Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
maimutza
Space Invader

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by maimutza »

MC wrote: 16 Apr 2025, 14:20 Nu-l mai tin minte desi aveam cont de prin 2003-2004
Overmind este, celebru pentru hackul din vara 2005 dupa cel al lui deschidem topic cand a intrat de pe contul lui ciolan care avea parola kiwilegendaru, peakul forumului level si al economiei romanesti.
E foarte activ inca pe filelist, am discutat recent cu el pe steam, bine sanatos omul, banuiesc ca numai are atat timp pentru trolat, au trecut 20 de ani si nu il mai tin curelele.
ola small dickie wrote: 16 Apr 2025, 21:14 Sa nu fie kelly
Din pacate nu, am discutat chiar ieri cu el, ne trolam zilnic, ii am dat niste postari de aici, dar nu l-am putut convinge sa isi faca cont, poate reusiti voi.
oldnoob
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Israelul a petrecut ani întregi pregătindu-se pentru operațiunea împotriva programelor nucleare și balistice ale Iranului, a declarat un oficial din domeniul securității pentru The Times of Israel, inclusiv construirea unei baze de drone în interiorul Iranului și introducerea în țară a sistemelor de arme de precizie și a comando-urilor.

Efortul s-a bazat pe o planificare comună strânsă între IDF și agenția de informații Mossad.

S a pisat pe ei.

Iran who?
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Ma cert cu un prieten din romania, care zice ca ce face israel in gaza e genocid. Eu am zis nu stiu, poate fi catalogat, dar e super complex sa cataloghezi un genocid, mai putin al germaniei naziste care e de departe cel mai evident.

Voi ce credeti?
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

50 shades of genocid.

Israel face in Gaza ce face Rusia in Ucraina. Se loveste in structurile civile fara discriminare.
Poti sa ii zici cum vrei, da’ nu-i ok.
Post Reply

Return to “Cafenea”