Music Draft IV: Runda I - ne0lith vs. Mahdi vs. ola small dickie

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Post Reply
TG
Cyberdemon

Music Draft IV: Runda I - ne0lith vs. Mahdi vs. ola small dickie

Post by TG »

Postați în thread user-ul căruia îi acordați votul. Termen limită vot: 22.12 la ora 20:00.

ne0lith( >Playlist)

1. Jonathan Bree - You're So Cool
2. Still Corners - The Trip
3. Heilung - Krigsgaldr
4. Ghost - Square Hammer
5. Earmake - The Mystery of Betelguse
6. TOOL - Stinkfist
7. Halsey - Drive
8. Lana Del Rey - Money, Power, Glory
9. Susie Suh x Robot Koch - Here with me
10. Ewan Dobson - I know your pain

vs.

Mahdi(>Playlist)

1. Sloppy Jane ft. Phoebe Bridgers - Claw Machine
2. GGGOLDDD - He Is Not
3. The Leather Nun - F.F.A.
4. Orville Peck - Dead of Night
5. St. Vincent - Los Ageless
6. Chromatics - Ceremony (Joy Division cover)
7. Khruangbin & Leon Bridges - Midnight
8. LCD Soundsystem - Daft Punk Is Playing At My House
9. Trei Parale - Sârba lui Pompieru
10. Nick Cave & The Bad Seeds - Higgs Boson Blues

vs.

ola small dickie(>Playlist)

1. The National - Bloodbuzz Ohio
2. Public Image Ltd - Rise
3. Glasvegas - Daddy's Gone
4. Mes Quins ft. Delia - Rock Your Body
5. Arctic Monkeys - Perfect Sense
6. Morrissey - Everyday Is Like Sunday
7. Michael Chapman - You Say
8. MGMT - Kids
9. Future Islands - Seasons (Waiting on You)
10. Lana Del Rey - Video Games

Spoiler for voturi:
ne0lith
  1. marvas
  2. TG
  3. Triggerix
  4. Mahdi
  5. Iavo
  6. juve3332
Mahdi
  1. Fular
  2. joonior_bmf
  3. Marar
  4. sebas
  5. ola small dickie
  6. Jaunty
  7. Cristan
ola small dickie
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fular
Barbugiu înrăit

Re: Music Draft IV: Runda I - ne0lith vs. Mahdi vs. ola small dickie

Post by Fular »

Hmm, interesant impas. Pe de-o parte Neolith are Jonathan Bree - You're So Cool, Still Corners - The Trip (nu știu cum fac oamenii ăștia dar scot mai des melodii bune decât rele și chiar dacă The Trip nu e neapărat melodia mea preferată, e foarte bună), TOOL - Stinkfist și Lana Del Rey - Money, Power, Glory (o să vin cu un hot take și-o să zic că Ultraviolence e cel mai bun album al ei). Pe partea cealaltă Mahdi are Orville Peck - Dead of Night, St. Vincent - Los Ageless (a doua cea mai bună melodie din tot draftul, pentru mine), Chromatics - Ceremony (Joy Division cover) și Trei Parale - Sârba lui Pompieru.
4 la 4, dar Mahdi are avantajul lui Los Ageless așa că votul meu merge la el.

Ola are Bloodbuzz Ohio, Kids de la MGMT (o alegere surprinzătoare de la el, chiar nu mă așteptam, cum de altfel au fost și melodiile de la Disclosure și The Weeknd alese de Juve) și Video Games de la Lana del Rey. Legat de Arctic Monkeys, după Suck it and See pe care l-am ascultat în mod repetat, obsesiv cu o singură melodie omega-meh, toate albumele subsecvente au avut maxim două melodii care mi-au plăcut.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

o sa pun aici care piese mi s-au parut interesante de la fiecare si la final votul.

ne0lith:
- Jonathan Bree - ritm, voce si viorile alea, faina piesa
- Still Corners - si-asta-i nice!
- Heilung - voci tanguitoare nordice, nu stiu ce spuneti, dar imi place cum o spuneti
- Ghost - piesa de stadion, sure
- earmake - imi place atmosfera
- Halsey - nu-i rau
- Lana del Rey - desi nu ascult, nu m-a deranjat niciodata
- Susie Suh - as putea sa o mai ascult pe asta
- nu m-a prins ultimul menestrel, cred ca ar trebui sa fiu in alta dispozitie

