The Witcher IV
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: The Witcher IV
Find out if Geralt is gay and actual name is Gerard

Impresionant. Se pare că până la urmă o să am un motiv de upgrade.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Kingdome Come Deliverance 2 e atat de frumos pe partea de natura, paduri etc, incat ce am vazut in Witcher 4 strict pe partea asta m-a facut sa zic doar un meh. In schimb cand am vazut satucul si NPC-urile, detaliul interactiunii cu mediul, cu NPC-urile etc m-a facut sa imi scap putin falca.
Clar il voi juca. Pana atunci insa voi mai da un playthrough de W3
Clar il voi juca. Pana atunci insa voi mai da un playthrough de W3

Oare o să fie cel mai frumos faliment de până acum?
Nici vorba. Au mers la sigur acum cu UE5. In rest pe partea creare de lume de joc se pricep.
Da dar mă aștept să fie și o investiție considerabilă, arată foarte bine asta e clar. Nu cred că mai e un joc pentru mine, deci sigur nu voi avea vreo motivație să-l încerc, dar tot urmăresc cu interes ce se întâmplă și cum vor gestiona un nou titlu de anvergura asta.
Sincer cred ca e o investitie mai mica sa adopte UE5 cu totul versus sa aduca imbunatatiri la ce imbarligatura antica au in-house.
Pare ca au si suport de la Unreal si o sa pusheze latest tech pe el, similar cu Nvidia si Cyberpunk.
Pare ca au si suport de la Unreal si o sa pusheze latest tech pe el, similar cu Nvidia si Cyberpunk.
Da, probabil că așa e cu engine-ul, dar sunt sigur că vor turna bani în altele, mai ales pe partea de marketing.
Arata ok, dar pare doar un fimulet in-engine, nu gameplay functional; probabil vor sa sondeze reactii.
Faptul ca prezinta "aparente" de gameplay si nu si-l asuma ca gameplay "pe bune" catre public (oricat de limitat/cu disclaimer vor ei) pentru mine nu e un semn bun. Asa a facut si GSC acum cativa ani cu "Stalker 2 UE tech-demo", parca am un deja-vu. Mi se pare ca raspandirea monopolizanta a UE incepe sa lase foarte mult mimesis si amatorism (tehnic si artistic) in piata.
Dar Doamne ajuta, sper sa fiu doar eu batran si pesimist si lor sa le iasa bine
Faptul ca prezinta "aparente" de gameplay si nu si-l asuma ca gameplay "pe bune" catre public (oricat de limitat/cu disclaimer vor ei) pentru mine nu e un semn bun. Asa a facut si GSC acum cativa ani cu "Stalker 2 UE tech-demo", parca am un deja-vu. Mi se pare ca raspandirea monopolizanta a UE incepe sa lase foarte mult mimesis si amatorism (tehnic si artistic) in piata.
Dar Doamne ajuta, sper sa fiu doar eu batran si pesimist si lor sa le iasa bine
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Principala problema pe care o am cu UE5 e pe platformele low tier cum e Series S. Pe vremuri low details insemna ca nu vedeai umbre sau ceva de genul, acum inseamna ghosting sau alte artefacte care te fac sa-ti vina greata, plus 30 fps
STALKER 2 e nejucabil pentru mine.

Era oribila varianta preluata de catre IGN
Nu mi se pare chiar atat de incredibila grafica, poate ca in sfarsit o sa fie intrecut RDR2-ul din 2018 in materie de piesaje si paduri
Nu mi se pare chiar atat de incredibila grafica, poate ca in sfarsit o sa fie intrecut RDR2-ul din 2018 in materie de piesaje si paduri

In materie de paduri a fost deja intrecut de KC.D2
Acum intrebarea e daca o sa spamam tasta pentru rastogolit peste cap.
Ce pacat ca in 3 rostogolitul ala a fost nerfat nasol, am plans, cand il maxai era op si puteai bate cu usurinta orice, dadeai cateva bucati apoi te rostogoleau si dadeai iar pe la spate.
O sa fie un joc epic, probabil ca o sa il pot juca si pe asta dupa 3-4 ani de la aparitie din cauza cerintelor de sistem monstruoase.
oldnoob
Lasa-i sa-l nerfeze de tot, suntem oameni seriosi acu, nu ne mai dam peste cap.