Ce am mai ascultat
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Ce am mai ascultat
Inca ascult Steely Dan pe repeat in continuu in timpul programului, daca nu eram constant intrerupt de sedinte si de calluri de la oameni panicati ca nu stiu ce mizerie s-a stricat, as fi intr-o stare constanta de zen, recomand cu caldura.
Steely Dan - Gaucho (full album)
Cele mai bune versiuni mi se par ultimele remasterizari de la Analogue Productions, se gasesc pe diverse trackere conversii SACD > 24/96 la o calitate impecabila.
Steely Dan + Topping stack cu L30 II si E30 II + Sundara + Peace APO EQ* + presetul Sundara Oratory** = bliss
*atentia cu asta, ca il mai dezactiveaza Windows dupa un update, foarte enervant
**cu un foarte light high pass adaugat de mine pentru frecventele sub 20hz, da... castile chiar le redau, insa la unele piese sare protectia de DC offset de la Topping, alt workaround n-am gasit pentru problema asta, am primit inclusiv confirmare de la producator ca e intended functionality, desi la cateva zile de la mailul meu au scos un firmware update cu ajustari fix in zona asta.
Coincidenta? Poate.
Steely Dan - Gaucho (full album)
Cele mai bune versiuni mi se par ultimele remasterizari de la Analogue Productions, se gasesc pe diverse trackere conversii SACD > 24/96 la o calitate impecabila.
Steely Dan + Topping stack cu L30 II si E30 II + Sundara + Peace APO EQ* + presetul Sundara Oratory** = bliss
*atentia cu asta, ca il mai dezactiveaza Windows dupa un update, foarte enervant
**cu un foarte light high pass adaugat de mine pentru frecventele sub 20hz, da... castile chiar le redau, insa la unele piese sare protectia de DC offset de la Topping, alt workaround n-am gasit pentru problema asta, am primit inclusiv confirmare de la producator ca e intended functionality, desi la cateva zile de la mailul meu au scos un firmware update cu ajustari fix in zona asta.
Coincidenta? Poate.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ce lalaiala sinistra e exile on main street. 99 la suta din versuri nici nu intelegi ce cuvinte oracaie mick jagger. One of the best albums ever my ass
Nu cred ca stiu nici o piesa de pe albumul ala.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ascult albumul amy winehouse back to black pt prima oara. E chiar foarte misto