The Witcher IV

Discuții axate pe jocurile RPG.
TG
Cyberdemon

The Witcher IV

Post by TG »

At this year’s The Game Awards, CD Projekt Red has officially revealed The Witcher 4. Sadly, we were not shown gameplay for the upcoming RPG. Instead, we received a cinematic trailer rendered on an “unannounced Nvidia Geforce RTX GPU (likely an RTX 5090).

The Witcher IV will not have Geralt of Rivia as its protagonist. This time, Ciri will be the game’s main character. Now, Ciri appears to be a full Witcher, which mans that she should have all of the powers of Geralt (and likely more). The game will be made using Unreal Engine 5. Note that the game has no firm release date/year.

phpBB [media]

/meh
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Magicake
Global Belit

Re: The Witcher IV

Post by Magicake »

I'm whelmed.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Yes but which whelmed?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Da.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Meh, cea mai insipidă abordare. Fix asta avea nevoie Ciri ca să devină mai puternică, să devină witcher. :roll:
dump CHA
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

O sa fie funny pentru ca la inceputul jocului Ciri trebuie sa fie suficient de slaba incat s-o ia pe coaja de la cel mai amarat critter posibil.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Va suferi de amnezie in mod inexplicabil, si gradual isi va recapata abilitatile :mrgreen:
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Ah, the '00's amnesiac protagonist route. Nice!
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Am vazut si eu acum trailerul. Mi-a placut cum e realizat.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

joonior_bmf wrote: 13 Dec 2024, 17:52 Va suferi de amnezie in mod inexplicabil, si gradual isi va recapata abilitatile :mrgreen:
Vom vedea asta mai intai in Kingdom Come Deliverance 2, deci inca e la moda.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Da...la KC.D2 e cam fortata treaba avand in vedere ca se continua povestea in mod direct aproape ca si cum ar fi un singur joc. Acum sa o iei de la capat ca ultima pleava e cam ciudat, dar mna acceptam conventia jocului.
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

Eu unul ma bucur ca l-au retras pe Geralt. Mai bine vultur decat porcait de ce le-o zbura astora prin cap acum in 2024+.

Altfel, mi-a placut trailerul dar am 10% asteptari sa iasa ceva decent. Nu vad cand sa fi avut timp sa il dezvolte atata cat echipa s-a concentrat pana acum 2 ani sa scoata / repare Cyberpunk.
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Retragerea lui Geralt e super ok, problema mi se pare alegerea asta total plictisitoare de personaj principal. Lăsând deoparte că deja știm de ce nerf e nevoie să aibă sens povestea, o vor da exact în genul de mizerii Biowareine care îngroapă genul ăsta de jocuri. Salvăm lumea bre, TOATĂ, IAR. Wohoo...

Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

La CDPR acum se invart prea multi bani ca sa mai poata sa faca chestii risky sau iesite din comun. Chiar e un fel de Bioware european, sau mai bine zis "doar un alt producator AAA de jocuri".

Trecerea de la tehnologii proprii la Unreal 5 (decizie care mie nu mi se pare neaparat inspirata, dar face investitorii fericiti ca e mai mic riscul), Witcher 4 in sine dar mai ales Witcher 4 cu Ciri in rol principal, toate sunt low risk stuff facute sa linisteasca investitorii care baga sute de milioane de euro in proiecte.

Witcher 1 s-a nascut dupa ce un importator de jocuri din Polonia a zis "hai sa facem si noi jocurile noastre", iar al 3-lea s-a nascut din dorinta de a vedea un RPG european ca se bate cot la cot cu ce fac americanii (la o adica, sa arate ca se poate face si altceva decat eurojank). Era o atitudine mai rebela, sa zic asa. Witcher 4 cu Ciri e la polul opus unor alegeri de rebeli.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Well, yeah, stating the obvious a bit. :P

Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Cred ca au facut maximul la ce puteau face cu witchereala in W3. In afara de adaugat mai multe poligoane, si reflexia cerului intr-o picatura de sange, si fizica pentru fiecare fir individual de par (lol remember that gimmick?), nu ar mai putea impresiona cu nimic. Directia unui joc cu Ciri protagonista s-ar fi potrivit mai bine cu vocatia de sorceress, si calatoria pentru a conduce/distruge Loja. Poate si partea de realpolitik, cu dirijarea regatelor din umbra, ca sfatuitoare pentru diversi monarhi. Poate am fi vazut si Kovir, sau calatorit peste ocean. Asta e same-y si tepid. Sunt deschis la a fi surprins, dar ma astept la mai mult. Acum ar fi momentul propice ca Larian sa anunte Divinity 3, si sa-i doboare de pe piedestalul 3rd person arpg.
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

Suna bine de tot idea cu intrigi, loje si real(m) politiks, dar si mie imi pare ca vor relua cum zice TG totul de la 0 cu risc de fasaiala

Dar ma capiaza sa aflu ca si astia trec la UE. Incep sa vad cum toata industria merge intr-un bottleneck creativ si tehnic cu monopolul construit de Unreal in piata... Inteleg avantajele (usor de utilizat/debuguit, flexibil, asset library, gasesti mana de lucru usor) dar serios - nu vreau toate jocurile sa arate la fel, cu texturi tremurande, jaggy, si npcuri cu aspect de silicon. Si 4070 min specs
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

TG wrote: 14 Dec 2024, 18:40 o vor da exact în genul de mizerii Biowareine care îngroapă genul ăsta de jocuri.
Clar, deja au făcut-o pe Ciri mai urâțică. :lol:
dump CHA
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Mie imi place mai mult varianta lui Ciri din trailer :D. Mi se pare mult mai badass.
Oricine ce ar zice eu abia astept jocul. Imi place Witcher 3 si Cyberpunk 2077, mai ales in forma din prezent dupa Phantom Liberty exp, asa ca n-am cum sa nu-mi iau hype cu Witcher 4.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Sebas era ironic. Mi se pare că sunt mai apropiat de extratereștrii lui Apollyon decât de mulțimea care s-a agitat atât după trailer de cum arată Ciri. Adică pe bune, voi vă uitați la față?

Anyway, main quest leaked pe Youtube:
Find out if Geralt is in Skellige.
Find out if Geralt is in Velen.
Find out if Geralt is in Novigrad.

Image
Post Reply

Return to “Role Playing Games”