Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Am reinceput GTA 4 pe care l-am lasat deoparte in 2022. Mi se par chiar dificile unele misiuni in comparatie cu alte jocuri de genul, inclusiv GTA 5. Problema cea mai mare o am cu controlul personajului, nu mi se pare ideal cu controllerul. Sau poate am imbatranit, naiba stie. Ideea e ca vreau sa il termin si sper apoi sa mai am rabdare si pentru expansion-uri.
In rest am inceput si Postal 1 pe easy. E destul de cathartic sa impusti acolo in nestire.
In rest am inceput si Postal 1 pe easy. E destul de cathartic sa impusti acolo in nestire.
Eu GTA4, ca toate GTA-urile de altfel, le-am jucat din tastatura.
On topic:
Bag la greu Kingdome Come Deliverance 2. Fara sa exagerez, cred ca e cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodata. Nu doar RPG ci joc. Punct. Face ca primul titlu din serie sa para un tech demo, desi si ala a fost foarte bun. E Dumnezeiesc de bun!
On topic:
Bag la greu Kingdome Come Deliverance 2. Fara sa exagerez, cred ca e cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodata. Nu doar RPG ci joc. Punct. Face ca primul titlu din serie sa para un tech demo, desi si ala a fost foarte bun. E Dumnezeiesc de bun!
Recent m-am apucat sa mai joc si mai termin niste joace de prin colectia personala pe WinXp. Asa ca jocuri secundare. Am inceput zilele astea cu seria Brother in Arms. Momentan sunt la primul joc din seria si trebuie sa recunosc ca imi place.
Povestea e mai "intima" si nu se desfasoara la sacara larga. Esti doar tu si camarazii tai care aveti de indeplinit niste obiective clare, strategice nu sa omorati toata aramata nazista precum in CoD-uri sau MOHA.
Si gameplay-ul cu influente de tactical shooter (insa nu foarte deep) ma atrage acum. Tin minte ca l-am jucat prin liceu prima data dar atunci nu m-a atras. Imi placea mai mult genul de shooter WWII de tip COD.
Din ce am inteles povestea se inspira si din niste evenimente reale. Am vizionat mai multe video-uri cu making off de pe DvD-ul venit cu editia limitata pe care o am in colectie. Pana una alta quality stuff here.
Revin cu impresii mai ample dupa ce termin toata seria
Povestea e mai "intima" si nu se desfasoara la sacara larga. Esti doar tu si camarazii tai care aveti de indeplinit niste obiective clare, strategice nu sa omorati toata aramata nazista precum in CoD-uri sau MOHA.
Si gameplay-ul cu influente de tactical shooter (insa nu foarte deep) ma atrage acum. Tin minte ca l-am jucat prin liceu prima data dar atunci nu m-a atras. Imi placea mai mult genul de shooter WWII de tip COD.
Din ce am inteles povestea se inspira si din niste evenimente reale. Am vizionat mai multe video-uri cu making off de pe DvD-ul venit cu editia limitata pe care o am in colectie. Pana una alta quality stuff here.
Revin cu impresii mai ample dupa ce termin toata seria
Am jucat Brothers in Arms - Hill 30 la vremea lui, foarte bun!
Ha, și eu tot Dredge joc acum. Da, foarte fun.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Split Fiction - foarte bun in coop. Dar e stilul de coop pe care il joci cu prietena, sotia etc pt ca e foarte divers, greu sa te plictisesti si greu de luat in serios. Fiecare nivel e total altceva, de la 2D platformer, la 3D shooter, la racer, de la mers pe motocicleta la controlat un porc. E similar cu It Takes Two, dar pe steroizi.
P3 Reload, l-au facut fain.
Am reluat Silent Hill 2 Remake dupa ce a fost o perioada pe pauza. Foarte atmosferic joc. Un remake ca la carte.
AC Mirage. Bagdadul e superb recreat si revenirea seriei la stealth si in pseudoistoricitate e faina. Povestea si writingul mi se par in schimb lame. Ubisoft tre sa-si faca curat mai repede in departamentul creativ; unii de pe acolo par angajati din era tumblr
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Povesti despre ridica-te
(tales of arise)
(tales of arise)