Music Draft IV: Runda I - Iavo vs. Marar vs. joonior

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Fular
Barbugiu înrăit

Re: Music Draft IV: Runda I - Iavo vs. Marar vs. joonior

Post by Fular »

Dacă vrei să te simți îmbrățișat și de alt fular, sunt aici 😘
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Ok, încep să votez. Nu m-am uitat la videoclipuri, să nu fiu influențat de partea vizuală. Constat că am devenit foarte pretențios cu muzica. Foarte rar mai aud câte-o piesă despre care să pot spune cu toată inima că îmi place - general vorbind, nu doar din draft.

Aici cea mai multă creativitate o aud în lista lui joonior și ăsta-i criteriul după care votez acum, cu toate că mă doare să aleg lista care începe cu „Brand new bitch” - nu că n-ar avea elemente bune piesa, dar versurile alea de neam prost strică totul pentru mine. Top 3 din listă (ignor melodia Muse arhicunoscută) ar fi La Femme - „Divine creature”, Queens of the Stone Age - „Emotion sickness” și black midi - „ducter”, black midi fiind și... 0_o... trupa cea mai faină pe care am descoperit-o în duelul ăsta, în ciuda părților vocale. Nu că Ducter mi-ar plăcea în mod deosebit, dar Slow, Welcome to Hell... damn...

Lista lui Iavo: da, foarte Poe, dar muzica m-a plictisit per total. Totuși „Unholy Hymns” și „What Love Can Heartbreak Allow” sunt faine. Merge și „Crisis Apparition”.

Mărar: Piesele astea... există. Fac parte dintr-un curent. Probabil ar trebui să fiu bine prăjit sau afumat ca să încep să înțeleg de ce. Sunt rău, iertare! Poate m-ar agăța cât de cât dacă s-ar juca cu ritmul, dacă ar aborda măsuri mai neobișnuite... Ca să fac și aici un top, am să zic: Amorf - Recall (cea mai bogată, parcă), Dragomir, apoi... nu știu... Om Neom?

joonior_bmf, deci.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

ascultând lista lui joonior am avut cele mai multe momente de „huh, ce-i asta, this is a banger”. o listă solidă, probabil preferata mea din draft. dar să vedem cum se așează lucrurile după alte reascultări.

mi-a plăcut și lista lui Iavo, deși nu e prea pe felia mea.

a lui Mărar rămâne pentru aprofundări ulterioare, că tot mă gândeam să ascult mai multe din astea.

vot joonior.
REMEMBER CITADEL
Iavo
Pig Cop

Post by Iavo »

Joonior pentru playlistul frumos si variat.

Lista lui Marar a mers cu jucatul de Diablol IV dar nu cred ca as asculta in alte circumstante. Oricum, ii multumesc pt frumoasele cuvinte la adresa listei mele. Tristule.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

E amuzant ca mie nici nu-mi place chiar atat de mult rominimal-ul, dar, ce pot sa zic...n-am cum sa refuz o petrecere de destroy pe minim 48 de h, asa ca ajung des la asa ceva. :lol: Sunt probabil cel mai apropiat de estetica asta, dar nu am acum timpul sa "glosez" pe tema asta, ma asteapta un Secret Santa. Voi reveni, sper. Tot ce vreau sa zic acum e ca mi s-a parut mai simpatica a doua parte a topului. Poate si mai accesibila.

Iavo a jucat rolul depresivului pe care-l iubeste toata lumea si trebuie sa-i multumim pentru asta. Dar prea negru, fratele meu, cand totul e alb afara....

joonior chiar intelege cum e cu muzica in 2025, are cea mai misto lista de departe (in afara de a mea, desigur), dar pare ca vom mai avea ocazia sa vorbim pe tema asta.

Vot Marar, inclusiv sentimental.
Post Reply

Return to “Forum Drafts”