The Help Thread
Re: The Help Thread
Nu, am încercat doar online. Service-ul era ultima opțiune. Se pare că alta nu mai am.
Bun, am găsit un service, am dus telefonul și mi-au zis că de fapt nu e codat. La asta nu mă așteptam, din moment ce i-am pus două SIM-uri Orange care au mers și două de la alți provideri care n-au mers. Cică unele SIM-uri merg numai pe telefoane cu 3G or some shit. Imanoob.
Mai exista threadul cu melodii necunoscute ?
Am auzit recent in Mega o melodie, refrenul avea niste versuri de genul ( cred ) : come on x 3 , to the raven(?) cloud (?)
Detalii: solist = baiat / barbat ; stil muzical : ceva indie / pop
Am auzit recent in Mega o melodie, refrenul avea niste versuri de genul ( cred ) : come on x 3 , to the raven(?) cloud (?)
Detalii: solist = baiat / barbat ; stil muzical : ceva indie / pop
voua va merge http://www.gameinformer.com/ ?
L-au blocat cumva pt Romania?
L-au blocat cumva pt Romania?
Cu proxy pentru US si UK se incarca, altfel da eroare. Ma indoiesc ca l-au blocat, cine stie ce probleme au.
Exista vreo metoda ca sa imi afiseze pe google.com o notificare atunci cand primesc mail-uri pe adresa de Gmail? Pe vremuri foloseam iGoogle si imi afisa direct intreg inbox-ul langa search bar, dar din cine stie ce motiv au scos din circulatie serviciul iGoogle.
- brutalistu
- Hammer Haunt
- DarthZombie
- Dremora Lord
You spelled "botnet" wrong. Don't do that again.Mărar » Tue Sep 02, 2014 10:14 pm wrote:Chrome, bleah.
Jaunty » Wed Sep 03, 2014 6:45 am wrote:Use Thunderbird
Might be worth noting.On July 6, 2012, Mozilla announced the company was dropping the priority of Thunderbird development because the continuous effort to extend Thunderbird's feature set was mostly fruitless. The new development model is based on Mozilla offering only "Extended Support Releases", which deliver security and maintenance updates, while allowing the community to take over the development of new features.
În afară de acele security and maintenance updates, nu-mi mai doresc decât un singur feature: criptarea fișierelor locale. Dar există oricum metode de a le proteja. Totuși dacă știți o alternativă mai bună la Thunderbird, chiar aș fi curios.
astea 2 pe care le-am enumerat exista dinainte de TB, cu ce sunt mai bune? nush .. nu am folosit TB
- ola small dickie
- Big Daddy
http://crn.acmilan.com/en/crn_purchase/ ... ard_init/1
Poate sa completeze cineva casutele de la Birth Country si Issued (country)? Eu n-am reusit cu Firefox, Internet Explorer, Google Chrome si Opera. O singura data mi-au aparut tarile la Issued (country) in Internet Explorer dupa ce am umblat la compatibility mode dar apoi au disparut din nou. Are cineva vreo idee cum pot sa completez formularul asta?
Poate sa completeze cineva casutele de la Birth Country si Issued (country)? Eu n-am reusit cu Firefox, Internet Explorer, Google Chrome si Opera. O singura data mi-au aparut tarile la Issued (country) in Internet Explorer dupa ce am umblat la compatibility mode dar apoi au disparut din nou. Are cineva vreo idee cum pot sa completez formularul asta?
asa ?ola small dickie » 15 Sep 2014, 13:16 wrote:Poate sa completeze cineva casutele de la Birth Country si Issued (country)?
Spoiler:

Trebuie sa completezi data inaintea tarii.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sarumana mai baieti! Am completat la ambele data mai intai si apoi am apasat Tab si asa mi-au aparut tarile. In Firefox. Multumesc! Oricum e o dubiosenie ceva acolo.
M-am saturat sa-mi tot tund barba cu forfecuta; niciodata nu pot sa o fac simetrica si deobicei arata ca naiba; vreau deci sa-mi iau un aparat de barbierit cu lame reglabile. Recomandari? De preferat ceva nu foarte scump
.