamond - Black Sheep
9. MONDO GROSSO - Time
10. Måneskin - Coraline

Spoiler for voturi:
juve3332
  1. Fular
  2. marvas
  3. joonior_bmf
  4. TG
  5. Cristan
sebas
  1. Jaunty
TG
  1. Triggerix
  2. sebas
  3. Mărar
  4. ne0lith
  5. Iavo
  6. Mahdi
  7. juve3332
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fular
Barbugiu înrăit

Re: Music Draft IV: Runda I - juve3332 vs. sebas vs. TG

Post by Fular »

Aici, votul meu merge la Juve. Nu știam de Baxter Dury, Miami mi s-a părut cam meh, dar am ascultat alte două melodii de la el și mi-au plăcut maxim (I am not your dog și Tellic). Nu contează pentru vot. Contează în schimb melodiile de la The Comet is coming, Disclosure (de pe albumul Caracal care are 3 melodii cu adevărat excelente, Jaded, cea cu Sam Smith și asta cu Lorde), Juno Reactor pe care nu l-am mai ascultat de nu mai știu când și The Weeknd pentru că am o latură de basic bitch. Melodii bune și de la Boyz in the Oud și Aphex Twin.

TG are The Silence care e o melodie excelentă, Interbloom pe care am auzit-o de nenumărate ori prin mixuri și nu a dezamăgit niciodată și No One Loves Me...

De la Sebas mi-a plăcut mult melodia lui Kavinsky. Nu ne intersectăm ca gusturi, csf.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Ce alegere grea. Dumnezeule!

O să votez TG pentru Manchester Orchestra, Franco Ricciardi (cu care îmi împart ziua de naștere, fun fact), Royksopp, Mondo Grosso, My Brightest Diamond și evident Maneskin (desi Coraline nu e melodia mea preferată de la ei, aș fi ales altceva). Per total lista lui mi se pare că are o temă în comun. O asculți cu plăcere de la început până la sfârșit fără să existe un disconnect pe undeva.

Sebas are, de asemenea, o listă extrem de bună. Primele 2 melodii nu mi-au plăcut, dar de la nr. 3 încolo mi se pare super totul. Cel mai mult mi-au plăcut The Peanut Butter Conspiracy - Flight of the Psychedelic Bumble Bee, The HU - Black Thunder (asta m-a luat prin surprindere dar e super mișto), Alabama Shakes - Sound and color și Then years after - I'd love to change the world.

Lista lui juve am ascultat-o printre primele și mi-a plăcut mai mult decât altele, dar per total este cea mai puțin preferată dintre cele trei de aici. Cel mai tare mi-au plăcut Baxter Dury - Miami (partea cu sausage man încă mă face să râd tho), Hania Rani - Dancing with Ghosts și Khruangbin & Leon Bridges - Texas Sun (care îmi aduce aminte de ceva și nu știu exact de ce anume). Mențiune specială pentru The Comet is Coming - Blood of the Past pentru că mi se pare că sună a manea. Neironic îmi pot imagina un artist autohton să scrie niște versuri de petrecere peste ea (că nu pare a fi manea de jale).
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

o sa pun aici care piese mi s-au parut interesante de la fiecare si la final votul.

juve3332
- Baxter Dury - desi l-am vazut o singura data, mi-e usor sa mi-l imaginez pe juve interpretand piesa asta si asta ma amuza
- Moby - can’t go wrong with Moby
- Hania Rani - imi place vocea ei ca seamana cu a lui Valeria Stoica
- inconfundabile remix-urile de la John Hopkins - preferata mea din acest playlist
- Khruangbin - nice one
- Juno Reactor - chiar mi-a placut, muzica electronica cu voci orientale tanguitoare fan
- Weeknd - funky, merge
- Boyz in the Oud - iar electronica si motive orientale? YES PLEASE
- Aphex Twin - pretty cool

sebas:
- scizzie - ar merita sa fie pe ceva soundtrack de jocuri
- Lindstrom - preferata din playlistul asta
- The Peanut Butter Conspiracy - mi-a adus aminte de desene vechi de pe Cartoon Network
- The Hu-Black Thunder - nu ascult de obiciei, dar pot sa apreciez
- Kavinsky - anii 80 mood
- Sky Ferreira - hah, nu stiam ca stiu piesa asta, imi place
- John Frusciante - sure why not
- Alabama Shakes - sure why not
- Ten Years After - Mi-a placut si cred ca o sa o mai ascult.
- Gil Ionita - dupa ce m-am uitat saptamani in sir pe yotube la video-uri despre istoria trupelor romanesti din anii 70-80, asta m-a dus in aceeasi stare. Faine versuri.

