Music Draft IV (Discuții)
Moderator: Michilangelo
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Music Draft IV (Discuții)
Hai sa ma fut in ea
Păi bă ola, ai zis că mă votezi și nu ai mai revenit nici tu. 
Vă reamintesc că mâine este ultima zi, așa că votați, bre! După runda asta câștigătorii mai aleg o piesă și cred că runda a doua o să țină până după sărbători, sigur în perioada asta lumea mai dă skip la forum.

Vă reamintesc că mâine este ultima zi, așa că votați, bre! După runda asta câștigătorii mai aleg o piesă și cred că runda a doua o să țină până după sărbători, sigur în perioada asta lumea mai dă skip la forum.
Ok, deci avem următorii participanți eliminați: ola small dickie (0 voturi), Mărar (1 vot), sebas (1 vot). Thanks for playing, vă așteptăm cu impresii și voturi în rundele următoare.
ola, ban până de 1 aprilie, pentru că ne-a păcălit pe toți.
Dacă observați vreo greșeală, let me know. Între timp, vă rog să vă postați pe thread-ul de alegeri următoarea piesă, ordinea e la fel:
1. marvas
2. juve
3. joonior
4. TG
5. Triggerix
6. Mahdi
7. ne0lith
8. Iavo
Poate cu o alegere bună schimbăm previziunile pentru rundele următoare.
ola, ban până de 1 aprilie, pentru că ne-a păcălit pe toți.
Dacă observați vreo greșeală, let me know. Între timp, vă rog să vă postați pe thread-ul de alegeri următoarea piesă, ordinea e la fel:
1. marvas
2. juve
3. joonior
4. TG
5. Triggerix
6. Mahdi
7. ne0lith
8. Iavo
Poate cu o alegere bună schimbăm previziunile pentru rundele următoare.

- ola small dickie
- Big Daddy
Promit ca voi continua in cateva zile sa notez si restul listelor
)

N-are rost, in America de Sud de-abia au depasit momentu Woodstock '68.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
ola e ca Manchester United. ii dai inca o sansa, si crezi ca de data asta va fi diferit. dar in mod nesurprinzator, te dezamageste din nou.ola small dickie wrote: 23 Dec 2024, 11:12 Promit ca voi continua in cateva zile sa notez si restul listelor)

Am tras la sorti tabloul propriu-zis, avem urmatoarele dueluri:
Runda II
Iavo vs. marvas
Mahdi vs. TG (fml)
ne0lith vs. Triggerix
joonior vs. juve
Am sa fac eu maine de dimineata thread-urile.
Kk mk. Joc cu Real Madrid.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Poate, dar nu e Galacticos. E echipa de zoomeri care a pierdut anul asta cu Lille. You got this 

Threads are live, termen limită vot: 04.01 la ora 20:00.
Reminder ca azi e ultima zi de vot, do your best ola!
- ola small dickie
- Big Daddy
Sunt pe alt time zone acum, dar juve, nu cumva ai votat dupa inchiderea urnelor?
Ba vere, si pe astea vreti sa le anulati!?
- ola small dickie
- Big Daddy
Ar trebui să fac abuz de putere și să reiau runda, cu altă tragere la sorți, hehe. În orice caz, ai trecut binișor de ora limită la toate duelurile.
Ai fost puțin prea Miami, sorry.
Semifinale
Iavo vs. Mahdi
Triggerix vs. joonior
Cei rămași, puteți adăuga noua alegere, în ordine:
1. joonior
2. Triggerix
3. Mahdi
4. Iavo
As a side note, îi dau dreptate lui juve cu duelurile și voturile. Cred că dacă mai facem drafturi ar trebui să elimnăm faza duelurilor și să avem o singură rundă în care cine are chef să voteze să facă un clasament al listelor sau ceva de genul ăsta.
Eventual tip Movie Club unde după fiecare rundă se discută/evaluează alegerile. Nu mai văd rostul voturilor, mai ales când e puțină lume și ”prezența” la vot scade oricum.
Well I'm cooked
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Full-time quote-happy-tagger.
Cel puțin pentru un draft de muzică mi s-ar părea mai interesant un sistem în care s-ar vota în fiecare rundă. Iar apoi ori să acordăm un punctaj pentru fiecare rundă și să facem în felul ăsta un clasament final, ori să mai fie un vot final pentru lista pe ansamblu. Și să avem mai mulți premianți - „best listă”, „best cântec”, etc. Și fiecare are șansa să câștige măcar o rundă și să plece fericit acasă.TG wrote: 7 Jan 2025, 11:20 As a side note, îi dau dreptate lui juve cu duelurile și voturile. Cred că dacă mai facem drafturi ar trebui să elimnăm faza duelurilor și să avem o singură rundă în care cine are chef să voteze să facă un clasament al listelor sau ceva de genul ăsta.
Eventual tip Movie Club unde după fiecare rundă se discută/evaluează alegerile. Nu mai văd rostul voturilor, mai ales când e puțină lume și ”prezența” la vot scade oricum.
Dar da, asta ar depinde de câtă lume votează.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Hai să ne aflăm finaliștii, termen limită vot: 16.01 la ora 20:00.
- ola small dickie
- Big Daddy
Adevaru ca pana acum ce muzici mi au pus sud americancele m au spart la coitze. In sensu rau. Colombiana era cu regheton din ala in spaniola de la mama lui din america latina. I fucking hate it. Braziliana pune un gen de muzica brazilian numit pagode. I fucking hate it. Sau brazilian funk, i fucking hate it. Dar macar brazilian funk il pune la misto ca zice ca e ca manelele din romania. Normal ca i am aratat manele si le iubeste. De aia eu pun muzica cu ele 99 la suta din timp, nu rezist mai mult de 10 minute sa ascult alea.juve3332 wrote: 23 Dec 2024, 12:35 N-are rost, in America de Sud de-abia au depasit momentu Woodstock '68.
Altfel super fete 10/10, n am ce sa reprosez nimic. Recomand.