Music Draft IV: Runda I - Iavo vs. Marar vs. joonior

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

TG
Cyberdemon

Music Draft IV: Runda I - Iavo vs. Marar vs. joonior

Post by TG »

Postați în thread user-ul căruia îi acordați votul. Termen limită vot: 22.12 la ora 20:00.

Iavo ( >Playlist)

1. Those Poor Bastards- I Walk The Line
2. Alana Henderson- The Tower
3. Matt Elliott - Crisis Apparition
4. Scott Helman- Jockey Full Of Bourbon
5. Ben Caplan- What Love Can Heartbreak Allow?
6. Sinead Lohan- To Ramona
7. Lonesome Wyatt and the Holy Spooks- Loneliness Remains
8. Bonnie Prince Billy- I've seen it all
9. The Amazing Devil- Not Yet\ Love Run
10. Bridge City Sinners- Unholy Hymns

vs.

Mărar (>Playlist)

1. Rhadoo - Om Neom
2. Meffert & Sannikow - Konstabler Hill (Arapu Remix)
3. Mihigh - Model 2285
4. Leancă - Yellow Traveller (Tribute to Mort Garson)
5. Suciu - Motive
6. Petre Inspirescu - Cupidon
7. Timofti - Deepinside
8. Dragomir - Lovely Darkness
9. Freneleii (Ari, Broascka, Fein) - Gasca Gangrena
10. Amorf - Recall

>Descrieri

vs.

joonior_bmf (>Playlist)

1. Cobrah - Brand new bitch
2. Muse - Supermassive black hole
3. Haddaway - What is love (slowed/reverb)
4. La Femme - Divine creature
5. Ken Ashcorp - Absolute territory
6. Mansfield.TYA - Auf wiedersehen
7. Queens of the Stone Age - Emotion sickness
8. Kompromat feat. Adele Haenel - De mon ame a ton ame
9. black midi - ducter
10. Indila - Tourner dans le vide

Spoiler for voturi:
Iavo
  1. joonior_bmf
  2. TG
  3. Mărar
Marar
  1. juve3332
joonior
  1. Fular
  2. sebas
  3. Cristan
  4. marvas
  5. Triggerix
  6. ne0lith
  7. Jaunty
  8. Mahdi
  9. Iavo
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fular
Barbugiu înrăit

Re: Music Draft IV: Runda I - Iavo vs. Marar vs. joonior

Post by Fular »

Aici o să-mi fie ușor. Joonior are De mon ame a ton ame care e capăt. Divine creature e o schimbare de registru faină față de ce știam eu de la La Femme. Alte melodii bune de la el sunt Auf wiedersehen, Emotion sickness, cântecul memă și soundtrack-ul din Twilight.

Din păcate pentru Mărar, nu m-a prins cu nimic de la el. Dacă intenția lui era să fie Chantal Ackerman al draftului, a reușit cu succes.
La fel și pentru Iavo, cum a intrat târziu în draft și am ascultat cântecele lui în cascadă parcă n-au lăsat nicio impresie puternică. Le voi mai da o ascultare, dar nu mă aștept să se schimbe mare lucru.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Fular wrote: 8 Dec 2024, 16:58 Dacă intenția lui era să fie Chantal Ackerman al draftului, a reușit cu succes.
Cine?
New phone, Houthis

Soundcloud
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Image
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

:lol:

La urmatorul draft o sa pun doar prog

Genesis - Supper's Ready - 22:54
Yes - Close To The Edge - 18:53
Swans - The Glowing Man - 28:51
Pink Floyd - Echoes - 23:34
Spoiler for am si mai lungi:
Image
New phone, Houthis

Soundcloud
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Uite vezi, puneai Swans și câștigai implicit numai pe bază de putere a memelor
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

n-ai voie să pui Echoes, că am ales-o eu deja la un draft trecut 8-)
REMEMBER CITADEL
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu chiar am vrut sa pun un Van der Graaf Generator :lol:
dump CHA
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Ok, revenind la vot.

De la Iavo mi-a plăcut foarte mult Matt Elliott cu piesa lor de catharsis dar în rest nu m-a prins nimic altceva. Playlistul m-a dus cu gândul la "A Love Song for Bobby Long" și nopțile pline de alcool și folk din Sighișoara de acum 20 de ani dar artiștii mi s-au părut șterși.

Mărar frate, cu tot respectul, da' ce pula mea e asta muzică pentru pești?! :lol:

De la joonior mi-au plăcut foarte mult toate eurovibeurile, iar "De mon ame a ton ame", "Auf wiedersehen" și "Divine creature" au intrat în playlistul meu permanent.

Votez joonior.
dump CHA
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Votez joonior.

De la Iavo mi-a atras atenția doar Sinead Loha și cele doua cover-uri, dar în rest nu prea ne-am aliniat. Pentru lista lui Mărar cred că mi-ar fi trebuit altă dispoziție, în alt moment poate m-ar fi prins mai tare.

