Music Draft IV: Runda I - Triggerix vs. marvas

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Cristan
Dremora Lord

Re: Music Draft IV: Runda I - Triggerix vs. marvas

Post by Cristan »

Aici nu prea m-am suprapus ca gusturi cu lista lui Triggerix. Nu mi-au displăcut, doar că, cu excepția primelor și ultimelor melodii, în partea din mijloc a listei aș avea dificultăți în a deosebi piesele și formațiile între ele.

Am crezut că și la marvas o să fie aceeași situație (interesantă și opțiunea de a alege aceeași melodie de două ori), în special în prima jumătate, dar apoi a devenit ceva mai variată, în special Dario G și Loredana.

Votez marvas, dar numai ca să nu pară duelul atât de dezechilibrat pe cât pare acum și pentru curajul de a-și introduce și propriile creații în joc.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
juve3332
Hammer Haunt

Re: Music Draft IV: Runda I - Triggerix vs. marvas

Post by juve3332 »

Ma asteptam sa trec mult mai ca prin branza prin lista lui marvas, ca nu mai ascult genul asta de trance, dar a fost neasteptat de placuta si echilibrata, pana la urma. Felicitari ca-ti urmezi pasiunea si faci muzica! OPAL e un clasic, iar melodia de la Dario G mi-a dat-o la coarda sentimentala. Nu am notitele in fata si nu-mi amintesc care din celelalte mi-a placut mai mult, dar promit ca revin. Oricum, mult mai misto decat ma asteptam.

Triggerix are melodia necunoscuta care mi-a placut cel mai mult din tot draftul si pe care am ascultat-o zile in sir obsesiv. Chiar prima, Asaf. Foarte misto versiunea, uau. AM, desigur, ceva de neinteles pentru orice meloman cu doua urechi functionale, dar Black Keys-ul m-a surprins. N-o mai tineam minte sau n-am ascultat-o la vremea ei. Melodioasa, linistita (sau nu) si sexy. Si Indukti aia au sunat ca o clona de unele lucruri misto, mi-a placut In rest, meh eh, cu suisuri si coborasuri. Dar bine, per total.

Vot Triggerix.
Post Reply

Return to “Forum Drafts”