Ghiceste jocul
Re: Ghiceste jocul
(ai jucat jocul asta pe gog, acolo l-am vazut si eu la tine si m-am apucat de el imediat dupa)
Devil Inside.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Moonscars?
Mereu cand vad asa ceva imi vine sa zic "Salt & Sanctuary" apoi caut pe google S&S si nu arata deloc la fel.
@MC un pic mai nou ca Moonscars, tot souls-like Metroidvania, dar mai apropiat de Bloodborne decât de celelalte jocuri From Soft ca vibe. În plus paleta de la Moonscars e alb-roșu-gri-negru 

Ai dreptate.Fular wrote: 18 Jun 2025, 20:24 @MC un pic mai nou ca Moonscars, tot souls-like Metroidvania, dar mai apropiat de Bloodborne decât de celelalte jocuri From Soft ca vibe. În plus paleta de la Moonscars e alb-roșu-gri-negru![]()
The Last Faith e. Moonscars il am in colectie pe Switch si mereu le confund.

E.Y.E. Divine Cybermancy
Ca o paranteză am terminat Moonscars de două ori în anul în care a apărut. Primul playthrough mi-a luat 30h+. A două oară l-am terminat în 6h maxim fără să mor o dată - lucru care te descalifica pentru un anumit achievement. Devine omega-trivial dacă folosești un built specific peste care am dat complet întâmplător. Last Faith l-am terminat o dată și l-am reînceput. Are câteva idei foarte faine, dar din păcate suferă de niște probleme care pot deveni ușor frustrante și am zis că nu mai vreau să mă lovesc de ele până la o eventuală patch-uire. Mna că au trecut aproape doi ani de atunci și nu l-am mai băgat în seamă.

Ca o paranteză am terminat Moonscars de două ori în anul în care a apărut. Primul playthrough mi-a luat 30h+. A două oară l-am terminat în 6h maxim fără să mor o dată - lucru care te descalifica pentru un anumit achievement. Devine omega-trivial dacă folosești un built specific peste care am dat complet întâmplător. Last Faith l-am terminat o dată și l-am reînceput. Are câteva idei foarte faine, dar din păcate suferă de niște probleme care pot deveni ușor frustrante și am zis că nu mai vreau să mă lovesc de ele până la o eventuală patch-uire. Mna că au trecut aproape doi ani de atunci și nu l-am mai băgat în seamă.

Uaiii ce lapsus am si nu vreau sa dau google....
Ăla-i
- ola small dickie
- Big Daddy
Asta cu goose game mi a adus aminte cand 2 fosti redactori level, lara si aidan (parca) se certau cu mine intens pe commenturi pe siteul revistei despre mega petarda de joc goat simulator. Lara facea apologia acestui joc revolutionar iar aidan parca i a dat o mega nota sau ceva de genu in review. Iar eu ma pisam pe el de joc cum e si corect. Deh, se mai intampla.