Lista lui joonior e mai variată și sunt câteva piese care mi-au plăcut foarte mult. O să mai ascult.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

sebas wrote: 9 Dec 2024, 14:44 Mărar frate, cu tot respectul, da' ce pula mea e asta muzică pentru pești?! :lol:
Da, peste prajit sau somon afumat... astea-s toate mancarurile de pesti pe care le stiu, dar sigur mai sunt cateva care sa se potriveasca.
New phone, Houthis

Soundcloud
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

o sa pun aici care piese mi s-au parut interesante de la fiecare si la final votul.

Iavo:
- Scott Hellman - e ceva ce nu m-ar deranja sa mai aud prin baruri sau la radio
- To Ramona - usurica la ureche, nu stiu din ce an e dar ma duce in anii ‘90
- Lonesome Wyatt - sure
- The Mazing Devil - am apreciat energia din live

Marar:
- Meffert & Sannikow - o parte din piesa asta intr-o anumita dispozitie cred ca merge
- Suciu - I guess, cu mentiunea ca piesele astea sunt mai repetitive decat ce ascult eu in mod obisnuit si mai putin melodice
- Timofti - este acolo un lait motiv care ma face sa dau din cap
- Amorf - probabil ca pt mine e preferata din playlistul lui Marar

joonior:
- Cobrah - piesa de aia cool de club
- Muse - hai ca pe asta o stim toti, a mers la sigur
- Haddaway - mood
- La Femme - ascultabila asa cand o auzi pe undeva
- Ken Ashcorp - nu as asculta neaparat, dar nu ma deranjeaza deloc
- Queens of the - piesa de aia pe care o aud in barul de langa caminele facultatii cand stau la bere
- Kompromat - m-a prins un pic
- black midi - apreciez ca e diferit
- indila - are potential de ear worm

Am venit pe acest topic convins fiind ca o sa votez Marar, dar plec cu joonior.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Acum ca am terminat de ascultat toate listele, ma apuc si eu de votat. In duelurile de 3x nu cred ca merge cu voturi de curtoazie, asa ca sa-mi fie cu iertare.

Iavo - depresso, dour, ocazional sad sex. Cat despre muzica, observ un ton bacovian. Care poate s-ar traduce in niste banger poezii, daca ai avea dispozitia si rabdarea necesare. Ar fi o schimbare de ritm bine venita. And hey, can't be worse than Noah's Ark vagina.

Marar, imi pare rau, dar lista ta e foarte greu de digerat. Poate nu am urechea indeajuns de rafinata pentru a aprecia downtempo, lofi, sau alte valente pe care nu le detectez (sau pe care le confund). But I gave it a fair shake. E frumos ca ai pasiune pentru asta, si cine stie, poate candva ma voi lauda ca "am interactionat online cu Rashescu".
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

ok, daca am voie sa ofer un vot aici, ii acord lui Iavo
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Welp, acum e acum :lol:

O să încep cu Mărar care din păcate nu a fost pe gustul meu deloc. În general am avut o problemă cu listele care au multe melodii fără versuri și pe lângă asta sunt atât de lungi toate (that's what she said) melodiile tale.

Iavo are o listă bună. Those Poor Bastards- I Walk The Line este extrem de mișto, pe lângă asta mi-au mai plăcut și Ben Caplan- What Love Can Heartbreak Allow? și Lonesome Wyatt and the Holy Spooks- Loneliness Remains. Nu știu, nu mi-a displăcut ceva anume din listă dar nu m-au dat pe spate nici așa multe din melodii.

Și acum *drumroll* joonior. Se pare că am descoperit o nouă obsesie cu Cobrah - Brand new bitch, am ascultat-o de un număr nesănătos de ori și probabil o voi asculta în continuare. În rest Muse - Supermassive black hole este clasică și Queens of the Stone Age - Emotion Sickness mi-a plăcut și ea foarte tare. La final ai dat-o pe franceză și deci ew. :lol:

Per total vot joonior, pentru că nu știu cine e Cobrah dar este extrem de mișto și trebuie să mai caut și alte melodii de la dânsa.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Triggerix wrote: 10 Dec 2024, 21:51

În general am avut o problemă cu listele care au multe melodii fără versuri și pe lângă asta sunt atât de lungi toate (that's what she said) melodiile tale.
Eu am incercat sa va ajut :lol:
Mărar wrote: 29 Nov 2024, 17:52 https://soundcloud.com/user-146680344/m ... qSeBt9siEP

Piese sunt in alta ordine, ca altfel nu prea se legau, si oricum pe final nu cred ca au curs prea bine, dar w/e, e greu sa fortezi un mix din 10 piese prealese.
New phone, Houthis