TG:
- Manchester Orchestra - de eram proaspat despartit cred ca m-ar fi rupt
- Solo Ansamblis - destul de catchy asta
- Franco Ricciardi - i dig
- Rufus du Sol - preferata din playlist, salvata
- Them Crooked Vultures - sure why not
- Tricky - de eram proaspat despartit cred ca m-ar fi rupt
- Royksopp - can’t go wrong with these guys
- My Brightest Diamond - o pun aici ca ii interesanta si pare gandita si muncita, dar nu e cana mea de ceai

Fain duel, votul meu merge catre domnul Juventescu.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Eram pregatit sa-i dau votul lui TG pentru piesele de la TCV, Royksopp, si Mondo Grosso. Dar apoi am dat de Maneskin, care, for the life of me, nu-mi intra. Le-am dat o sansa, dar cu cat ii ascult mai mult, cu atat imi vine sa-i arunc de la etaj. Sau sa ma arunc eu de la etaj. O fi alura de Tokyo Hotel, sau estetica de pseudo-"glam metal" care ma scot din ritm. But I just can't.

sebas - echilibrat, easy listening. daca ai fi pus meme song de la Kavinsky, ar fi fost un mare plus pentru mine (I'm gullible like that :( ). din pacate, nu mi-a ramas in memorie nicio piesa specifica.

juve - ai insistat sa nu folosesti niciuna dintre top5 piese care imi plac de la Juno Reactor, dar treaca. ar fi un playlist bun pentru vineri seara, cand stau cu paharul intr-o mana, si tigara in cealalta (daca as mai fuma). din motive etice, nu pot alege piesele de pe lista mea ca favorite din draft, asa ca o pun pe a lui Baxter Dury printre cele mai bune.

vot juve
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Triggerix wrote: 8 Dec 2024, 18:21 Per total lista lui mi se pare că are o temă în comun. O asculți cu plăcere de la început până la sfârșit fără să existe un disconnect pe undeva.
Probabil pentru că știi deja melodiile, altfel nu există o temă în afara faptului că le dădusem câte un like și le ascult de obicei pe tren/avion. :lol:

Evident, am făcut o selecție cât de cât, altfel jucam finala mică cu Mărar.
joonior_bmf wrote: 10 Dec 2024, 12:31 Dar apoi am dat de Maneskin, care, for the life of me, nu-mi intra. Le-am dat o sansa, dar cu cat ii ascult mai mult, cu atat imi vine sa-i arunc de la etaj. Sau sa ma arunc eu de la etaj. O fi alura de Tokyo Hotel, sau estetica de pseudo-"glam metal" care ma scot din ritm. But I just can't.
Cred că Coraline am ascultat cel mai mult dintre toate melodiile alese. Sunt 100% sigur că dacă aș fi citit versurile traduse nu aș mai fi făcut asta, but idgaf, nu vreau să o stric.

LE:
Sau nu, cred că Primmavera am ascultat mai mult. Fucking italians, în public când îi aud îmi vine să le pun căluș (and not in a good way).
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Grea alegere aici. Mai ascult și mâine, poate reușesc să mă decid.
dump CHA
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Stiu ca nu e nevoie, dar imi place sa pun in scris ce m-a facut sa aleg ce-am ales de la ultimul draft de muzica.

Baxter pentru ca n-a existat petrecere sa nu ia avant cand am pus-o (Haze Fest, my heart goes out); Moby pentru ca e incredibil cat de inventiv si de versatil poate sa fie, dupa atatia ani (poate cel mai bun artist electro comercial); The Comet pentru dupa-amiezile de weekend in care ma grabeam dupa lucru spre o gradina din spate cu trandafiri unde era mereu soare; Hania pentru berile pe tacute cu un prieten care spera ca n-o sa aiba nimic (s-a vindecat); Lorde pentru cand mergi singur prin ploaia torentiala dupa un date; Khruangbin pentru zilele lenese din pandemie cand parea ca suntem inapoi copii; Juno pentru ca e goa cu gandul la Blade Runner; Weeknd pentru ca are cel mai superb drop posibil, mai ales cand pleci cu scârț si ai cel mai smecher subwoofer; Oud Boyz pentru ca e cea mai antrenanta melodie de islam electro pe care-o stiu; Aphex-ul pentru ca am cautat melodia asta zeci de ani de zile dupa ce o pierdusem pe un hard prafuit si a trebuit sa ajung in Mexic sa o aud din nou.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

juve

1. Baxter Dury e probabil cea mai importantă descoperire de la acest draft, iar Miami probabil a doua mea obsesie după Bloodbuzz Ohio. Totuși, mi se pare pachetul complet atunci când vezi și clipul.
2. Sure, nu prea diger muzica de genul asta dar Moby e o excepție.
3. Inițial nu mi-a prea plăcut, dar până la urmă am salvat-o și am impresia că pe viitor o să îmi placă tot mai mult.
4. Indiferent.
5. Îmi place Lorde, dar acest remix nu vorbește pe limba mea.
6. O aveam deja salvată, like.
7. Pentru mine a fost de ajuns Moby, dar te salvează Blade Runner.
8. Îmi place The Weeknd, dar nu neapărat alegerea asta. Is ok.
9. Eeh.
10. Eeh, nu prea mă duce cu gândul la mexicoance.