Mahdi:
- Sloppy Jane - mi-a chiar placut. Inceputul de piesa atat melodic cat si vocal mi-a adus aminte de Cassandra Jenkins
- Gggolddd - uhum
- The Leather Nun - destul de funky si cool, nu ti-e rusine cu ea
- Orville Peck - nothing wrong with this
- St Vincent - asa si-asa
- Chromatics - i dig, imi place partea aia instrumentala repetitiva
- Khruangbin - mi-a placut mai mult cealalata piesa din draft de la astia
- LCD Soundsystsm - big win! Asta o mai fredonez o data la cateva luni fara sa aiba legatura cu nimic
- Trei parale - puncte pentru diversitate, dar nu-i de mine
- Nick Cave - pt mine piesa de bere din ceva bar

ola:
- The National - chiar fain
- Public Image Limited - suna ca cineva de la care stiu alta piesa. Oricum imi amintesc de copilarie
- Glasvegas - nu m-a deranjat
- Mes Quins - nu stiam de aceasta colaborare, dar e reusita
- Arctic Monkeys - sure why not
- Morrissey - classic
- Michael Chapman - merge ba
- MGMT - la fel ca si cu tequila, dupa anii de facultate nu mai pot
- Future Islands - greu sa dai gres cu asa ceva
- Lana del Ray - nu a fost preferata mea nici la vremea ei, dar apreciez ca e despre jocuri video la un game draft pe un forum despre jocuri video

Chiar greu pe topicul asta, imi da cam egal intre toti. O sa revin.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

E ok lista lui neolith. Piesa lui Jonathan Bree era si pe lista mea de "potentiale". E bine ca macar o aud de la altcineva. Tool, Lana, Still corners, pretty good. Piesa de la Heilung apare des la recomandate pe youtube, dar cred ca e prima data cand am ascultat-o de la cap la coada. Not bad.

Mahdi ar fi cel mai dificil adversar din draft. Cam toata lista e strasnica. Cu mentiunea ca piesa lui St Vincent nu ma impresioneaza la fel de mult ca pe altii de aici. Annie s-a distantat de indie rock, si a gravitat inspre un "glam pop", or whatever. Inca se mai simte influenta rock, dar nu mai e la fel de puternica :( Cred ca e a 6-a oara cand vad de la tine piesa aia de la Orville Peck. Si e buna, dar ok, inteleg :lol:

ola si-a ascuns power level-ul, si nu ne-a executat cu alegerile tipice de la AM, Richard Hawley, si The Smiths. A fost baiat bun, si ne-a lasat sa ne jucam fara sa ne sparga mingea.

vot Mahdi
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Cu neolith nu prea am vibe-uit, dar mi-a placut prima alegere, iar TOOL e oricand binevenit.

Descalificati-l pe ola, m-a facut sa ascult de doua ori Arctic Monkeys intr-o saptamana.

Votez Mahdi din cauza acestei incalcari flagrante a regulilor din partea lui ola, rusine!

Acum vad ca a ales si Lana Del Ray, booo

Wtf, eram convins ca nu avem voie sa alegem artisti luati de altii, in fine, ramane la Mahdi votul meu, n-am vrut sa zic din start ca e lista care mi-a placut cel mai mult pana acum
New phone, Houthis

Soundcloud
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu, doar că nu puteam alege mai multe piese de la același artist. Cred că regula la care te referi tu era valabilă când ați jucat pe albume. :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Foarte faină lista lui neOlith, mi-a plăcut enorm piesa de la Still Corners. Îmi aduce aminte de sporovăiala care e noaptea într-o pădure. Heilung, Ghost și Bree iarăși foarte mișto.

Mahdi are lista care rezonează cel mai mult cu mine din tot draftul, mai puțin poate piesa LCD care e un soi de electronic punk de l-aș asculta numai în oraș la un ceai. Altfel, Orville Peck și Leather Nun sunt standouts.

Lista lui Ola e faină, doar că știam majoritatea pieselor iar cele pe care nu le știam nu prea m-au prins.

Votez mahdi.
dump CHA
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Mahdi a jucat long term, am impresia că am ascultat deja jumătate din lista sa doar pentru că le-a postat pe thread-ul de cântece.

Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

votez cu neOlith. Un vot la fel de folositor ca ultimele tururi de scrutin.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Cred că am ajuns să pot și eu vota, o să grupez alegerile în diferite categorii și punctaje, ca până la urmă să acord votul total arbitrar desigur (as per usual).

