Jocurile Voastre Originale
Re: Jocurile Voastre Originale
gata, planuiesc sa fac o pauza de la cumparat jocuri fizice cateva luni. Daca mai vin aici cu alte poze sunt ori comenzi primite prea tarziu ori jocuri primite de la altii.
Ooo, celălalt Fable. Nice!
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
M-am uitat la un walkthrough si era mare memăreală in jocul ala 

Dadea semne ca moare hdd-ul de pe ps4 si l-am inlocuit cu un ssd. Sper sa-l mai tina in viata macar un an sau doi, ca backlog mai e.
A fost foarte usor de pus SSD, 5 suruburi si instalarea OS-ului e triviala comparativ cu acelasi lucru pe un PC. Practic asta era si intentia Sony, ca au facut ghid oficial...
Ah...lipseste DMC 4 si era set complet 

Yep, nu l-am gasit nicaieri, l-am luat digital pe ala (35 lei atm, e sale).
The Order am si eu in colectie si tot imi propun sa-l incerc de ceva vreme, mai ales ca e si scurt din ce am inteles
E 60% grafica, 20% story, 20% oportunitate ratata. E pacat ca nu au mai facut ceva cu el pentru ca setting-ul e fain de tot, si per total mi se pare mult mai fain decat Gears of War (e cover shooter, probabil intentionat ca alternativa la GoW).
E un show of force pentru ce poate (putea) PS4, si in unele privinte arata ca un joc de PS5 pe PS4. Calitatea asset-urilor e impecabila, si cand iei in considerare ca e vechi de 10 ani...
E scurt probabil din cauza costului imens pe partea artistilor, production value e p insane.
E un show of force pentru ce poate (putea) PS4, si in unele privinte arata ca un joc de PS5 pe PS4. Calitatea asset-urilor e impecabila, si cand iei in considerare ca e vechi de 10 ani...
E scurt probabil din cauza costului imens pe partea artistilor, production value e p insane.
si mie mi-a chiar placut jocul asta, a fost printre primele pe care le-am jucat pe PS4 la vremea lui. In general prefer jocurile scurte, asa ca pentru mine e un avantaj ca l-am putut termina in 2-3 seri.
Foarte faine!
Great stuff! GG!