E interesant ca acum 120hz e si pe mid range. E un telefon cam chunky si mare ceea ce il face mai greu de folosit cu o mana comparativ cu a71 pe care l a inlocuit. In rest, pretty good phone I guess, e default stuff.
Smartphones - Discutii generale
Re: Smartphones - Discutii generale
Mi am luat un galaxy a54, l am vazut la mkbhd pe violet si l am comandat la jumate de ora dupa 
E interesant ca acum 120hz e si pe mid range. E un telefon cam chunky si mare ceea ce il face mai greu de folosit cu o mana comparativ cu a71 pe care l a inlocuit. In rest, pretty good phone I guess, e default stuff.
- ola small dickie
- Big Daddy
Pt ca telefonul meu samsung s20 fe era pe duca mi am luat un samsung s24 fe. E super misto. Multumesc
sa te bucuri de el
Note 9-le meu a implinit venerabila varsta de 6 ani. Inca duce bine.
- ola small dickie
- Big Daddy
am un samsung s24 fe. azi am facut update la UI 7. acum am optiuni AI peste tot prin telefon. lasa-ma n pula mea ca nu vreau sa folosesc ai la nimic.
o sa-i scriu lui ai: shut down
power off
format C
o sa-i scriu lui ai: shut down
power off
format C
Am si eu un samsung; a53; inca nu am primit update-ul, sa-mi zici daca poti sa scoti mizeriile 
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa vad cand nu o sa mi fie lene sa incerc 
Mersi ca mi-ai zis. Eu am un S23 FE, sa stiu sa nu ii fac
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
- ola small dickie
- Big Daddy
Cum iti place UI 7?
Mie mi se pare enervant, au facut niste schimbari doar de dragul de a le face, nu mi se pare asa intuitiv ca versiunea anterioara
♪
- ola small dickie
- Big Daddy
mi se pare pretty ok pana acum. nu mi se pare mare diferenta. cred ca its just a matter of getting used to it.
Pe S23 FE mi-a scazut autonomia de la 2d15h la vro 1d20h dupa updateul din aprilie, iar dupa ce mi-a intrat mai-ul s-a stabilizat pe la 2d3h, prin toamna cred ca reusesc sa il repare si sa se ridice la nivelul oneui6.
oldnoob