Ghiceste jocul
Re: Ghiceste jocul
Nu. E mai aproape geografic.

Spoiler:
joc post-apocaliptic finlandez, adventure izometric ca în cadrul de mai jos. per total foarte modest.

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Imi aminteste de hambarul din sanitarium poza aia.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sunt aproape sigur că am văzut un review pentru jocul ăsta, dar nu mai țin minte cum se cheamă.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Să-mi ziceți dacă vă trebuie cadre adiționale, hint-uri (deși aveți în spoiler în postul de mai sus mai mult decât suficient să-l găsiți) sau dau pe goarnă titlul. 
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
N-am vrut să fac prea mult reverse-engineering
că nu mai e greu de găsit dacă caut "finnish adventure game". Se pare că îl aveam si pe wishlist
E Rauniot.

E Rauniot.
Done
Yep. După cum ziceam e foarte modest din majoritatea punctelor de vedere. Ia-l când e redus masiv dacă te interesează.
Mi-a atras atenția pentru perspectiva izometrică, cum s-a întâmplat și cu Bookwalker de altfel, care nici el n-a fost o capodoperă. Poate îl iau la vreun bundle odată.Fular wrote: 15 May 2025, 14:26 Yep. După cum ziceam e foarte modest din majoritatea punctelor de vedere. Ia-l când e redus masiv dacă te interesează.
Done
Da, și eu la fel, tot perspectiva mi-a atras atenția. Am fost intrigat și de poveste un pic. Dar după ce l-am jucat parcă e insuficient. E scurt, e destul de înghesuit, practic e o singură zonă de explorat (să zic că tot jocul ar fi aproximativ o zonă din Sanitarium, sau un orășel din Syberia). Puzzle-urile sunt așa și așa, la vreo două a trebuit să mă uit pe un ghid și tot n-am înțeles logica complet, anume de ce trebuiau făcute lucrurile așa. Cât despre poveste, am impresia că am fost filtrat rău de tot de cutumele culturale/ autismul finlandez. Expoziția și dialogurile sunt foarte plate, exact ultima parte/deznodământul (sau unul din ele că am înțeles că ar fi mai multe) a trecut peste mine (bine, cred că nu mai aveam dispoziția necesară să-l diger cum trebuie). Mă surprinde să-l văd la 88% review-uri pozitive pe Steam. L-am închipuit undeva mai jos, pe la un 70-75%.Cristan wrote: 15 May 2025, 15:45
Mi-a atras atenția pentru perspectiva izometrică, cum s-a întâmplat și cu Bookwalker de altfel, care nici el n-a fost o capodoperă. Poate îl iau la vreun bundle odată.
It is what it is.
O să las și asta aici, fără un motiv anume
Spoiler for Dune:

Era Industria. Stă binișor la world design și concept, o combinație de Bioshock cu Half-Life, dar combatul devine rapid repetitiv și plictisitor, am făcut pauză undeva după jumătate și n-am mai avut nicio dorință să revin. Sunt ceva mai optimist pentru sequelul care urmează să apară.
Poate să pună altcineva.
Poate să pună altcineva.
Done

Ăla-i
Red faction? Mi se pare familiar UI ul
Warhammer 40K: Fire Warrior. Și mie mi se părea că e RF după grafică, dar HUD-ul nu.

Forgive me father... 1? banuiesc ca e asta.
Bănuiești bine