sebas

1. Imi place dar nu pot să zic că e ceva ce aș asculta prea des. Saved it anyway, cea mai în temă alegere pentru un forum de gaming.
2. Eeh.
3. Is ok.
4. Is ok.
5. Nu e printre preferatele mele de la Kavinsky, is ok.
6. Saved it, m-a prins oleacă și asta.
7. Indiferent.
8. Same
9. Cred că mi-ar fi plăcut mai mult acum câțiva ani.
10. Eeh.

Trăgând linie, votul se duce la juve, Baxter Miami cântărește prea mult. Poate un "Getting Away With it" ar mai fi tras la balanța, dar de data asta sebas nu m-a nimerit cu ceva chiar așa de tare.

Image
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Per total ambele playlisturi îmi plac mult, nu prea sar priese din ele. Poate doar Moteris.

E atât de amuzantă piesa de la Baxter Dury, de vreo săptămână când mă intreabă soția cum mai sunt îi zic I'm Miami! Mă duce cu gândul instant la GTA și oricare din multele caricaturi arogante de acolo. Piesa preferată din playlist este Blood of the Past.

De la TG mi-au plăcut foarte, foarte mult Manchester Orchestra și Vulturii.

Votez cu TG.
dump CHA
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Greu aici, am intrat convins ca o sa votez juve dar dupa prima jumatate m-a cam lasat rece lista lui. Cel mai mult mi-au placut Blood Of The Past si Actium.

Intre sebas si TG a fost destul de strans in notitele mele, de la sebas mi-au placut mult I'd Love To Change the World si aquatic ambience iar Sala de așteptare e de nota dor/10, insa tot intorceam privirea la teams, mai scriam un mesaj doua si mai verificam un mail si pana sa-mi dau seama treceau 2 piese pe langa mine si tot trebuia sa dau inapoi sa ascult ce am ratat, cum puteti fratilor sa ascultati piese de doar 3 minute? :lol:

La TG nu am multe standouds in afara de Black Sheep care e una din preferatele mele din draft, dar chiar daca nu-mi placeau neaparat toate, curgeau cumva una dupa alta, puteau fi puse lejer la nicecream.fm sau ce mai asculta tinerii in ziua de azi.

Vot TG
New phone, Houthis

Soundcloud
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

O sa votez TG. In mod surprinzator, lista lui nu e rea, cred ca a gasit-o pe net pe undeva, dar merge. Imi plac majoritatea melodiilor intr-o anumita masura, Silence si Moteris sunt probabil favoritele mele. Singurele rateuri sunt Foreskin, My Brightest Diamond, si Mondo Grosso, in rest nu ma deranjeaza restul alegerilor. Singura critica e faptul ca nu are neaparat o melodie care sa fie piesa de rezistenta si printre preferatele mele din draftul asta, dar are suficiente care sa-mi placa.

De la Juve mi-a placut mult Baxter Dury, printre preferatele mele de la draft si fix cat de gay trebuie sa fie fara sa intre la banuieli. In rest, Sacrifice ar fi urmatoarea, dupa care nu m-a mai prins nimic, Texas Sun sa zic ca mai are momente care sa imi placa, dar restul alegerilor nu imi inspira ceva anume.

Sebas nu m-a nimerit cu aproape nimic sincer, imi place Everything is Embarassing, dar in rest nu as mai asculta restul alegerilor.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Juve

1. Baxter Dury - Miami - 6/10
2. Moby - All Visible Objects (2020) - 1/10
3. The Comet is Coming - Blood of the Past (2019) - 3/10
4. Hania Rani - Dancing with Ghosts (2022, recording) - 2/10
5. Disclosure ft. Lorde - Magnets (Jon Hopkins mix) (2015) - 3/10
6. Khruangbin & Leon Bridges - Texas Sun (2020) - 6/10
7. Juno Reactor - Final Frontier (2013) - 1/10
8. The Weeknd (feat. Swedish House Mafia) - Sacrifice (2022) - 4/10
9. Boyz in the Oud - Cosmique Arabe (2013) - 2/10
10. Aphex Twin - Actium (1992) - 1/10

Nota: 2.9/10

Sebas

1. Scizzie - aquatic ambience - 3/10
2. Lindstrøm - I feel space - 2/10
3. The Peanut Butter Conspiracy - Flight of the Psychedelic Bumble Bee - 1/10
4. The HU - Black Thunder - 1/10
5. Kavinsky feat. Prudence & Morgan Phalen - Zenith - 3/10
6. Sky Ferreira - Everything Is Embarrassing - 7/10
7. John Frusciante - Fanfare - 2/10
8. Alabama Shakes - Sound and color - 2/10
9. Then years after - I'd love to change the world - 4/10
10. Gil Ioniță - Sala de așteptare - 5/10