Ok, în duelul ăsta oricum nu prea contează, votez ne0lith pentru că știu deja și îmi place cam toată lista sa, dar să vedem.

ne0lith

1. O știam deja de la Triggerix, că altfel ignor tot ce îmi arăți tu, evident. O aveam deci salvata, potențial chiar aș fi ales-o într-o listă să zicem ideală.
2. Mai ascultasem Still Corners, îmi place, am salvat-o.
3. Orcs having sex.
4. Am ascultat destul de mult Ghost, n-am ce zice, like.
5. Indiferent.
6. Plm, am ales Tool la draft-urile anterioare.
7. Badlands e unul dintre albumele mele preferate, sau era dacă mă întrebai acum 10 ani sau când apăruse. Aș fi ales Gasoline însă.
8. Lana și cu Halsey merg mână în mână (hehee) pentru mine, nu mă întreba de ce. Nu știu dacă ar fi fost alegerea mea de pe Ultraviolence dar oricum.
9. Aparent o aveam salvată, lel, cel mai probabil pentru că am ascultat multe din piesele de pe coloana sonoră din The Blacklist.
10. Indiferent, I'm not a faggot musician or anything.

Mahdi

Data viitoare că oricum câștigi aici.

ola

1. Mi-ai spart acadeaua practic. Nu știu dacă e din cauză că eram beat când am ascultat-o (de altfel chiar când ai postat) dar ma obsedează efectiv. Melodia mea preferată din draft, cu tot cu propria mea listă, lol.

Din păcate după mă cam lasă rece lista.

2. Is ok.
3. Is ok.
4. Nu prea mi-a plăcut.
5. Like, dar Sculptures Of Anything Goes e preferata mea de pe albumul ăsta.
6. Indiferent.
7. Is ok.
8. Apreciez alegerea asta mai mult decât alții.
9. Salvată! Dar mi se pare că aici contribuie mult și prestația live.
10. La fel ca în cazul lui ne0lith, nu ar fi fost alegerea mea de pe acest album dar îmi place.

Image
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

marvas wrote: 10 Dec 2024, 17:17 votez cu neOlith. Un vot la fel de folositor ca ultimele tururi de scrutin.
șî eu

Deși încă sunt salty pentru Jonathan Bree - You're So Cool, dar în același timp cred că e 90% din motivul pentru care aleg ne0lith. Lana îmi place, evident. Halsey e meh în general pentru mine. Având în vedere că n-am ascultat niciodată Tool, aș putea spune că sună similar cu Indukti :lol:

De pe lista domnului Mahdi preferata mea este neironic Trei Parale - Sârba lui Pompieru. În rest na ce să zic Sloppy Jane ft. Phoebe Bridgers e super mișto (și vreau să văd și filmul), Orville Peck - Dead of Night pe asta cred că am mai ascultat-o poate chiar de aici de pe forum. Probabil că o să aruncați cu pietre în mine dar nu-s cea mai mare fană Nick Cave și cu semințele lui.

Ola a ales o melodie super mișto de la Lana, cea de la Arctic Monkeys îmi place dar nu e preferata mea de pe album (evident lol). Mi-a plăcut extrem de tare The National - Bloodbuzz Ohio în schimb și o să o adaug pe playlist-ul permanent.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

ne0lith

1. Jonathan Bree - You're So Cool - 7/10
2. Still Corners - The Trip - 7/10
3. Heilung - Krigsgaldr - 1/10
4. Ghost - Square Hammer - 4/10
5. Earmake - The Mystery of Betelguse - 4/10
6. TOOL - Stinkfist - 2/10
7. Halsey - Drive - 5/10
8. Lana Del Rey - Money, Power, Glory - 4/10
9. Susie Suh x Robot Koch - Here with me - 5/10
10. Ewan Dobson - I know your pain - 1/10

Nota generala: 4

Mahdi

1. Sloppy Jane ft. Phoebe Bridgers - Claw Machine - 4/10
2. GGGOLDDD - He Is Not - 4/10
3. The Leather Nun - F.F.A. - 5/10
4. Orville Peck - Dead of Night - 6/10
5. St. Vincent - Los Ageless- - 3/10
6. Chromatics - Ceremony (Joy Division cover) - 6/10
7. Khruangbin & Leon Bridges - Midnight - 5/10
8. LCD Soundsystem - Daft Punk Is Playing At My House - 4/10
9. Trei Parale - Sârba lui Pompieru 5/10
10. Nick Cave & The Bad Seeds - Higgs Boson Blues 5/10

Nota generala 4.7

ne0lith 4 VS Mahdi 4.7 - votez Mahdi
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Triggerix wrote: 10 Dec 2024, 21:17 Având în vedere că n-am ascultat niciodată Tool
Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

amândouă listele de la ola și ne0lith îmi plac cam la fel de mult (sau la fel de puțin?). votez ne0lith, la limită.
REMEMBER CITADEL
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

ne0lith
Heilung - Krigsgaldr îmi place. Apoi ar fi Ewan Dobson urmat de The Mystery of Betelguse... asta e tot ce aș reasculta de aici.

ola small dickie
Ce să zic, nu rezonez. Ar fi un mic ceva în cântecul Lanei Del Ray, în Rise, poate și Bloodbuzz Ohio.