Soundcloud
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Mama ce playlist misto are Iavo, m-a luat complet pe neasteptate avand in vedere cate voturi are joonior, ia sa vedem si acolo cum sta treaba.
New phone, Houthis

Soundcloud
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Edgar Allan Iavo

1. Big like, saved.
2. Sure, is ok.
3. Also saved, misto tare.
4. Is ok.
5. Works.
6. Nu prea m-a prins, nu știu să zic de ce pentru că ne e o melodie nașpa.
7. Probabil mi-ar fi plăcut mai mult pe la 17 ani.
8. Uuh.
9. Like, nu doar pentru alegerea asta în sine, mi-ai schimbat părerea despre Joey Batey. Nu-l mai călcați cu mașina dacă îl vedeți, mulțumesc!
10. Dreqplm, îmi place satanista asta urlătoare, m-a scos din depresia cauzată de restul alegerilor. Actually a good find!

Per total o listă foarte faină, poate cam multe alegeri numai bune de pus pe fundal când îți tai venele, dar în rest really good.

joonior_bfg

1. Goddamn, ar merge într-o trupă cu satanista lui Iavo. Saved.
2. K.
3. Mă insta irită să aud melodia asta (da, știu că nu e fix aia).
4. Like.
5. N-am idee ce e asta, îmi place dar nu sunt sigur dacă ar trebui să recunosc.
6. Saved this.
7. Is ok.
8. N-am apucat încă nici la ei nici la Mansfield să ascult mai mult, dar cred că o să găsesc multe chestii faine. Saved.
9. Nu prea m-a prins, mă enervează stilul.
10. Nu știu ce să zic, inițial a fost cea mai enervantă melodie din draft-ul ăsta pentru mine, ceva mă scotea efectiv din sărite la modul în care sună. Între timp mi-am schimbat părerea, doar începutul mă deranjează for some reason. Not bad.

Contribuția lui Mărar la acest draft este de apreciat, pentru că altfel nu aș fi ascultat în veci genul ăsta. Mă rog, nu am ascultat tot oricum, dar am încercat. Am încercat și conștient, am încercat și ca muzică de background când frec menta, am încercat și când lucrez (cea mai proastă idee, nu mă pot concentra deloc). Nu se lipește de mine, sorry.

La un draft anterior Stokkolm parcă a ales numai witch house, inițial la fel a fost, dar după ce am tot încercat a ajuns să-mi placă foarte mult și de atunci chiar am devenit fan. Nu e cazul aici pentru mine, dar poate pentru alții care și cunosc mai bine ce se întâmplă pe acolo...

Deci decizia este între Iavo și joonior, ambii cu liste foarte faine. Momentan îl votez pe Iavo, dar nu e garantat că voi face asta daca ajung unul împotriva celuilalt, pentru că pe măsură ce ascult repetat anumite piese mi se schimbă părerea. Ce-ar înclina momentan balanța ar fi Those Poor Bastards și faptul că joonior are și câteva alegeri pe care le-aș considera generice, să zicem.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Aici e destul de usor pentru mine, voi vota joonior. Brand new bitch este una din melodiile mele preferate din draftul asta, am ascultat-o deja de nu stiu cate ori. Mi-au mai placut melodiile de la Muse, Queens of the Stone Age si Ken Ashcorp. Restul melodiilor puteau fi schimbate cu orice altceva random tbh, nu e vreuna deranjanta, dar nici nu mi-au ramas in memorie.

Iavo cel putin are o lista mai variata decat Marar, dar lucrul pe care il au in comun listele lor e faptul ca nu m-a prins nici o melodie lel. Nu ma deranjeaza melodiile lente sau deprimante, dar aici nu s-a nimerit nimic care sa imi placa.

Lista lui Marar nu m-a nimerit deloc si nu ajuta nici faptul ca nu are varietate, ar fi putut alege ce imi place mie, dar a fost egoist si a ales ce-i place lui.

Votez joonior.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Mărar wrote: 12 Dec 2024, 15:29 Mama ce playlist misto are Iavo, m-a luat complet pe neasteptate avand in vedere cate voturi are joonior, ia sa vedem si acolo cum sta treaba.
Cumva trebuia sa ma astept ca n-o sa-mi placa lista lui joonior

Pentru fiecare piesa ok (Supermassive Black Hole) dadeam de alta pentru care ma rugam sa se termine mai repede (Brand New Bitch). Bine ca-s piesele scurte :lol:

Mi-a mai placut de la el La Femme, Haddaway-ul si Queens, dar dupa cum ziceam mai sus, mi-a placut sa pun playlistul lui Iavo pe fundal cat lucrez, ma facea sa ma simt imbratisat de un fular kavorkian, very comfy.

Vot Iavo
New phone, Houthis

Soundcloud
Post Reply

Return to “Forum Drafts”