Ghiceste jocul
Re: Ghiceste jocul
Nu și nu.
E un RPG pur-sânge, contemporan cu noi, cu săbii, cu magii, cu party, cu review în Level, cu tot ce trebuie, cum a orânduit bunul dumnezeu.
E un RPG pur-sânge, contemporan cu noi, cu săbii, cu magii, cu party, cu review în Level, cu tot ce trebuie, cum a orânduit bunul dumnezeu.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Am trișat căutându-l, dar sunt 100% sigur că Magicake l-a jucat. Dacă nu răspunde el pe motiv de concediu, o să răspund eu
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
nu, e precursorul Aquanox, Archimedean Dynasty

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Kudos. Eu nu l-aș fi recunoscut dacă îl punea altcineva .
Ăsta al tău nu știu ce e, dar mă duce cu gândul la Abe's Odyssey/Exodus.
Ăsta al tău nu știu ce e, dar mă duce cu gândul la Abe's Odyssey/Exodus.
Done
Cât despre ăsta pus de mine: e souls-like metroidvania, cam la fel că Salt and Sanctuary.
După ce m-am uitat mai bine la poză, am realizat că știu personajul (doar de pe copertă, nu am jucat), dar nu mai știam cum se cheamă jocul. Am căutat "metroidvania protagonist black hole head".Fular wrote: 12 Aug 2025, 08:13 Cât despre ăsta pus de mine: e souls-like metroidvania, cam la fel că Salt and Sanctuary.

E Grime.
Done
Ăla-i