Mahdi
He Is Not, Claw Machine, Los Ageless, Sârba :). Și aspecte din alte câteva.

Vot Mahdi.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Lista lui ola nu m-a prins inițial, dar după câteva reascultări s-a mai lipit de mine, am remarcat Bloodbuzz Ohio, Public Image Limited, Glasvegas, Mes Quins, Future Islands. Parcă cam mulți brits :)

Lista ne0lith a fost printre cele mai familiare liste din draftul ăsta, în special din prima jumătate, dar și Lana plus Ewan Dobson din a doua jumătate (nu mă așteptam să-l văd pe forum, cool dude). Doar pe Tool i-aș scoate de acolo. :)

De la mahdi mi-au plăcut majoritatea, în special Claw Machine, GGGOLDDD, He Is Not, Orville Peck (una din piesele preferate din draft), Los Ageless, Chromatics desigur, și Khruangbin din nou.

Strâns, dar votez Mahdi.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Iavo
Pig Cop

Post by Iavo »

Votez Neolith pentru Ghost, Halsey si prezenta scenica a ciudatilor de la Heilung.

De la Ola melodiile care imi plac cel mai mult (Video Games si Bloodbuz Ohio) le stiam deja si Mahdi are o lista interesanta dar m-a enervat foarte tare LCD Soundsystem, nu am putut sa ascult melodia aia de 2 ori. Imi place Phoebe Bridgers solo sau cu amicele din Boygenius si l-as fi iertat pt inca un draft cu Nick Cave daca mi-ar fi placut mai mult Higgs Boson Blue (nu ca e o melodie rea).
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Incomprehensibila lista lui ola, zici ca e un batran constantean depravat care incearca sa seduca sud-americance. Oh wait... Iarasi suprinzator este ca melodia de Arctic Monkeys, altfel o formatie de duzina, enervanta si pretioasa inutil, reuseste sa fie ascultabila de doua ori. Palatabila. Consumabila. De departe cea mai buna piesa este geniala Seasons in the Sun, care ar fi putut face oricand parte si din selectia mea.

neOlith are o lista misto, din punctul meu de vedere. Primele doua melodii le stiu foarte bine si le-am ascultat constant acum ceva timp. Puncte maxime. Earmake si Tool, bune, din nou. Pe final, pierde putin din turatie, chiar daca e o Lana ok pe acolo. Totusi, e ceva sa nimeresti doua piese nu atat de cunoscute care sa-mi fi facut deja parte din playlist-ul obisnuit.

De la Mahdi am degustat cu supra de masura cover-ul la Ceremony, asa-zisa sarba si melodia lui Nick, evient. Misto si de reascultat si St Vincent si GGGOLDDD. Ii inteleg si apreciez gusturile, per total, chiar daca nu mereu ne potrivim la melodii.

Vot neOlith, la o mica marja.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

juve3332 wrote: 22 Dec 2024, 20:06 Incomprehensibila lista lui ola, zici ca e un batran constantean depravat care incearca sa seduca sud-americance. Oh wait... Iarasi suprinzator este ca melodia de Arctic Monkeys, altfel o formatie de duzina, enervanta si pretioasa inutil, reuseste sa fie ascultabila de doua ori. Palatabila. Consumabila. De departe cea mai buna piesa este geniala Seasons in the Sun, care ar fi putut face oricand parte si din selectia mea.
:lol: true. Conform Rio De Janeiro care a fost prezenta la alcatuirea listei mele (si care oricum le ascultase in apartamentul meu de 100 de ori) lista mea e superba. Iar celelalte liste oribile, ca le am ascultat si notat pe toate alaturi de ea. Ea a pus si ea notele ei la fiecare melodie, ea a mai notat si cu 0 sau -. Eu nu mi am ingaduit. Nah, femeile mai rele.
Post Reply

Return to “Forum Drafts”