Nota: 3/10

O sa revin maine si cu TG. Am ascultat pana acum 4 liste si concluzia mea pana acum e ca de cand am plecat din Romania cantitatea de drog (nu alcool) per capita a explodat in tara mea natala in ultimii ani. Altfel nu mi explic :lol:
TG
Cyberdemon

Post by TG »

ola small dickie wrote: 18 Dec 2024, 01:20 O sa revin maine si cu TG.
Mi-e și frică.

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

:lol:
Iavo
Pig Cop

Post by Iavo »

Aici a trebuit sa hotarasc intre Sebas si TG, de la Juve mi-au placut prea putine (Blood of the Past si Ghosts) desi nu am avut aceleasi experiente traumatizante ca Ola atunci cand i-am ascultat lista. Doar Baxter Dury m-a enervat, are prea multa incredere in sine ca sa am incredere in el 8-|

De la Sebas speram ca o sa-mi placa Flight of the Psychedelic Bumble Bee imediat dupa ce i-am vazut titlul si nu a dezamagit. Black Thunder e probabil preferata mea din lista lui, it sounds menacing& mean and i love it. Mi-au placut si Gil Ionita si Sky Ferreira.

La TG pe de o parte hipiotului din mine ii se pare
de o impertinenta impardonabila sa propui o piesa cu aproape 200 mil. de vizualizari dar pe de alta parte eu nu am ascultat inainte The Silence si acum sunt complet obsedat de ea, o ascult de mai multe ori in fiecare zi si e melodia care mi-a placut cel mai mult din toate listele. Maneskin am ascultat foarte mult anul asta si mi-ar fi placut basically orice ar fi ales de la ei, eu nu as fi mers cu Le Parole Lontane pt ca e mai deprimanta dar Coraline e ok. Restul au fost ok, i guess.

So...de la Sebas mi-au placut mai multe dar o sa votez TG pt The Silence.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

În ordinea preferințelor:

Lui sebas îi dau puncte pentru Gill Ioniță, Ten Years After și The HU. Mi-e drag Frusciante, dar în Fanfare nu-și iese din șabloane. Aquatic Ambiance a fost în coloana sonoră a vreunui joc? Parcă-l știu de undeva.

Lui Juve puncte pentru The Comet is Coming, Moby, Aphex Twin și Hania Rani.

Lui TG pentru The Silence, Black Sheep și Royksopp.

Vot sebas.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

De la sebas mi-au plăcut în mod special The Peanut Butter Conspiracy, Kavinsky, Gil Ionita și props pentru The HU (eu i-am descoperit cu Wolf Totem).

De la TG mi-au plăcut în mod deosebit Ricciardi, Tricky, Royksopp și Coraline. Restul au fost ok, și doar puține m-au lăsat indiferent.

Nici din lista lui juve nu mi-au plăcut toate, dar au fost mai puține, și aș menționa în mod special pe Baxter Dury (a fost o descoperire pentru mine, una din piesele preferate din draft), apoi Khruangbin (ascultam destul de mult într-o vreme), The Weekend, Boyz In The Oud, Blood Of The Past.

Votez juve.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Am uitat că n-am votat pe aici. O listă ok de la sebas, dar care m-a gâdilat mai puțin decât cele de la TG și juve. Dintre ceilalți doi votez TG la limită. Poate dacă-mi plăcea Baxter Dury la fel de mult cum vă place vouă nu s-ar fi ajuns aici.
REMEMBER CITADEL
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

O decizie usoara aici, votez Juve. :oops:

Mi-a placut cel mai mult de la sebas melodia astora de la The HU. Am avut-o de doua-trei ori in reascultare, iar de fiecare data mi se parea si mai prafuita, dar reusea sa-mi placa la fel de mult, probabil chiar din cauza aerului asta de oldie. In rest, alegeri relativ departe de gusturile mele actuale, nici macar Kavinsky-ul (care mi-e destul de simpatic in genere) n-a reusit sa ma prinda. Pe clasic, asa, nimic care sa-mi zgarie urechile, dar nici sa ma entuziasmeze.

TG are o lista foarte inteligent alcatuita, ca de altfel la toate drafturile. Discutabil cat de aleatorii au fost facute optiunile :P, mi se pare probabil cea mai `safe` reunire de piese, suficient de misto cat sa nu alieneze pe nimeni, formatii cunoscute, dar nu foarte polarizante etc. Melodiile de la Crooked Vultures si Tricky sunt singurele care mi-ar ramane in cap.

Vot TG.
Post Reply

Return to “Forum Drafts”